lionheart75 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δωσε και ενα bench ακομα με το 2500k...............
grigoriou Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Πόση ωρα το αφηνουμε και τρεχει? Το εχω εδω και μια ωρα... μηπως θα τρεχει επ' απειρον?
rafail1994 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ναι θα τρέχει για μια ζωή για καμιά 1 λεπτό το πολύ βάλτο
grigoriou Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 A ενα λεπτο θελει? και πόσο σκορ θεωρειται καλο? Υπαρχει βαση δεδομενων για συγκριση?
SPANK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Καλά ειναι 1 2 λεπτά και οχι δεν νομίζω οτι υπάρχει βάση δεδομένων για σύγρκιση ενα απλo benchmark που υπάρχει μεσα στο winrar εινα
grigoriou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Και πως θα εκτιμησω τοτε το σκορ που θα μου βγαλει? Ενα απλο νουμερο αν δε μπορει να συγκριθει με αλλα δεν εχει καμμια αξια:-/
grigoriou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Απο δω λες? Ναι αλλα ειναι ποιο αποτελεσματικο οταν μπορεις να κανεις συγκρισεις με χρηστες που εχουν ιδιο setup(πχ.cpu-καρτα) με το δικο σου.
Doc1355 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Εχει να κάνει με την μνήμη περισσότερο αν δέν κάνω λάθος.. Αλλα δέν νομίζω να χάνεις κάτι αν βάλεις και εσύ ένα σκόρ
grigoriou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Aπ οτι ξερω το winRar οσο γρηγοροτερο επεξεγαστη εχεις τοσο γρηγοροτερα ξεκλειδωνει. Οσο για μνημη εχω 8GB(score wei-->7.5) Θα επρεπε λοιπον οσοι βαζουμε τα scores μας να βαζουμε και το συστημα.
SPANK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Aπ οτι ξερω το winRar οσο γρηγοροτερο επεξεγαστη εχεις τοσο γρηγοροτερα ξεκλειδωνει. Οσο για μνημη εχω 8GB(score wei-->7.5) Θα επρεπε λοιπον οσοι βαζουμε τα scores μας να βαζουμε και το συστημα. Το βάζουμε Περιμένουμε και το δικό σου σκορ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα