Προς το περιεχόμενο

Spy Camera

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε.Απλά επειδή είναι φτωχές δεν ξέρεις τι πα να κάνουν.Ή επειδή μπορεί να έχει ζέστη να νευριάσουν.δεν λέω είναι όλες έτσι.Μια φορά πήγα πάνω ανώ σφουγγάριζε και νευρίασε και έριξε την σκούπα χάμω.Αλλά λέω εντάξει προσεκτικά πήγαινα και έχει την άδεια του κυβερνήτη(του σπιτιού).

Δημοσ.

Να δω αν κάνει τίποτε με τα είδη υγιεινής.Σοβαρά λέω.

κλεβει χαρτια υγειας?

ποσο χρονων ειναι η οικιακη βοηθος?ελληνιδα ή αλλοδαπη?ελευθερη ή οχι?ειναι φακαμπλε?

Δημοσ. · Κρυμμένο από Lucifer, 29 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Lucifer, 29 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Δε παιζει, αυτος εισαι. Ειδικα στα πρωτα tweets...

http://twitter.com/christopap

(για οσους δεν γνωριζουνε ο christopap ειναι ενας λογαριασμος tweeter ενος "θαυμαστη" Χριστοφορου Παπακαλιατη)

διαβαστε tweets.

# Έχω την εντύπωση ότι όλοι αυτοί στις διαφημίσεις για ουίσκια αντιγράφουν το στυλ μου.

# Μια από τις αγαπημένες μου ταινίες είναι η βιογραφία ενός από τα είδωλά μου, του γνωστού μοντέλου και φιλάνθρωπου Ντέρεκ Ζουλάντερ

# Πες με μαλάκα. Πες με ηλίθιο. Πες με γκασμά. Ένα πράγμα μην τολμήσεις να με αποκαλέσεις: Χρήστο.

# Στη δουλειά μου εμπνέομαι από μεγάλους ηθοποιούς του παρελθόντος, όπως ο Βίκτορ Ματσούρ, ο Κιάνου Ριβς και ο Τζόι Τριμπιάνι.

# Με τρομάζουν οι μεντεσέδες.

# Πιστεύω ότι δίκαια θεωρούμαι ο Άλκης Γιαννακάς της γενιάς μου.

# Έχω αγωνία για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ.

# Οι σκέψεις μου τρέχουν ασταμάτητες, ρέουν εκρηκτικές και ακατάσχετες σα διάρροια. Δημιουργώ μεγαλείο.

# Οι απόκριες είναι γι' αυτούς που θέλουν να ντυθούν, να γίνουν για λίγο κάτι άλλο. Δεν μου ταιριάζουν. Δεν θέλω να είμαι τίποτα άλλο παρά εγώ

# Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Μια αδιόρατη ιδέα, ένα θολό όραμα μου τριβελίζει το μυαλό. Ή έφαγα πολλά λαζάνια. Ένα από τα δύο.

# Μου άρεσε η ταινία της Τζούλιας. Εγώ θα επέλεγα ένα πιο σικ locale, πιο κοφτό μοντάζ και μοδάτη μουσική. Και στο τέλος θα τον σκότωνε.

# Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Εγώ απλά προσπαθώ να κάνω τον κόσμο μας πιο όμορφο, σαν εμένα

# Αν δεν είχα τον εαυτό μου θα πέθαινα

# Αν η ζωή μου γινόταν ταινία θα ήθελα να με παίξει ο Τζέιμς Μποντ.

# Πιστεύω ότι αν ήμουν μουσικός, θα ήμουν οι Beatles.

# Σε μια προηγούμενη ζωή μου ήμουν δράκος του Κομόντο. Σε άλλη ήμουν Βέλγος πρίγκιψ. Σε άλλη, σταφυλόκοκκος.

# Τελικά η ηφαιστειακή στάχτη κάνει καλό στην επιδερμίδα ή κακό στο αναπνευστικό; Ή και τα δύο; Ή ανάποδα; (Θεέ μου όχι ανάποδα) Ξέρει κανείς;

# Θέλω να βάψω τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε. Αλλά δεν ξέρω ποιο χρώμα μισούσε. Και, σοβαρά τώρα: Ποιος βάφει κουρτίνες;

# Μερικές φορές αισθάνομαι σα την Πολωνία το 1939. Ότι όλοι με πολεμάνε. Τόσο μόνος κι απροστάτευτος...

# Μόλις ανακάλυψα: Έχω μια τρίχα στην πλάτη. ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΜΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ.

# Μπορεί να μοιάζω με πληγωμένο λιοντάρι, μα στη ψυχή μου νιώθω σα πληγωμένο ελάφι

# Πρέπει να βγω να αγοράσω γάλα και κοκακόλα ζίροου. Πώς να χτενιστώ; Ιδέες;

# Πιστεύω ότι η βία &η επιθετικότητα στην κοινωνία οφείλεται στο ότι πολύς κόσμος δε φροντίζει την ατομική του υγιεινή&δεν έχει σωστό grooming

Δε παιζει, αυτος εισαι. Ειδικα στα πρωτα tweets...

http://twitter.com/christopap

(για οσους δεν γνωριζουνε ο christopap ειναι ενας λογαριασμος tweeter ενος "θαυμαστη" Χριστοφορου Παπακαλιατη)

διαβαστε tweets.

# Έχω την εντύπωση ότι όλοι αυτοί στις διαφημίσεις για ουίσκια αντιγράφουν το στυλ μου.

# Μια από τις αγαπημένες μου ταινίες είναι η βιογραφία ενός από τα είδωλά μου, του γνωστού μοντέλου και φιλάνθρωπου Ντέρεκ Ζουλάντερ

# Πες με μαλάκα. Πες με ηλίθιο. Πες με γκασμά. Ένα πράγμα μην τολμήσεις να με αποκαλέσεις: Χρήστο.

# Στη δουλειά μου εμπνέομαι από μεγάλους ηθοποιούς του παρελθόντος, όπως ο Βίκτορ Ματσούρ, ο Κιάνου Ριβς και ο Τζόι Τριμπιάνι.

# Με τρομάζουν οι μεντεσέδες.

# Πιστεύω ότι δίκαια θεωρούμαι ο Άλκης Γιαννακάς της γενιάς μου.

# Έχω αγωνία για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ.

# Οι σκέψεις μου τρέχουν ασταμάτητες, ρέουν εκρηκτικές και ακατάσχετες σα διάρροια. Δημιουργώ μεγαλείο.

# Οι απόκριες είναι γι' αυτούς που θέλουν να ντυθούν, να γίνουν για λίγο κάτι άλλο. Δεν μου ταιριάζουν. Δεν θέλω να είμαι τίποτα άλλο παρά εγώ

# Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Μια αδιόρατη ιδέα, ένα θολό όραμα μου τριβελίζει το μυαλό. Ή έφαγα πολλά λαζάνια. Ένα από τα δύο.

# Μου άρεσε η ταινία της Τζούλιας. Εγώ θα επέλεγα ένα πιο σικ locale, πιο κοφτό μοντάζ και μοδάτη μουσική. Και στο τέλος θα τον σκότωνε.

# Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Εγώ απλά προσπαθώ να κάνω τον κόσμο μας πιο όμορφο, σαν εμένα

# Αν δεν είχα τον εαυτό μου θα πέθαινα

# Αν η ζωή μου γινόταν ταινία θα ήθελα να με παίξει ο Τζέιμς Μποντ.

# Πιστεύω ότι αν ήμουν μουσικός, θα ήμουν οι Beatles.

# Σε μια προηγούμενη ζωή μου ήμουν δράκος του Κομόντο. Σε άλλη ήμουν Βέλγος πρίγκιψ. Σε άλλη, σταφυλόκοκκος.

# Τελικά η ηφαιστειακή στάχτη κάνει καλό στην επιδερμίδα ή κακό στο αναπνευστικό; Ή και τα δύο; Ή ανάποδα; (Θεέ μου όχι ανάποδα) Ξέρει κανείς;

# Θέλω να βάψω τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε. Αλλά δεν ξέρω ποιο χρώμα μισούσε. Και, σοβαρά τώρα: Ποιος βάφει κουρτίνες;

# Μερικές φορές αισθάνομαι σα την Πολωνία το 1939. Ότι όλοι με πολεμάνε. Τόσο μόνος κι απροστάτευτος...

# Μόλις ανακάλυψα: Έχω μια τρίχα στην πλάτη. ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΜΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ.

# Μπορεί να μοιάζω με πληγωμένο λιοντάρι, μα στη ψυχή μου νιώθω σα πληγωμένο ελάφι

# Πρέπει να βγω να αγοράσω γάλα και κοκακόλα ζίροου. Πώς να χτενιστώ; Ιδέες;

# Πιστεύω ότι η βία &η επιθετικότητα στην κοινωνία οφείλεται στο ότι πολύς κόσμος δε φροντίζει την ατομική του υγιεινή&δεν έχει σωστό grooming

Ανελέητο follow.

Δημοσ.

Και στην Σαουδική Αραβία εάν έχεις πάνω απο 2 γυναίκες θεωρείσαι νόμιμος.

Εγώ λέω να ξεκινήσεις τις διαδικασίες για το προγαμιαίο.

Δημοσ.

Όλα θα ανεκτώ.Να με χτυπήσουν.Προσβολές.Να με γδάρουν.Κάψουν.Να λερώσουν όμως τα είδη που χρησιμοποιώ ποτέ θα το ανεκτώ ποτέ.

Ασ'τη κάμερα και ρίχ'της ένα χέρι ξύλο. Just in case.

1.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...