Προς το περιεχόμενο

Apple: παρουσιάζει το iOS 5 το καλοκαίρι

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η 5.0 λοιπόν θα προσθέσει cloud services.

Και πολυ καλα θα κάνει. Σημερα έχω εγκατεστημένες πολλές εφαρμογές πχ τύπου dropbox για αυτο.

Στο μέλλον θα είναι ενσωματωμενα στο λειτουργικό.

Στην αρχή σε αναγκάζει να μην μπορείς να δουλέψεις φυσιολογικά και να βάζεις προγράμματα τύπου Dropbox

για να διαχειρίζεσαι τα αρχεία σου και μετά σού σκάει το παραμύθι με το Cloud για να έχει πλήρη έλεγχο

του τι διακινείτε στην συσκευή σου. Όχι πως τώρα δεν έχει , αλλά τους τα χαλάει λίγο το Cydia.

Ήμουν και εγώ "χρήστης" από το 3G μέχρι το 4άρι αλλά αναγκάστηκα να πάω σε Android επειδή πλέον ήταν

απαραίτητο στην δουλειά μου να έχω πλήρη ελευθερία αρχείων στο κινητό μου. Δεν είχα χρόνο για iTunes και DropBox.

Τώρα έχω πλέον και "Cloud" σύνδεση στον Server της Εταιρίας και όχι όπως το θέλει η Apple και έχω πλήρη

ελευθερία με τα αρχεία μου. Έχω βάλει και το αντίστοιχο installus μιας και η Google μας έχει ξεγραμμένους απο το Market της.

Είναι φοβερό το πόσο ποιοτικές εφαρμογές υπάρχουν επί πληρωμή και όχι τα χαζά Freeware του Ελληνικού Market.

Τέλος ελπίζω κάποια στιγμή η Apple να βάλει λίγο μυαλό , μιας και δεν μπορεί να είναι όλοι κερδισμένοι από το υπάρχον καθεστώς.

Προς το παρόν χαμένοι είναι οι χρήστες και κερδισμένοι οι Developers και η Apple. Μακάρι το iOS 5 να είναι πιο δημοκρατικό αλλά

από την στιγμή που έχουν την Χήνα με τα χρυσά αυγά , δεν νομίζω να κάνουν πίσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά έχω iPhone 3 χρόνια και είναι ότι πιο αξιόπιστο και ποιοτικό είχα ποτέ σε ηλεκτρονική συσκευή. Σταμάτησα τα κάθε τόσο καινούργιο Βόκια ή Έριξον και άντε να θυμάσαι σε ποιό υπομενού είναι το Bluetooth κα. Από εκεί ορμώμενος παράτησα και τα Πισιά που ήθελαν να παλεύω με το λειτουργικό και τα προγράμματα και πήρα iMac. Η σημερινή Apple είναι ότι έπρεπε από την αρχή να είναι οι υπολογιστές. Μια μαγική επαφή του ανθρώπου με τις μηχανές που ΕΜΕΙΣ κάνουμε για να μας ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

Όσο για τους δύστροπους που μαζεύουν χαρωπά δήθεν χαζοπροβλήματα η συνταγή είναι μια. Παίξτε με έναν Apple μια εβδομάδα και μετά ξαναγυρίστε στο PC. Το σοκ που θα πάθετε είναι όλα τα λεφτά.

<br />Παιδιά έχω iPhone 3 χρόνια και είναι ότι πιο αξιόπιστο και ποιοτικό είχα ποτέ σε ηλεκτρονική συσκευή. Σταμάτησα τα κάθε τόσο καινούργιο Βόκια ή Έριξον και άντε να θυμάσαι σε ποιό υπομενού είναι το Bluetooth κα. Από εκεί ορμώμενος παράτησα και τα Πισιά που ήθελαν να παλεύω με το λειτουργικό και τα προγράμματα και πήρα iMac. Η σημερινή Apple είναι ότι έπρεπε από την αρχή να είναι οι υπολογιστές. Μια μαγική επαφή του ανθρώπου με τις μηχανές που ΕΜΕΙΣ κάνουμε για να μας ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.<br />

Όσο για τους δύστροπους που μαζεύουν χαρωπά δήθεν χαζοπροβλήματα η συνταγή είναι μια. Παίξτε με έναν Apple μια εβδομάδα και μετά ξαναγυρίστε στο PC. Το σοκ που θα πάθετε είναι όλα τα λεφτά.<br />

<br /><br /><br />

Το σοκ στο οποίο αναφέρεσαι λέγεται πολιτισμικό σοκ....

Δεν βγάζεις άκρη αδερφέ... Θα σου πούνε πολλά, θα ακούσεις ακόμα περισσότερα... Σημασία έχει ότι βιωσες την εμπειρία της APPLE και πλέον ξέρεις....

Δε ξέρω το background σου σε επίπεδο υπολογιστών και τη χρήση κάνεις... Για το hardware του νέου σου iMAC ΔΕΝ μπορώ να σου εγγυηθώ αλλα για το software είμαι σίγουρος πως το επόμενο format θα το κάνεις μόνο όταν θα αλλάξεις και σκληρό δίσκο... μακάρι να μπρούσαν να πουν το ίδιο και οι Microsoftάκιδες... Cheers

Apple ... Make the things magical!

Knowledge is power !

Δεν το πάω σε προσωπικό επίπεδο αλλά αυτό είχε πλάκα...

"Να κάτι μικροπροβληματάκια με το iTunes" έτσι λέγεται τώρα ? ...

Θα μου στείλεις με bluetooth εκείνο το τραγου ohhh wait, I forgot..

Πώς ξύπνησες σήμερα ? Το 3310 που έχω για ξυπνητήρι πάντως 8 χρόνια τώρα δεν σταμάτησε να χτυπάει επιλεκτικά...

Και οτι άλλο έχει συμβεί (κεραίες, σήματα μορς κ.ο.κ) είναι ατυχίες, και πάντα μα πάντα μεμονωμένα και σπάνια περιστατικά.

Πάντα θα φταίει ο τρόπος που το κρατάω.

Και εγώ προς Θεού, δεν το λέω ειρωνικά και ας ακούγεται έτσι...

ελεος πια με αυτο μετη κεραια καραμελα το κανατε. να πω οτι με το 4αρι εποιασα σημα μεσα στο ασανσερ μου!!!!!!!

οσα δε φτανει η αλεπου....

Τί να λέμε τώρα... μετά το iPhone δεν υπάρχουν άλλα κινητά... και το έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές... δεν είναι ελλείψεις... είναι επιλογές της μαμάς εταιρίας και πήρα το iPhone 3G μου, το iPad μου και το iPhone 4 εις γνώσιν όλων...

Το μόνο που άλλαξε απ΄το 2008 είναι ότι έμαθα να φτιάχνω λίστες στο iTunes και περνάω τη μουσική μου πολύ πιο εύκολα...

Η αλήθεια είναι ότι δεν έτυχε ποτέ να χρειαστώ να στείλω φωτογραφία απ΄ το κινητό μου... Όπως είχα πάρει τον 386 παλιά... ήταν άδειος, μόνο Windows... Τώρα δεν ξέρω τί να πρωτοκάνω... Τότε ας πούμε είχα ένα μη-iPhone (Nokbian, ericsson, κλπ) και τώρα έχω το iPhone 4... Μήπως κάποιοι δεν έχουν και πολλά να κάνουν και ασχολούνται με ό,τι μπορεί να κάνει; Ξέρω γω... θυμάμαι παλιά στο Nokia 7110 έπαιζα φιδάκι... Τώρα...

Τί να λέμε τώρα... μετά το iPhone δεν υπάρχουν άλλα κινητά

E ναι,τι να φτουρήσει αυτό ας πούμε,απο εμφάνιση 0 και iOS > Android

http://www.youtube.com/watch?v=a-V6AsZMWpE&feature=player_detailpage

Άσχετο, έχει παρατηρήσει κανείς όταν βλέπει βίντεο με κινητά ότι δεν σου αρέσει κανενός ο χειρισμός touch παρά μόνο ο δικός σου; Εγώ πάντα όταν βλέπω βίντεο λέω: τι κάνει εκεί ο παπάρας πως το χειρίζεται έτσι το κινητό. Weird.

Σκέφτείτε ένα iOS με Bluetooth και να ανοίγει flash σελίδες...

Νομίζω ότι όλοι θα το θέλανε αυτο.

Όπως και μερικά αλλα. Καλώς ή κακώς ομως δεν τα βάζει η apple για συγκεκριμένους λόγους.

Όποτε ή συμβιβάζεσαι με αυτο, και διορθωνεις ότι διορθώνεται μέσο jb ή πας σε android. Εγω αυτο γράφω απο την αρχη και με χαρακτήρισαν ότι έχω πλάκα.

Με το να αγοράζουν apple γνωρίζοντας τους παραπάνω περιορισμούς καποιοι και μετα να βγαίνουν και να διαμαρτύρονται και να βρίζουν την apple τι κερδίζουν;

Νομιζω οτι μονο μικρες βελτιωσεις θα σημειωθουν και απο εκει και περα περισσοτοερο στο λειτουργικο συστημα οπως θα δειτε...

Άσχετο, έχει παρατηρήσει κανείς όταν βλέπει βίντεο με κινητά ότι δεν σου αρέσει κανενός ο χειρισμός touch παρά μόνο ο δικός σου; Εγώ πάντα όταν βλέπω βίντεο λέω: τι κάνει εκεί ο παπάρας πως το χειρίζεται έτσι το κινητό. Weird.

Ναι ρε φίλε! Και εγώ νοιώθω έναν υφέρπων εκνευρισμό όταν βλέπω hands-on σε συσκευές με touchscreens! Κάτι παίζει με τον εγκέφαλο μας!!!

Όσο για το iphone είναι η πρώτη συσκευή στα παγκόσμια χρονικά που οι όποιες ελλείψεις ή προβλήματα ταράζουν περισσότερο τους μη κατόχους παρά τους κατόχους! Χαλαρώστε παίδες, είναι προφανώς ότι από την στιγμή που χρησιμοποιείται άλλο κινητό δεν σας καλύπτει το iphone. Όπως και εμεις χρησιμοποιούμε iphone γιατί μας καλύπτει. Είμαστε μαγάλα παιδάκια δεν μας κοροιδεύει κανείς, μην ανησυχείτε!

Ενα εχω να πω iphone for the win παιδια ξεκολιστε το iphone εχει λιγα προβληματα αλλα οι εφαρμογες π εχω εγω πχ να μετραει παλμους και χιλια 2 αλλα δεν θα τα βρητε πουθενα να μην μην μηλησω για τιν τελεια αφη του δεν υπαρχει με πουπουλο να την ακουμπησεις πιανει μην κολατε σε λεπτομεριες τπτ δεν ειναι τελειο

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά έχω iPhone 3 χρόνια και είναι ότι πιο αξιόπιστο και ποιοτικό είχα ποτέ σε ηλεκτρονική συσκευή. Σταμάτησα τα κάθε τόσο καινούργιο Βόκια ή Έριξον και άντε να θυμάσαι σε ποιό υπομενού είναι το Bluetooth κα. Από εκεί ορμώμενος παράτησα και τα Πισιά που ήθελαν να παλεύω με το λειτουργικό και τα προγράμματα και πήρα iMac. Η σημερινή Apple είναι ότι έπρεπε από την αρχή να είναι οι υπολογιστές. Μια μαγική επαφή του ανθρώπου με τις μηχανές που ΕΜΕΙΣ κάνουμε για να μας ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

Όσο για τους δύστροπους που μαζεύουν χαρωπά δήθεν χαζοπροβλήματα η συνταγή είναι μια. Παίξτε με έναν Apple μια εβδομάδα και μετά ξαναγυρίστε στο PC. Το σοκ που θα πάθετε είναι όλα τα λεφτά.

Ναι επαθα σοκ με τον Imac μου γιατι δουλευει την σουιτα τις Adobe σωστα αλλα ολο το υπολοιπο OS ειναι λιγο πολυ λιγο και δεν βρισκω τπτ αλλο να τον αξιοποιησω,σαν γραφιστας εχω κ εγω mac αλλα μονο εκει δουλευει σωστα.Αν θελω να παιξω Games εχω τα Windows σε tower και με τα windows κανω ολα τα υπολοιπα που θα επρεπε να κανει ενας mac αλλα δεν κανει γιατι δεν εχει την ικανοτιτα να το κανει δεν εχει σχεδιαστει να δεχετε πληθος αρχειων και προγραμματων και εν τελη εγω προσωπικα το OS τις apple το βρισκω φτωχο και παρα πολυ κονσολαδικο.

<br /><br /><br />

Το σοκ στο οποίο αναφέρεσαι λέγεται πολιτισμικό σοκ....

Δεν βγάζεις άκρη αδερφέ... Θα σου πούνε πολλά, θα ακούσεις ακόμα περισσότερα... Σημασία έχει ότι βιωσες την εμπειρία της APPLE και πλέον ξέρεις....

Δε ξέρω το background σου σε επίπεδο υπολογιστών και τη χρήση κάνεις... Για το hardware του νέου σου iMAC ΔΕΝ μπορώ να σου εγγυηθώ αλλα για το software είμαι σίγουρος πως το επόμενο format θα το κάνεις μόνο όταν θα αλλάξεις και σκληρό δίσκο... μακάρι να μπρούσαν να πουν το ίδιο και οι Microsoftάκιδες... Cheers

Apple ... Make the things magical!

Knowledge is power !

οι Microsoftάκιδες που λες ασχολουντε και εχουν ο καθενας διαφορετικο hardware που η microsoft δεν εγραψε τον κωδικα για τον καθενα διαφορετικα οπως κανει η apple για τις 10 εκδοσεις υπολογιστων που κυκλοφορει.Αν κυκλοφορουσε το λογισμικο της σε ολα τα pc και οχι στα δικα της μονο τοτε θα σε εβλεπα αν ελεγες τα ιδια.εχεις δει εσυ κανενα playstation να μην δουλευει σωστα?κονσολα ειναι το ενα κονσολα κ το αλλο αν με πιανεις τι λεω.Ετσι ειναι κ το ios γραφτηκε για ενα συγκεκριμενο τηλεφωνο και μια συγκεκριμενη ταμπλετα και τπτ περρισοτερο.

Ναι επαθα σοκ με τον Imac μου γιατι δουλευει την σουιτα τις Adobe σωστα αλλα ολο το υπολοιπο OS ειναι λιγο πολυ λιγο και δεν βρισκω τπτ αλλο να τον αξιοποιησω,σαν γραφιστας εχω κ εγω mac αλλα μονο εκει δουλευει σωστα.Αν θελω να παιξω Games εχω τα Windows σε tower και με τα windows κανω ολα τα υπολοιπα που θα επρεπε να κανει ενας mac αλλα δεν κανει γιατι δεν εχει την ικανοτιτα να το κανει δεν εχει σχεδιαστει να δεχετε πληθος αρχειων και προγραμματων και εν τελη εγω προσωπικα το OS τις apple το βρισκω φτωχο και παρα πολυ κονσολαδικο.

οι Microsoftάκιδες που λες ασχολουντε και εχουν ο καθενας διαφορετικο hardware που η microsoft δεν εγραψε τον κωδικα για τον καθενα διαφορετικα οπως κανει η apple για τις 10 εκδοσεις υπολογιστων που κυκλοφορει.Αν κυκλοφορουσε το λογισμικο της σε ολα τα pc και οχι στα δικα της μονο τοτε θα σε εβλεπα αν ελεγες τα ιδια.εχεις δει εσυ κανενα playstation να μην δουλευει σωστα?κονσολα ειναι το ενα κονσολα κ το αλλο αν με πιανεις τι λεω.Ετσι ειναι κ το ios γραφτηκε για ενα συγκεκριμενο τηλεφωνο και μια συγκεκριμενη ταμπλετα και τπτ περρισοτερο.

Πήρες iMac για το Adobe....oι Microsoftάκιδες που λες,τι σου είπαν?Μήπως ξέρεις πόσα χρόνια δουλευει η Microsoft με την πλατφόρμα της Intel και πόσα η Apple?

Πήρες iMac για το Adobe....oι Microsoftάκιδες που λες,τι σου είπαν?Μήπως ξέρεις πόσα χρόνια δουλευει η Microsoft με την πλατφόρμα της Intel και πόσα η Apple?

Ναι ξερω,αλλα που το πας το θεμα δηλ?Εσυ ξερεις γιατι η Αpple δουλευει πλεον με intel?Τι τιν εκανε να κανει στροφη στους επεξεργαστες?απαντησε μου και θα σου απαντησω γιατι δουλευει intel πλεον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...