makaveli21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με την οθόνη μου. Τώρα τελευταία καθυστερεί να πάρει σήμα. Ανοιγεις πχ το pc και μετά από καμιά 15-20'' δείχνει να παίρνει σήμα η οθ΄΄ονη. Στα παιχνίδια πχ όταν θέλεις να επανέλθεις στο desktop χάνεται το σήμα και μετά από κάποιο διάστημα, επανέρχεται. Το πρόβλημα αυτό δεν υπήρχε και δεν έχω ιδέα για ποιο λόγο συμβαίνει κάτι τέτοιο. ΝΑ σας πω επίσης πως η οθόνη μου είναι η Viewsonic VA1903wb και η κάρτα γραφικών είναι η Ati Radeon Hd 3650. (Λίγο εως πολύ παλιά θα έλεγα, το γνωρίζω.... :0) ) Αν έχετε καμιά ιδέα ρίξτε την στο τραπέζι παρακαλώ πολύ!!! Ευχαριστώ
makaveli21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 λέτε να υπάρχει πρόβλημα με τους πυκνωτές μήπως; εκεί καταλήγω βλέποντας κάποια site....
SpirtouLisS Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 δοκιμασε την οθονη σε αλλο υπολογιστη με το ιδιο και διαφορετικο καλωδιο συνδεσης. αν παρουσιαζει και εκει το προβλημα και με τα 2 καλωδια οπως καταλαβαινεις ειναι προβλημα οθονης. αν οχι καρτα γραφικων. να σου πω οτι στο ανοιγμα του υπολογιστη η οθονη δεν παιρνει σημα αν δεν ακουστει το χαρακτηριστικο μονό μπιπ απο μητρικη. σε εσενα καθυστερει πολυ μετα το μπιπ να πάρει σημα?
makaveli21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Καθυστερεί μετά το μπιπ να πάρει σήμα. Δεν νομίζω να είναι κάρτα γραφικών γιατί την άλλαξα πρόσφατα με μια καινούρια. Ελπίζω να μπορέσω να δοκιμάσω την οθόνη και κάπου αλλού και να δω αποτελέσματα και απο εκεί βλέποντας και κάνοντας...
SpirtouLisS Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Καθυστερεί μετά το μπιπ να πάρει σήμα. Δεν νομίζω να είναι κάρτα γραφικών γιατί την άλλαξα πρόσφατα με μια καινούρια. Ελπίζω να μπορέσω να δοκιμάσω την οθόνη και κάπου αλλού και να δω αποτελέσματα και απο εκεί βλέποντας και κάνοντας... αν εχεις την παλια καρτα γραφικων βαλτην απανω να δοκιμασεις την οθονη με αυτη τη καρτα. δε χανεις κατι. απεγκατεστησε πρωτα οδηγους της καρτας που ειναι απανω (για να μην γινει χαμος μολις ξεκινησει...) βαλε τη νεα καρτα βαλε τους οδηγους της και δοκιμασε.
asfet Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Καλημέρα σας. Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε εμένα. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει. Στο ίδιο pc δοκίμασα και άλλη (δεύτερη) οθόνη, χωρίς να σβήσω τον υπολογιστή, και πάλι δεν έπαιρνε σήμα. Μετά από 15 λεπτά περίπου, η οθόνη άναψε. Αντικατέστησα την δεύτερη οθόνη με την αρχική, η οποία δουλεύει μια χαρά. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? Ο φίλος makaveli21 πώς έλυσε το πρόβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.