Προς το περιεχόμενο

Μετατροπη audio

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Σε τι φορματ πρεπει να μεταρεψω κατι μουσικα κομματια .aac που εχω ετσι ωστε να παιζει σε παλιο cd αυτοκινητου που δεν υποστηριζει mp3(νομιζω)?

Δημοσ.

Το WAV είναι για τον Η/Υ,δεν είναι σίγουρο ότι θα τα παίξει το cd αυτοκινήτου,πρέπει να τα κάνεις απλά AudioCD για να παίξουν παντού.

Δημοσ.

Ποια καταληξη πρεπει να επιλεξω απο τις επιλογες ηχου sto format factory για να γινει Audio CD?

Δημοσ.

Ποιό πρόγραμμα εγγραφής cd/dvd έχεις;

Στο nero αν ξεκινήσεις ένα audio cd compilation και του δώσεις μουσικά αρχεία τα μετατρέπει μόνο του (συνήθως). Πρέπει να αναγνωρίζει και τα aac.

Δημοσ.

Το ΙmgBurn χρησιμοποιω. Γινεται με αυτο?

Δεν το νομίζω, αν και δεν το έχω δοκιμάσει.

Θα σου πω τι θα έκανα εγώ.

Πρώτα θα μετατρέψεις τα aac σε κάποιο συμβατό format. Αφού έχεις ήδη το format factory, κάντο σε wav για να μην έχεις ενδιάμεσες απώλειες.

Μετά κατέβασε το CD Burner XP (δωρεάν) που έχει επιλογή για AudioCD και είναι στα Ελληνικά.

Στην εγκατάσταση σε ρωτάει αν θέλεις να εγκαταστήσει ένα Registry Booster, μην το επιλέγεις.

Δημιούργησε έναν δίσκο ήχου και ρίξε μέσα τα wav με την σειρά που θέλεις.

Κάνε την εγγραφή και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Tα εχω μετατρεψει ηδη σε mp3, θα δοκιμασω να τα κανω αυτα Audio CD.

Ευχαριστω!

Τι εννοουσες οταν ελεγες? κάντο σε wav για να μην έχεις ενδιάμεσες απώλειες.?

Δημοσ.

Tα εχω μετατρεψει ηδη σε mp3, θα δοκιμασω να τα κανω αυτα Audio CD.

Ευχαριστω!

Τι εννοουσες οταν ελεγες? κάντο σε wav για να μην έχεις ενδιάμεσες απώλειες.?

Επειδή τα είχες σε aac τα οποία δεν υποστηρίζονται άμεσα από τα προγράμματα εγγραφής πρέπει να τα μετατρέψεις πρώτα σε κάποιο ενδιάμεσο φορμάτ.

Το wav επειδή είναι ασυμπίεστο αρχείο ήχου ενδεικνύεται για τέτοια δουλειά και δεν έχει απώλειες.

Το mp3 είναι απωλεστικό φορμάτ και η μετατροπή σε αυτό επιφέρει πάντα απώλειες ποιότητας.

Γι αυτό είναι καλύτερα να τα κάνεις σε wav και μετά να τα κάνεις audio cd. Μόλις τελειώσεις, μπορείς να σβήσεις τα wav για να μην σου πιάνουν χώρο ή να τα κάνεις mp3 για να τα κρατήσεις στον δίσκο σε ένα συμβατό φορμάτ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...