rafail1994 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Για καθημερινή χρήση στα 4ghz μια χαρά είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pdiomidis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 ε ναι αυτο πιστευω και εγω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Παιδιά στις επόμενες μέρες θα κάνω δοκιμές και με 8GB να δούμε ακριβώς πόσο παίρνει και από την χωρητικότητα RAM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spanovaggelis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Συχνότητα-ποσότητα-timings! Ποση διαφορα κανει η ποσοτητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Ποση διαφορα κανει η ποσοτητα? Θα μας πεί ο Γιωργάρας μόλις κάνει τις δοκιμές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Ποση διαφορα κανει η ποσοτητα? Zω για τη στιγμη που θα βγει ο γρηγοριου,παναγιωτου,αποστολου,νικολαου,γεωργιου,παυλου, κυριακου,ελευθεριου,ανδρεου,κωνσταντινου,ευθημιου,βασιλειου, δημητριου για να απαντησει και στο θεμα τις ποσοτητας ram στο winrar Ζητω συγνωμη αν ξεχασα κανεναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Zω για τη στιγμη που θα βγει ο γρηγοριου,παναγιωτου,αποστολου,νικολαου,γεωργιου,παυλου, κυριακου,ελευθεριου,ανδρεου,κωνσταντινου,ευθημιου,βασιλειου, δημητριου για να απαντησει και στο θεμα τις ποσοτητας ram στο winrar Ζητω συγνωμη αν ξεχασα κανεναν Εκτός αν ρώτησε ο ίδιος :devil: :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Θα μας πεί ο Γιωργάρας μόλις κάνει τις δοκιμές! Πούλησα την MSI GD65 σε ένα φίλο που φτιάχνει καινούριο οικονομικό SandyBridge σύστημα και περιμένω μια Maximus. Από μνήμες καλά είμαστε Από αύριο θα έχω και αυτές http://www.gskill.co...s.php?index=214 να παίξουμε σωστά λίγο 32άρι με Hyper ICs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Αχ,που ειναι τωρα αυτος να τα δει.... Τεσπα με aircondition ανοιχτο καταφερα και τον ανεβασα και αλλο....οι διαφορες ασημαντες για 200mhz παραπανω. Αλλα δεν με χαλασε που πηρα αλλα 200mhz.....(φυσικα και δεν τον εχω εκει καθε μερα και το validation εγινε με 1.524 ρευμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μράβο ρε θάνο πολύ καλός είδες τι κάνει λίγο aircondition Πιστεύεις οτι μπορεί να ανέβει και παραπάνω με ταβάνι τα 4.5 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά λίγο χαμηλό δεν είναι το score για τέτοια clocks και timing? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Για να πάρετε καλό score στο WinRAR τρέχτε την 32bit έκδοσή του σε Windows XP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spanovaggelis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Zω για τη στιγμη που θα βγει ο γρηγοριου,παναγιωτου,αποστολου,νικολαου,γεωργιου,παυλου, κυριακου,ελευθεριου,ανδρεου,κωνσταντινου,ευθημιου,βασιλειου, δημητριου για να απαντησει και στο θεμα τις ποσοτητας ram στο winrar Ζητω συγνωμη αν ξεχασα κανεναν Nαι, ξεχασες τον ιωαννου. Οσο αφορα τη ποσοτητα, δοκιμασα με 4GB και με 8GB, η διαφορα που ειδα ηταν μολις 10 πόντοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μράβο ρε θάνο πολύ καλός είδες τι κάνει λίγο aircondition Πιστεύεις οτι μπορεί να ανέβει και παραπάνω με ταβάνι τα 4.5 ? Τα επιασα τα 4.5 αλλα δεν τολμησα να το τρεξω το bench εκει με αυτο το ρευμα.δες στο πιο κατω νημα με το cpu validation. Και εγω δεν ειδα καμια διαφορα απο 4 σε 8 giga.ιδιο ηταν το σκορ. George oc μην μας λες τωρα τετοια και τα δει κανενα ατομο που δεν πρεπει Ασε που εγω φορματ εαν δεν παρω ssd,δεν κανω Ρε παιδιά λίγο χαμηλό δεν είναι το score για τέτοια clocks και timing? Oι intel τα πανε καλυτερα σε αυτο το bench. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Εγώ πάντως έχω και ενα partition με xp για τέτοιες καταστάσεις που ανεβαίνουν τα scores στα xp σε σχέση με τα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα