karmen1983 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Βρε συ Θάνο μην ασχολείσαι και μην βάζεις σε κίνδυνο το λογαριασμό σου για τον Grigoriou. Αστον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Βρε συ Θάνο μην ασχολείσαι και μην βάζεις σε κίνδυνο το λογαριασμό σου για τον Grigoriou. Αστον... Θα διαβασει κανεις αυτα που λεει ομως και αντε να του εξηγησεις μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Τελικα τι γινεται δεν μπορουμε να μιλησουμε και να βγαλουμε ακρη ενω μιλαμε ολοι μας ελληνικα? Ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα εγω πχ καταλαβα με τα ελληνικα που ξερω οτι εκτος απο τον cpu οι μνημες πεζουν το μεγαλυτερο ρολο. Αν ειναι να ψηφησουμε ο καθενας τι καταλαβε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Τελικα τι γινεται δεν μπορουμε να μιλησουμε και να βγαλουμε ακρη ενω μιλαμε ολοι μας ελληνικα? Ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα εγω πχ καταλαβα με τα ελληνικα που ξερω οτι εκτος απο τον cpu οι μνημες πεζουν το μεγαλυτερο ρολο. Αν ειναι να ψηφησουμε ο καθενας τι καταλαβε... Εμ αυτο δεν λεμε τοση ωρα?απλα δεν ηθελε να το καταλαβει. τελος παντων το offtopic τελειωσε μιας και το παλικαρι πηγε σε καποια παραλια για banιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Eλα να γυρίσουμε ontopic αρκετά τα άκυρα! Στα 4ghz με ίδιες μνήμς έχω 4004 for the record.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Βρε συ Θάνο μην ασχολείσαι και μην βάζεις σε κίνδυνο το λογαριασμό σου για τον Grigoriou. Αστον... μην κολλάτε με το "grigoriou", ο συγκεκριμένος χρήστης έχει εδώ και μερικά χρόνια σειρά από bannαρισμένα accounts (7-8 ANETA!)... το πιο διάσημα από αυτά που είχαν μείνει για αρκετό καιρό ήταν το "screenshot" και το "insomnian"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 μην κολλάτε με το "grigoriou", ο συγκεκριμένος χρήστης έχει εδώ και μερικά χρόνια σειρά από bannαρισμένα accounts (7-8 ANETA!)... το πιο διάσημο από αυτά που είχε μείνει για αρκετό καιρό ήταν το "screenshot"... E βρε παλιέ εγώ το Newbie που να τα ξέρω; Το grigoriou ξέρω Συμπάθα με Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ofc για να μαθαίνουν οι καινούριοι και να θυμούνται οι παλιοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Κριμα παντως και ελεγε οτι θελει να ερθει στην συναντηση.ειμαι πολυ περιεργος να τον εβλεπα απο κοντα εαν ειναι ετσι τα πραγματα. Αντε τελος off topic απο εμενα(εκτος και εαν ξαναβγει στην επιγανεια αυτος ) Doc το τεστ το τρεχεις 3-4 φορες για να δεις πιο ειναι το μεγιστο που σου βγαζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Oχι μία το έτρεξα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ofc για να μαθαίνουν οι καινούριοι και να θυμούνται οι παλιοί Ζω για να δω τα 40000 απο τον παλιό!!!! Hail to the king baby!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 μην κολλάτε με το "grigoriou", ο συγκεκριμένος χρήστης έχει εδώ και μερικά χρόνια σειρά από bannαρισμένα accounts (7-8 ANETA!)... το πιο διάσημα από αυτά που είχαν μείνει για αρκετό καιρό ήταν το "screenshot" και το "insomnian"... Χάρη ξεχνάς και τον ghost στο hwbox που είναι το ίδιο πρόσωπο με τον τωρινό gus στο hwbox ghost, gus, grigoriou, ioannou και πολλά ακόμα χαχαχαχα. Στο box είχε φάει lifetime ban με το επικό thread που ρωτούσε για τους fan των PSU και καταλήξαμε να συζητάμε αν ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού είναι intake/exhaust χχαχαχαχχαχα0αχ0χα0αχ00αχ. Και φυσικά το τράβηξε κυριολεκτικά ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ μέχρι που έφαγε perma ban. http://www.hwbox.gr/...ia-lifeban.html Xaxaxa το διαβάζω τώρα πάλι, τι επικό thread Δεν θυμάμαι ένα από τα threads που είχε ανοίξει στο lab το 2009 και μιλάμε ο Chosen είχε ξεσηκωθεί χαχα, perma και από 'κει. Σε όλα τα τεχνολογικά forum τα ίδια κάνει. Διαβάστε και τα υπόλοιπα epic threads: http://www.hwbox.gr/controllers-drives/3884-agora-taxitatou-diskou.html http://www.hwbox.gr/ati-amd/3990-idmi-se-karta-grafikon.html http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=49639&highlight=%E8%FC%F1%F5%E2%EF http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=49385&highlight=%E8%FC%F1%F5%E2%EF http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/agora-ssd-67474.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Καθησα και τα διαβασα.στην αρχη ειχε γελιο.αργοτερα βαρεθηκα και μετα κάθισα και αναρωτηθηκα ποσο βλακας ειμαι που δεν τον ειχα παρει χαμπαρι πιο μπροστα να τον αρχισω στο δουλεμα με το γαντι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 το καλύτερο topic που θυμάμαι ότι είχε κάνει ήταν αυτό που ρώταγε αν κάνουν θόρυβο οι SSD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pdiomidis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Οριστε και απο εμενα, στοκ ο επεξεργαστης τελειως χωρις overclock και μνημες στα 2133 4gb Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα