Προς το περιεχόμενο

Winrar Benchmark

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

010011101011001100110101

Περά από την πλακά βγαλτα αυτά τα windows η microsoft δεν έχει βγάλει τέτοια έκδοση ποτέ και υπάρχει κίνδυνος για πολλά πράγματα

Ναι το ξερω οτι δεν ειναι της ms και εχω μιλησει και με το τυπο απο τη team που τα εχουν πειραξει...Τι κινδυνοι υπαρχουν?Μου ειπαν κ αλλοι να τα αλλαξω αλλα ρε γαμωτο ειναι UBER pimp,γρηγορα και ευχρηστα :-D ...Αυτο για το genuine παντως κατεβασα ενα patch και το εβγαλα τελειως,και δεν χρειαζεται καν κωδικο,αν και κανει τα updates κανονικα...(σορρυ για το οφφτοπικ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα αυτο με τα keyloggers το σκεφτηκα κ εγω αλλα εκτος οτι εχω κανει 21421421421.2 scans με 2-3 anti,εχω δει αρκετους που το εχουν και αυτο το team εχει βγαλει 6-7 εκδοσεις απο τα xp,του poysth πια! :lol:

Καλα αυτο με τα keyloggers το σκεφτηκα κ εγω αλλα εκτος οτι εχω κανει 21421421421.2 scans με 2-3 anti,εχω δει αρκετους που το εχουν και αυτο το team εχει βγαλει 6-7 εκδοσεις απο τα xp,του poysth πια! :lol:

Και σου ξανά λέω έχουν κάνει καλή δουλεία δεν μπορεί να το βρει κανένα malware κτλ αφου ειναι δικα τους windows. :P

Πάντως εγώ σε προειδοποίησα κάνε οτι θέλεις γιατί ξεφύγαμε ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...