george_o/c Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Εγώ πάντως έχω και ενα partition με xp για τέτοιες καταστάσεις που ανεβαίνουν τα scores στα xp σε σχέση με τα 7 Αυτό ακριβώς Για να πάρετε καλό score στο WinRAR τρέχτε την 32bit έκδοσή του σε Windows XP Θάνο μην σου φαίνεται περίεργο, συνήθως τα benchmarks παίζουν καλύτερα σε ορισμένα λειτουργικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ναι ρε συ.το καταλαβαινω απολυτα αυτο. αλλα να φανταστω δεν μιλαμε για τρελες διαφορες ε?οι ιντελ τα πανε πολυ καλυτερα σε αυτο το bench ετσι δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ναι οι Intel τα πάνε πολύ καλύτερα σε αυτό το benchmark. Οι Sandy Bridge είναι άλλου παπά ευαγγέλιο γιατί και σε real-life συμπίεση/αποσυμπίεση πάλι γρηγορότεροι είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Aχ και βαχ με τρελάνανε σήμερα αλλά τους τρέλανα κιόλας... Ραφ ακούςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ακούω και βλέπω παιδιά πείτε γνώμες απο το πρωί παιδευόμαστε με την καρμεν τουλάχιστον κάτι καταφέραμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 @karmen1983 Πρέπει να ανεβάζεις το NB - δες στο benchoνημα ένα χθεσινό μου post εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 @karmen1983 Πρέπει να ανεβάζεις το NB - δες στο benchoνημα ένα χθεσινό μου post εκεί ok thanks για το τιπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 @karmen1983 Πρέπει να ανεβάζεις το NB - δες στο benchoνημα ένα χθεσινό μου post εκεί Αυτό μόλις πριν λίγο της είπα να ανεβάσει . Τι έγινε τέλειωσε το τεστ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Αυτό μόλις πριν λίγο της είπα να ανεβάσει . Τι έγινε τέλειωσε το τεστ ; Ναι τελείωσε μπήκα Bios Να αλλάξω το NB αλλά έχει πολλά νούμερα @karmen1983 Πρέπει να ανεβάζεις το NB - δες στο benchoνημα ένα χθεσινό μου post εκεί Λεπόν πήγα ως φαταούλας και έβαλα το NB στα 3178 αλλά δεν άνοιξε τελικά άνοιξε στο 2724 και αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Much better Δεν ξέρω αν είσαι 24/7 όπως στο screenshot - να ναι super, αν όχι, δοκιμάζεις και με ένα multi λιγότερο @ cores. Τούμπανη - με 'γειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Οσο για το 24/7 1 μέρα τον έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ααα μυρίζει PCBίλα ακόμα Ούτε το "24" δεν πρόλαβες ακόμα Nice - αν δεν έχεις μεγάλο σκαλώματα με bench κτλ, θα είσαι για πολύ καιρό ευχαριστημένη. Σοφό που έβαλες 8GBs, είσαι και με δυνατό SSD... Top notch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 να σαι καλά βρε... Μακάρι να ήξερα να το ρυθμίσω καλύτερα. Με το bios που έχω, έχω τρελαθεί ελαφρώς Ισως ανοίξω θέμα αύριο να πέσει καμιά βοήθεια μια και δε ντρέπομαι να πω ότι είμαι τελείως άσχετη με το θέμα o/c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Στρώνει σιγά σιγά το τερατάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 πλακα κανεις ! Μαλλον παρα εστρωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα