george_o/c Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Παιδιά μην ανησυχείτε τόσο για το Command Rate, πλέον δεν έχει σχέση αν το έχετε στο 1T ή στα 2T για 24/7 λειτουργία. Ειδικά αν χρησιμοποιείτε 4x2GB DDR3 μην σας απασχολεί καθόλου, στην καθημερινότητα δεν έχει διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PP1969 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δεν ειπα οτι με μπερδεψε.αλλα εχουμε διευκρινησει και οι 2 τι λεμε ετσι δεν ειναι?Δεν ειναι μονο θεμα μητρικης.Και στην τελικη δεν τις λες και μετριες μνημες.μπορει να ειναι μετριες στην τιμη.αλλα κατα τα αλλα....μικρες στο ματι αλλα μεγαλες καπου αλλου ετσι οπως αποδειχτηκε. Η μητρικη μου ειναι αυτη Asus Socket AM3 M4A87TD EVO (αλλα αφου τα γραφω στην υπογραφη μου ρε παιδια,τεσπα) και οι μνημες ειναι οπως ειπα το κιτακι που εγραψα πιο πανω Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz και 2 dimms τετοια Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz που στην ουσια ειναι ιδιες αλλα δεν αγοραστηκαν σαν σετακι. Bρε δεν ειπα οτι εσυ μπερδευτηκες εγω μπερδευτηκα. Μιλας για ολοιδιες ddr3 μνημες απ οτι βλεπω. Τι σημασια εχει αν τις αγοραζεις σαν σετακι ή χωριστα? Καμμια απολυτως. Μνημη που κανει 23€ προφανως ειναι μετρια. Σημειωσε οτι για τη βαθμολογια του wei παιζει ρολο και τι επεξεργαστη εχεις. Εαν αντικαταστησεις αυτον που εχεις τωρα με ενα Sempron 140, το 7.5 θα παει 7.0 Αν το Τ δεν ειναι μονο θεμα μητρικης τοτε τι αλλο θεμα ειναι? Στην υπογραφη σου δεν υπαρχει τιποτα. Παιδιά μην ανησυχείτε τόσο για το Command Rate, πλέον δεν έχει σχέση αν το έχετε στο 1T ή στα 2T για 24/7 λειτουργία. Ειδικά αν χρησιμοποιείτε 4x2GB DDR3 μην σας απασχολεί καθόλου, στην καθημερινότητα δεν έχει διαφορά Καλα για 24/7 λειτουργια δεν θα βαλουμε 8GB μνημης ουτε και μας απασχολουν οι χρονισμοι. Στο 24ωρο κατεβαστηρι δε χρειαζονται επιδοσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Πολλοί χρήστες είναι που έχουν 8GB RAM 24/7, γιατί σου φαίνεται τόσο απίστευτο; Όσο για το 24/7, δεν εννοώ κατεβαστήρι, εννοώ το κεντρικό σου μηχάνημα που δουλεύεις καθημερινά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Bρε δεν ειπα οτι εσυ μπερδευτηκες εγω μπερδευτηκα. Μιλας για ολοιδιες ddr3 μνημες απ οτι βλεπω. Τι σημασια εχει αν τις αγοραζεις σαν σετακι ή χωριστα? Καμμια απολυτως. Μνημη που κανει 23€ προφανως ειναι μετρια. Σημειωσε οτι για τη βαθμολογια του wei παιζει ρολο και τι επεξεργαστη εχεις. Εαν αντικαταστησεις αυτον που εχεις τωρα με ενα Sempron 140, το 7.5 θα παει 7.0 Αν το Τ δεν ειναι μονο θεμα μητρικης τοτε τι αλλο θεμα ειναι? Στην υπογραφη σου δεν υπαρχει τιποτα. Καλα δεν φαινετε η υπογραφη μου με τα parts μου?Τεσπα.εχει μια μικρη σημασια εαν ειναι σετακι η ξεχωριστα Modules αγορασμενα.Βεβαια εαν το dimmακια τα εχεις παρει την ιδια μερα και πεσεις στην ιδια παρτιδα με ιδια ημερομηνια κατασκευης τοτε δεν εχεις προβλημα. Η βαθμολογια του wei στις μνημες,ειτε με το να τον εχω διπυρηνο στα 3.6 ειτε τετραπυρηνο στα 4.2 ειναι ιδια.γιαυτο ξαναλεω οτι το σκορ που δειχνει το wei ειναι $#@%$# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PP1969 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Πολλοί χρήστες είναι που έχουν 8GB RAM 24/7, γιατί σου φαίνεται τόσο απίστευτο; Όσο για το 24/7, δεν εννοώ κατεβαστήρι, εννοώ το κεντρικό σου μηχάνημα που δουλεύεις καθημερινά... Aυτοι οι χρηστες θα ελεγα οτι ειναι καπως... ερασιτεχνες. Γιατι να σκλαβωσεις ενα ποιοτικο μηχανημα 24/7 οταν μπορεις να εχεις ενα φτηνο μηχανακι για τις δευτερευουσες εργασιες? "Κεντρικο μηχανημα" που να το δουλευεις καθημερινα δε γινεται ολο το 24ωρο. Εκτος αν οταν πας για υπνο εσυ το αναλαμβανει αλλος Καλα δεν φαινετε η υπογραφη μου με τα parts μου?Τεσπα.εχει μια μικρη σημασια εαν ειναι σετακι η ξεχωριστα Modules αγορασμενα.Βεβαια εαν το dimmακια τα εχεις παρει την ιδια μερα και πεσεις στην ιδια παρτιδα με ιδια ημερομηνια κατασκευης τοτε δεν εχεις προβλημα. Η βαθμολογια του wei στις μνημες,ειτε με το να τον εχω διπυρηνο στα 3.6 ειτε τετραπυρηνο στα 4.2 ειναι ιδια.γιαυτο ξαναλεω οτι το σκορ που δειχνει το wei ειναι $#@%$# Τωρα φαινεται η υπογραφη σου... δε ξερω, ισως καποιο bug του φορουμ. Καλα, αν παρεις δυο ομοιες μνημες χωριστα κι αν παρεις τις ιδες μνημες πλασαρισμενες σε κιτακι ΠΟΙΑ διαφορα υπαρχει??????? Αν παλι η διαφορα παιζει οπως λες στην ημερομηνια παραγωγης, τοτε πως ξερουμε ποια ημερομηνια ειναι η καλη? Μπορει το ιδιο ακριβως μοντελο να εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα αναλογως της ημερομηνιας κατασκευης του?... Για το wei σου ειπα τι παιζει, αν αλλαξεις επεξεργαστη θα αλλαξει και η βαθμολογια των μνημων. Αν τον ιδιο επεξεργαστη τον ξεκλειδωσεις ή ανεβασεις τα GHz του τοτε θα ανεβει η βαθμολογια του επεξεργαστη. Λεπτομερεια: Αν τον ιδιο επεξεργαστη κατοπιν τον γυρισεις στις default ρυθμισεις η βαθμολογια θα παραμεινει και δεν θα κατεβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Aυτοι οι χρηστες θα ελεγα οτι ειναι καπως... ερασιτεχνες. Γιατι να σκλαβωσεις ενα ποιοτικο μηχανημα 24/7 οταν μπορεις να εχεις ενα φτηνο μηχανακι για τις δευτερευουσες εργασιες? "Κεντρικο μηχανημα" που να το δουλευεις καθημερινα δε γινεται ολο το 24ωρο. Εκτος αν οταν πας για υπνο εσυ το αναλαμβανει αλλος Τωρα φαινεται η υπογραφη σου... δε ξερω, ισως καποιο bug του φορουμ. Καλα, αν παρεις δυο ομοιες μνημες χωριστα κι αν παρεις τις ιδες μνημες πλασαρισμενες σε κιτακι ΠΟΙΑ διαφορα υπαρχει??????? Αν παλι η διαφορα παιζει οπως λες στην ημερομηνια παραγωγης, τοτε πως ξερουμε ποια ημερομηνια ειναι η καλη? Μπορει το ιδιο ακριβως μοντελο να εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα αναλογως της ημερομηνιας κατασκευης του?... Για το wei σου ειπα τι παιζει, αν αλλαξεις επεξεργαστη θα αλλαξει και η βαθμολογια των μνημων. Αν τον ιδιο επεξεργαστη τον ξεκλειδωσεις ή ανεβασεις τα GHz του τοτε θα ανεβει η βαθμολογια του επεξεργαστη. Λεπτομερεια: Αν τον ιδιο επεξεργαστη κατοπιν τον γυρισεις στις default ρυθμισεις η βαθμολογια θα παραμεινει και δεν θα κατεβει Μου εχει τυχει προσωπικα σε ddr2 kingston να αγοραζω ενα γιγα και μετα απο 1 μηνα να πηγαινω να παρω απο το ιδιο μαγαζι ακομη ενα γιγα ακριβως ιδιο με ιδιους κωδικους σφραγισμενο και να μην παιζει το ddr.το αλλαξαμε με ενα αλλο αφου αναγκαστικα να παω τον υπολογιστη απο εκει και το αμεσος επομενο γιγα επαιζε σε ddr.οποτε ναι εχει διαφορα.μπορει να εχει τον ιδιο κωδικο αλλα μπορει να μην εχει τα ιδια τσιπακια. Βεβαια το cpuz σου δειχνει πια παρτιδα ειναι οι μνημες και πια εβδομαδα κατασκευαστηκαν.τα 2 dimmακια που αγοραστηκαν οχι σαν κιτ,ειναι ιδια εβδομαδα κατασκευης.και το κιτ το ιδιο αλλα το κιτ με τα μεμονομενα ειναι διαφορετικα. Με το wei σου ξαναλεω,ουσιαστικα ειναι σαν να αλλαζω επεξεργαστη.ιδιο σκορ δινει ειτε σαν διπυρηνος στα 3.6 ιδιο σκορ δινει σαν τετραπυρηνος στα 4.2.Μην ξεχνας οτι ο δικος μου ειναι κλειδωμενος διπυρηνπος και απλα μετα ξεκλειδωνει.δεν κλεινω μονο πυρηνες,κλεινει και η cache και τετοια. Και ναι,το ξανατρεχω το bench για να αξιολογηση το μηχανημα,δεν το αφηνω με τις τιμες του παλιου. Μιαλω για το σκορ στις μνημες οχι του επεξεργαστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Πάλι δεν με καταλάβες PP1969... Όταν λέω 24/7 μηχάνημα δεν εννοώ ότι δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εννοώ ότι είναι το home pc, το main rig σας. Αυτό που μπαίνετε στο internet, που παίζετε παιχνίδια, που επεξεργάζεστε έγγραφα word και που βλέπετε κάνα video. Πως αλλιώς να το πω; Σε αυτά τα συστήματα, όταν ανοίγεις καμιά 30αριά tabs στο google chrome, ακούς μουσική, έχεις ανοιχτά δυο templates στο photoshop και msn και ταυτόχρονα παίζεις κάνα παιχνίδι, τα 8GB θα χρειαστούν Δεν ξέρω πως αλλιώς να πω ότι μιλάω για το κεντρικό home pc. Εγώ ξέρω αρκετά άτομα που έχουν ένα μόνο μηχάνημα για να κάνουν τα πάντα, δεν έχουν όλοι 2 ή 3 PCs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Γιώργο, πραγματικά δεν έχω καταλάβει τι θέλεις να πεις... Το ξαναεξηγείς μία και μιας και σε πέτυχα, έχεις ακούσει κάτι για τον διαγωνισμό της RAZER; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotosmelvin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Να και το δικό μου με τα specs της υπογραφής: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Ποπο έχω θολώσει τελείως με την Οικονομετρία 2 και δεν μπορώ να εκφράσω αυτό που θέλω Στις μέρες μας, που η πλειοψηφία των mainstream επεξεργαστών έχει ενσωματωμένο IMC, το αν θα βάλεις 1T ή 2T Command Rate δεν προσφέρει καμία διαφορά στην καθημερινότητα. Στο SuperPi 32M θα πάρεις 0.6sec, στο WinRAR θα πάρεις μερικά MB/s. Αλλά στην καθημερινότητα και στις real-life εφαρμογές, αν βάλεις 2Τ CR αντί για 1Τ δεν θα δεις καμία αντιληπτή μείωση στις επιδόσεις, capito? Όλα αυτά ισχύουν και στα 4GB και στα 8GB RAM configs. Ειδικά στα 8GB RAM, που η χωρητικότητα μνήμης είναι υπεραρκετή για όσες εφαρμογές ή προγράμματα έχεις ταυτόχρονα ανοιχτά, τα 2T ή το 1T δεν θα έχουν κάποιο αντίκτυπο στις επιδόσεις. Αυτά τα λέω για την συζήτηση περί 1T και 2T που είχαν κάποια παιδιά σε προηγούμενα posts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PP1969 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μου εχει τυχει προσωπικα σε ddr2 kingston να αγοραζω ενα γιγα και μετα απο 1 μηνα να πηγαινω να παρω απο το ιδιο μαγαζι ακομη ενα γιγα ακριβως ιδιο με ιδιους κωδικους σφραγισμενο και να μην παιζει το ddr. Δε καταλαβα τι εννοεις "να μην παιζει το ddr". Η ουσια ειναι οτι ντιμακια του ιδιου ακριβως μοντελου πχ. "kingston χψω66α" δεν αλλαζουν εαν πωλουνται χωριστα ή δυο-δυο σε κιτακι. Αλλαζει μονο η συσκευασια πωλησης. Τωρα το αν υπαρχουν διαφορες στην ημερομηνια παραγωγης μαλλον κουφο ακουγεται. Αν αλλαξει στοιχεια το μοντελο χψω32α τοτε δεν θα ειναι χψω32α, θα ειναι αλλο. Με το wei σου ξαναλεω,ουσιαστικα ειναι σαν να αλλαζω επεξεργαστη.ιδιο σκορ δινει ειτε σαν διπυρηνος στα 3.6 ιδιο σκορ δινει σαν τετραπυρηνος στα 4.2.Μην ξεχνας οτι ο δικος μου ειναι κλειδωμενος διπυρηνπος και απλα μετα ξεκλειδωνει.δεν κλεινω μονο πυρηνες,κλεινει και η cache και τετοια.Και ναι,το ξανατρεχω το bench για να αξιολογηση το μηχανημα,δεν το αφηνω με τις τιμες του παλιου. Μιαλω για το σκορ στις μνημες οχι του επεξεργαστη. Δεν καταλαβες αυτο που ειπα οτι ενα wei σκορ που ανεβαινει ΔΕΝ ξανακατεβαινει Εγώ ξέρω αρκετά άτομα που έχουν ένα μόνο μηχάνημα για να κάνουν τα πάντα, δεν έχουν όλοι 2 ή 3 PCs Ναι αλλα ειναι ερασιτεχνικο να χρησιμοποιεις το main pc σου για να κατεβαζεις ολημερίς κι ολονυχτις ή για να βλεπεις στη τηλεοραση. Με ενα φτηνο pc κανεις ευκολα αυτες τις δουλειες χωρις να καταπονεις το main. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Πως το βλεπετε ? Μολις πάρω/φτιαξω την μητρικη , θα κανω o/c ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δε καταλαβα τι εννοεις "να μην παιζει το ddr". Η ουσια ειναι οτι ντιμακια του ιδιου ακριβως μοντελου πχ. "kingston χψω66α" δεν αλλαζουν εαν πωλουνται χωριστα ή δυο-δυο σε κιτακι. Αλλαζει μονο η συσκευασια πωλησης. Τωρα το αν υπαρχουν διαφορες στην ημερομηνια παραγωγης μαλλον κουφο ακουγεται. Αν αλλαξει στοιχεια το μοντελο χψω32α τοτε δεν θα ειναι χψω32α, θα ειναι αλλο. Δεν καταλαβες αυτο που ειπα οτι ενα wei σκορ που ανεβαινει ΔΕΝ ξανακατεβαινει Ναι αλλα ειναι ερασιτεχνικο να χρησιμοποιεις το main pc σου για να κατεβαζεις ολημερίς κι ολονυχτις ή για να βλεπεις στη τηλεοραση. Με ενα φτηνο pc κανεις ευκολα αυτες τις δουλειες χωρις να καταπονεις το main. Τα dimmακια ηταν kvr667.ετρεχαν στα 667 σαν ddr2 ετσι?οταν το εχεις μονο του τρεχει σαν 333.εμενα την πρωτη φορα απλα ειχα 2 dimms του 1 giga που ετρεχαν στα 333 και οχι στα 667.οταν το ειδα αυτο,πηγα απο εκει με τον υπολογιστη και το ειδε και ο ιδιος και μου ανοιξε και μου εδωσε αλλο.οι κωδικοι ηταν ιδιοι.KVR667D2N5.μετα επαιξαν οκ το δευτερο με το αλλο.απλα το δευτερο που μου εδωσε ηταν λιγες εβδομαδες πιο καινουργιο (το αρχικο που δεν δουλευε σε ddr) απο το πρωτο.και παιζει να ειχε τσιπακια και στις 2 πλευρες αντι για την μια που ειχε το προηγουμενο.κατι τετοιο ηταν η διαφορα τους.επαναλαμβανω οι κωδικοι ηταν οι ιδιοι ακριβως.Οποτε ψαξτο λιγο και εσυ αυτο.θυμαμαι ηταν συχνο φαινομενο στις ddr2 αλλα στις ddr3 δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο.αλλα τα μονα ddr3 που εχω αγορασει ειναι αυτα που εχω τωρα. Το σκορ του wei εαν διαπιστωση οτι εχεις αλλαξει hardware σου δινει μηνυμα οτι πρεπει να το ξανατρεξεις.αυτο γινεται σε εμενα οταν εχω τον επεξεργαστη διπυρηνο και τον γυριζω σε τετραπυρηνο.το σκορ των μνημων ομως ενω το ξαναμετραει,αλλα ειναι ιδιο παλι οποτε δεν ευθυνεται οπως λες ο επεξεργαστης. Για το main pc και το κατεβαστηρι που λες,εχεις δικιο αλλα δεν ειναι αυτος ο κανονας.δεν εχουμε ολοι τα φραγκα η τον χωρο για να εχουμε δευτερο pc.εκτος και εαν ειναι κανενα παλαιοτερο αλλα οκ,δεν ειναι ο κανονας αυτος.και σιγα την καταπονηση που τρωει ο υπολογιστης.αφου εαν ολα δουλευουν σωστα,πριν χαλασει καποιο part φτανει ο καιρος να αλλαξουμε ολο το συστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soufle Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Τα dimmακια ηταν kvr667.ετρεχαν στα 667 σαν ddr2 ετσι?οταν το εχεις μονο του τρεχει σαν 333.εμενα την πρωτη φορα απλα ειχα 2 dimms του 1 giga που ετρεχαν στα 333 και οχι στα 667.οταν το ειδα αυτο,πηγα απο εκει με τον υπολογιστη και το ειδε και ο ιδιος και μου ανοιξε και μου εδωσε αλλο...... Toυς χρονισμους των ντιμακιων τους ρυθμιζεις απο το bios. Το σκορ του wei εαν διαπιστωση οτι εχεις αλλαξει hardware σου δινει μηνυμα οτι πρεπει να το ξανατρεξεις.αυτο γινεται σε εμενα οταν εχω τον επεξεργαστη διπυρηνο και τον γυριζω σε τετραπυρηνο.το σκορ των μνημων ομως ενω το ξαναμετραει,αλλα ειναι ιδιο παλι οποτε δεν ευθυνεται οπως λες ο επεξεργαστης. Παντα οταν αλλαξεις υλικο σου λεει να το ξανατρεξεις αλλα ρε φιλε, μη περιμενεις να ανεβουν κι αλλο οι μετριες μνημες σου επειδη ξεκλειδωσες τον επεξστη! Υπαρχει και καποιο οριο, και το 7.5 ειναι ηδη πολυ υψηλο. Εαν βαλεις τις μνημες σου ΣΕ ΑΛΛΟ pc με χαμηλοτερο επεξστη, εκει θα δεις οτι οι μνημες θα γραψουν πχ. 7,3. Για το main pc και το κατεβαστηρι που λες,εχεις δικιο αλλα δεν ειναι αυτος ο κανονας.δεν εχουμε ολοι τα φραγκα η τον χωρο για να εχουμε δευτερο pc.εκτος και εαν ειναι κανενα παλαιοτερο αλλα οκ,δεν ειναι ο κανονας αυτος.και σιγα την καταπονηση που τρωει ο υπολογιστης.αφου εαν ολα δουλευουν σωστα,πριν χαλασει καποιο part φτανει ο καιρος να αλλαξουμε ολο το συστημα. Aστειευεσαι, γιατι να βαλεις το 4πυρηνο/6πυρηνο super-dooper μηχανημα σου με τα 8GB μνημης και τους 15 σκληρους να δουλευει ολο το 24ωρο οταν μπορεις να εχεις ενα παμφτηνο και αθορυβο κατεβαστηρι που θα καταναλωνει ελαχιστα? Πολλοι παιρνουν ακριβα htpc αλλα κι αυτο ειναι λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Toυς χρονισμους των ντιμακιων τους ρυθμιζεις απο το bios. Σωωωπα? Τι δεν μπορειτε να καταλαβετε ρε παιδια απο αυτα που λεω? Παντα οταν αλλαξεις υλικο σου λεει να το ξανατρεξεις αλλα ρε φιλε, μη περιμενεις να ανεβουν κι αλλο οι μετριες μνημες σου επειδη ξεκλειδωσες τον επεξστη! Υπαρχει και καποιο οριο, και το 7.5 ειναι ηδη πολυ υψηλο. Εαν βαλεις τις μνημες σου ΣΕ ΑΛΛΟ pc με χαμηλοτερο επεξστη, εκει θα δεις οτι οι μνημες θα γραψουν πχ. 7,3. Ειδες παλι που δεν καταλαβαινεις τι λεω?λοιπον τελευταια φορα που το λεω και οποιος καταλαβε καταλαβε.οχι τιποτα αλλο αλλα εχουμε βγει offtopic. Το σκορ του wei στις μνημες δεν επηρεαζεται απο τον επεξεργαστη.Δεν θελω να ανεβει παραπανω αυτο το σκορ.Δεν με ενδιαφερει.Αυτο που σου λεω ειναι οτι και σαν διπυρηνο να τον εχω στα 3.6 θα βγαλει 7.5.Και σαν τετραπυρηνο να τον εχω στα 4.2 παλι 7.5 θα βγαλει.αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι Δεν επηρεαζεται το σκορ απο τον επεξεργαστη.Δεν θελω να ανεβασω το σκορ και ουτε απορω γιατι δεν ανεβαινει με τις μετριες μνημες μου παραπανω. Aστειευεσαι, γιατι να βαλεις το 4πυρηνο/6πυρηνο super-dooper μηχανημα σου με τα 8GB μνημης και τους 15 σκληρους να δουλευει ολο το 24ωρο οταν μπορεις να εχεις ενα παμφτηνο και αθορυβο κατεβαστηρι που θα καταναλωνει ελαχιστα? Πολλοι παιρνουν ακριβα htpc αλλα κι αυτο ειναι λαθος. Τι δεν καταλαβαινεις οτι δεν χρειαζεται να εχεις ενα κανονικο υπολογιστη και ενα κατεβαστηρι?Δεν μπορουνε ολοι να το κανουν αυτο και επισης δεν εχουν χωρο για να το κανουν που αυτο ειναι ισως πιο σημαντικο. Αλλοι δηλαδη σκανε για δουλειες γραφειου 700 και 800 euros.Να τους σκοτωσουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα