stamatisx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Να και το δικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Αυτό το laptop το έχεις ξεσκίσει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Πω πω φοβερά αποτελέσματα,το alienware δείχνει τα δόντια του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Αυτό το laptop το έχεις ξεσκίσει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα LOL, θες να δεις σκίσιμό? περίμενε να το βάλω λίγο παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 LOL, θες να δεις σκίσιμό? περίμενε να το βάλω λίγο παραπάνω Δώσε του να καταλάβει Βλέπω οτι έχεις ubuntu,μπορείς να κανεις ενα test και εκει στο winrar ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Υπάρχει Winrar στο Ubuntu; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Rar ήθελα να πώ Yπάρχει έκδοση για linux στο site του winrar σε command line απο οτι βλέπω ,δεν ειμαι σίγουρος αν έχει το benchmark tool όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ψάχνω τόση ώρα μια έκδοση για το Linux και δε μπορώ να βρω, btw το site δεν ανοίγει καν... Πάντως στα Windows πήγα να το τρέξω σε 28χ multi (περίπου 3.8GHz) και είδα τη θερμοκρασία να φτάνεi 100C σε δευτερόλεπτα και το έκοψα... ούτε το cpu-z δεν πρόλαβα να κάνω click EDIT Τέλος πάντων αυτή που έχω στο Ubuntu είναι η 3.93, βρήκα την 4.0 έκδοση αλλά ούτε και αυτή έχει build-in κάποιο benchmark... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μήπως μπορείς να ανέβασεις τις μνήμες λίγο,μπορεί να πετύχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μήπως μπορείς να ανέβασεις τις μνήμες λίγο,μπορεί να πετύχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Δυστυχώς μνήμες από μόνες τους δε μπορώ να πειράξω. Μπορώ όμως να πειράξω λίγο το ρεύμα και το BCLK (αυτό μπορούμε να το ονομάσουμε σκίσιμο πιστεύω...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Όλο και καλύτερα μπράβο,αν και ξέρω οτι μπορείς να το σκίσεις λίγο ακόμα Τι θερμοκρασίες έχεις τώρα με αυτες τις ρυθμίσεις και ειναι για stable καταστάσεις η μόνο για benchmark καταστάσεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Πάει και 30x @ 4,056 Ghz αλλά εκεί δεν είναι σταθερό, θέλει εξωτερική βοήθεια για ψύξη... Κοίτα για κάθε μέρα και για τις εφαρμογές που το θέλω έχω δεί ότι είναι σταθερό στα 3.57GHz, τώρα για benchmarking αλλάζει το πράγμα εκεί μετά παίζω με τα προφίλ ανάλογα με το ποιό bench τρέχω, θερμοκρασίες θέλω να φτάνει μέχρι 75 C για καθημερινή χρήση και να το έχω με λίγο φορτίο γύρω στους 50 C όπου δεν μπαίνουν τα φουρφούρια και είναι τελείως αθόρυβο. Στα benches το αφήνω να χτυπάει 96-97... Για να δούμε πως τα πάμε και στο benchmark στο winrar Κατεβάζουμε το Winrar μετα tools -> Benchmark and hardware test. Ξεκινάω με το δικό μου. Windows 7 64 Bit Ξανακοίταγα το score σου και έχω την εξής απορεία, έχεις πολύ πιο ψηλά χρονισμένη τη cpu, έχει tripple channel στις μνήμες, πως γίνεται να βγάζω παραπάνω score??? Makes no sense... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Αυτό σκεφτόμουν και εγώ στην αρχή που έκανες post τα score σου.Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ειναι να παίζει ρόλο ο συνδιασμός multiplier με το BCLK , υψηλότερο χαμηλότερο δηλαδή συνδιασμός αυτων των 2 :unsure: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 windows 7 64bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Notebook ειναι αυτο ρε σταματη ή πυρηνικος αντιδραστηρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα