Προς το περιεχόμενο

Winrar Benchmark

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ορίστε και από εμένα

8gb ddr3 στα 556mhz post-63101-0-38975600-1309170308_thumb.png

16gb ddr3 στα 533mhz post-63101-0-46366500-1309170309_thumb.png

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων τα μηχανήματα δεν σταμάτησαν από τις εργασίες τους(sql server,iis κλπ κλπ), απλά έτρεξα τα tests

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Λοιπόν ioannou, άκου να δεις πως έχει το πράμα. Επειδή εμφανίστηκε και στο hwbox ένας τύπος με το ψευδώνυμο gus, που ισχυρίζεται ότι το WinRAR επωφελείται περισσότερο από τον επεξεργαστή (http://www.hwbox.gr/...nrar-bench.html) και επειδή τόσο εσύ όσο και αυτός βασίζονται σε αποτελέσματα που παρατηρούν και όχι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια να δικαιώσω τα παιδιά εδώ στο thead. Φυσικά θα δικαιώσω και μένα, οπότε ένα παραπάνω κίνητρο να δεις αυτά που ακολουθούν. Είπα παραπάνω ότι το WinRAR benchmark επωφελείται και από τον επεξεργαστή και από την ταχύτητα των μνημών και από τα σφιχτά timings/sub-timings. Επίσης, είπα ότι η ταχύτητα του επεξεργαστή σε αυτό το benchmark βοηθά λιγότερο από το να παίξεις πιο ψηλά τις μνήμες και με πιο σφιχτά timings (http://www.insomnia....ost__p__4068472). Δείτε λοιπόν με πραγματικά αποτελέσματα και όχι υποθέσεις, για ποιο λόγο οι μνήμες έχουν ΜΑΚΡΑΝ τον πρώτο λόγο στο WinRAR.

2600K @ 3400MHz, RAM @ 1066MHz 9-9-9-24-88 1T ===== 4585 KB/s

4614e0877fd392b6.png

2600K @ 4400MHz, RAM @ 1066MHz 9-9-9-24-88 1T ===== 5097 KB/s

4614e0877fd4debf.png

2600K @ 5200MHz, RAM @ 1066MHz 9-9-9-24-88 1T ===== 5384 KB/s

4614e0877fd5d4b5.png

Πάμε τώρα να πιέσουμε λιγάκι τις μνήμες.

2600K @ 3400MHz, RAM @ 1066MHz 6-6-5-17-72 1T = 5122 KB/s

4614e0877fd70d5f.png

Να δώσουμε και μερικά βήματα πάνω τον διαιρέτη με 9άρια;

2600K @ 3400MHz, RAM @ 1866MHz 9-9-9-24-88 1T = 5894 KB/s

4614e0877fd7f3cf.png

Τι παρατηρούμε λοιπόν από τα παραπάνω; Έχουμε δυο συστήματα με τις ίδιες μνήμες. Το ένα τρέχει με τον επεξεργαστή στα 4400MHz και τις μνήμες χαλαρά, το άλλο τρέχει με τον επεξεργαστή στα 3400MHz και τις μνήμες σφιχτά. Μπορεί ο επεξεργαστής να είναι 1GHz πιο ψηλά στο πρώτο setup, αλλά οι μνήμες έχουν τον πρώτο λόγο!

Παρατηρούμε όμως και κάτι ακόμα. Έχουμε δυο συστήματα με τις ίδιες μνήμες. Το ένα τρέχει με τον επεξεργαστή στα 5200MHz και τις μνήμες χαλαρά, το άλλο τρέχει με τον επεξεργαστή στα 3400MHz και τις μνήμες σε μεγαλύτερη ταχύτητα και με πιο σφιχτά timings. Μπορεί ο επεξεργαστής να είναι 1.8GHz πιο ψηλά στο πρώτο setup, αλλά για ακόμα μια φορά οι μνήμες έχουν τον πρώτο λόγο.

Capito? Καμιά άλλη δοκιμή να κάνω μήπως; ...

Σε ολα τα screenshots που εχω τραβηξει μεχρι στιγμης το εχω στα ~2600MHZ. Στο προηγουμενο post εχω και την διαφορα στο WinRar οταν το ανεβαζω στα ~2800MHZ.

Nαι δινει καλο Boost και το cpu_nb σε αυτο το bench και γενικοτερα.

Λοιπόν ioannou, άκου να δεις πως έχει το πράμα. Επειδή εμφανίστηκε και στο hwbox ένας τύπος με το ψευδώνυμο gus, που ισχυρίζεται ότι το WinRAR επωφελείται περισσότερο από τον επεξεργαστή (http://www.hwbox.gr/...nrar-bench.html) και επειδή τόσο εσύ όσο και αυτός βασίζονται σε αποτελέσματα που παρατηρούν και όχι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια να δικαιώσω τα παιδιά εδώ στο thead. Φυσικά θα δικαιώσω και μένα, οπότε ένα παραπάνω κίνητρο να δεις αυτά που ακολουθούν. Είπα παραπάνω ότι το WinRAR benchmark επωφελείται και από τον επεξεργαστή και από την ταχύτητα των μνημών και από τα σφιχτά timings/sub-timings. Επίσης, είπα ότι η ταχύτητα του επεξεργαστή σε αυτό το benchmark βοηθά λιγότερο από το να παίξεις πιο ψηλά τις μνήμες και με πιο σφιχτά timings Δείτε λοιπόν με πραγματικά αποτελέσματα και όχι υποθέσεις, για ποιο λόγο οι μνήμες έχουν ΜΑΚΡΑΝ τον πρώτο λόγο στο WinRAR.

Capito? Καμιά άλλη δοκιμή να κάνω μήπως; ...

Τι αλλο τεστ να κανεις,οποιος καταλαβε καταλαβε.....

Αυτο το bold και underlined τα λεει ολα.αυτο λενε ολοι απο την αρχη οποτε +1.

Τι αλλη δοκιμη να κανεις,μας εχεις φαει λαχανο ολους εδω χαχαχαχα.ωραιος.

Βασικα, ειδικα οταν ειναι multithreading το Benchmark σιγουρα επηρρεαζει ο επεξεργαστης, αλοιμονο. Αλλα εχει ταβανι η CPU. Απο ενα σημειο και μετα δεν εχει σημασια ποσα MHZ ειναι. Οχι ομως οτι θα ειναι τα αποτελεσματα ιδια αν ο επεξεργαστης ειναι στα 1.8GHZ ή στα 4GHZ..

Οχι ρε φιλαρακι εαν θελεις να καταλαβεις δεν θα ριξεις μια γρηγορη ματια στις 3 πρωτες εικονες αλλα και στις υπολοιπες που.....

Eιπαμε, εριξα μια βιαστικη ματια γιατι επρεπε να παω για υπνο. Ξερεις, καποιοι δουλευουμε και δε μπορουμε να ξενυχταμε για να τσεκαρουμε images.

Οι εικονες τα εξηγουν ολα και εσυ ακομα καθεσαι και επιμενεις.Τι να σου πω αλλο.δεν μπαινω στην διαδικασια να κατσω να σου βρω Link.

Eγω δεν ειμαι της κουφιας επιμονης, ευχαριστως να ακουσω τον αλλον και τα στοιχεια που τυχον εχει. Δε μπηκες λες στη διαδικασια να μου βρεις λινκ, μπηκες ομως στη πολυ πιο κουραστικη διαδικασια να βγαλεις 6 images.

και οσον αφορα τις μνημες,απο αυτο που ρωτας και ετσι οπως το ρωτας.....καταλαβα και εγω καποια πραγματα για το ποσο σχετικος εισαι.

Γιατι, ειπα κατι παραξενο?... Εκτος αν δε καταλαβα τι εκανες. Δεν εβαλες τις μνημες μια στα 1066, μια στα 1333, μια στα 1600?

και για να σου φυγει η απορια οι μνημες ειναι κατι ''μετριες'' οπως τις ειχε χαρακτηρισει καποιος που ειχε τις ιδιες αποριες με εσενα Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9AD3B1/2G) (κοιτα πως ξεφτιλίστηκαν οι τιμες).

Ναι, αυτες οι μνημες ειναι μετριες. Μη νομιζεις οτι επειδη εσυ τις εχει παρει πρεπει να ειναι και αριστες. Και μη σου κανει εντυπωση που φτηνηναν, οι μαπα μνημες φτηναινουν γιατι δεν εχουν ζητηση, ενω οι καλες, οπως ειναι οι δικες μου οι Corsair, ακριβαινουν.(http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-4Gb-Kit-Ram-Ddr3-1333-Tw3X4G1333C9A-TW3X4G1333C9A-G.htm)

Λοιπόν ioannou, άκου να δεις πως έχει το πράμα. Επειδή εμφανίστηκε και στο hwbox ένας τύπος με το ψευδώνυμο gus, που ισχυρίζεται ότι το WinRAR επωφελείται περισσότερο από τον επεξεργαστή.......

Hδη εδω με εχουν ταυτισει με 5-6 αλλα ατομα, οποτε υποθετω ενα ακομα δε θα πειραζεlol3gk.gif

Εριξα μια ματια στη σελιδα που λες, ο τυπος δεν ισχυριζεται οτι τι WinRar επωφελειται περισσοτερο απο τον επεξεργαστη, ρωταει τι ισχυει. Βλεπεις τι παθαινεις οταν βιαζεσαι να κατηγορησεις καποιον? Συνηθισμενη πρακτικη:-)

Ευχαριστουμε για τα images, θα τα ελεγξω αργοτερα.

Eιπαμε, εριξα μια βιαστικη ματια γιατι επρεπε να παω για υπνο. Ξερεις, καποιοι δουλευουμε και δε μπορουμε να ξενυχταμε για να τσεκαρουμε images.

Με πετυχες στο ρεπο μου.ξερεις και αλλοι δουλευουν,αλλα βραδυ :rolleyes:

Eγω δεν ειμαι της κουφιας επιμονης, ευχαριστως να ακουσω τον αλλον και τα στοιχεια που τυχον εχει. Δε μπηκες λες στη διαδικασια να μου βρεις λινκ, μπηκες ομως στη πολυ πιο κουραστικη διαδικασια να βγαλεις 6 images.

Βρες μονος το Link.και πολυ ασχοληθηκα στο ξαναλεω.Δυστηχως δεν θελεις να ακουσεις κανεναν.

Γιατι, ειπα κατι παραξενο?... Εκτος αν δε καταλαβα τι εκανες. Δεν εβαλες τις μνημες μια στα 1066, μια στα 1333, μια στα 1600?

Ναι τις εβαλα τις μνημες ''ακορντεον''.μονο που εαν ενοιωθες λιγο θα ηξερες οτι αυτο γινετε σε ολες τις 1600 μνημες μεσω bios ευκολα.δεν ειναι κατι δυσκολο.3 επιλογες της μητρικης....Απλα περιμενες να ειναι καποιες αλλες του 200ευρου ε?

Ναι, αυτες οι μνημες ειναι μετριες. Μη νομιζεις οτι επειδη εσυ τις εχει παρει πρεπει να ειναι και αριστες. Και μη σου κανει εντυπωση που φτηνηναν, οι μαπα μνημες φτηναινουν γιατι δεν εχουν ζητηση, ενω οι καλες, οπως ειναι οι δικες μου οι Corsair, ακριβαινουν.(http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-4Gb-Kit-Ram-Ddr3-1333-Tw3X4G1333C9A-TW3X4G1333C9A-G.htm)

Χαχα μεχρι τωρα ειχαμε fanboys intel-amd και nvidia-ati.τωρα ειμαι και εγω ενα fanboy της KINGSTON.Τι αλλο θα ακουσουμε.μαλλον ξερω τι αλλο θα ακουσουμε.αυτο που γραφεις πιο κατω....Σου εβαλα Link απο το visionstudio που ειναι κατα πολυ φθηνοτερο απο το πλαισιο και εσυ γυριζεις και μου λες οτι οι δικες σου super duper μνημες ειναι πιο καλες γιατι τις εχει πιο ακριβα το πλαισιο......Μπραβο αγορι μου,ωραια λογικη.μονο μην αρχισεις να την βγαζεις παραεξω (αν και ηδη το εκανες εδω μεσα).....οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι και 1333Mhz.αλλα ξεχασα ειναι δικες σου οποτε σου επιστρεφω την λογικη σου που πας να επισυνάψεις σε εμενα. <_< :lol:

Hδη εδω με εχουν ταυτισει με 5-6 αλλα ατομα, οποτε υποθετω ενα ακομα δε θα πειραζεlol3gk.gif

Εριξα μια ματια στη σελιδα που λες, ο τυπος δεν ισχυριζεται οτι τι WinRar επωφελειται περισσοτερο απο τον επεξεργαστη, ρωταει τι ισχυει. Βλεπεις τι παθαινεις οταν βιαζεσαι να κατηγορησεις καποιον? Συνηθισμενη πρακτικη:-)

Ρε παιδια ποτε ειπα οτι εχω τις πιο καλες μνημες απο ολους σας?????????η μαλλον,αφησα να εννοηθεί κατι τετοιο?

ioannou (grigoriou ηθελα να πω) παρε και ενα review απο τις υπεροχες και αριστες μνημες ΜΟΥ και μονο ΜΟΥ ετσι για να σου λυθουν οι αποριες :lol:

Review

Περιμενω με αγωνια την επομενη απαντηση σου.ξερεις μου αρεσει που και που να ερχομαι σε αντιπαραθεση..... :devil:

(Ε ρε θα τρελαθουμε τελειως).

Ναι, αυτες οι μνημες ειναι μετριες. Μη νομιζεις οτι επειδη εσυ τις εχει παρει πρεπει να ειναι και αριστες. Και μη σου κανει εντυπωση που φτηνηναν, οι μαπα μνημες φτηναινουν γιατι δεν εχουν ζητηση, ενω οι καλες, οπως ειναι οι δικες μου οι Corsair, ακριβαινουν.(http://www.plaisio.g...4G1333C9A-G.htm)

Τι είναι αυτά που λες είσαι σοβαρός; Ίδια ICs έχουν οι μνήμες σας, Powerchips PSC... Το μόνο που αλλάζει είναι η ψύκτρα και το brand name. Καλές μνήμες για τους επεξεργαστές που βγήκαν από το 2009 και μετά (LGA1366, LGA1156, LGA1155, AMD AM3 :)) ήταν όσες είχαν Elpida Hyper MNH-E και MGH-E ICs. Δηλαδή μνήμες του τύπου, Corsair Dominator GT 2000MHz 7-8-7-21, Dominator GT 2000MHz 8-8-8-24, Kingston HyperX 2000MHz 8-8-8-24, SuperTalent 2000MHz 7-7-7-20, G.Skill PerfectStorm 2133MHz 8-8-8-24, Corsair Dominator GTX2 2250MHz 8-8-8-24 και διάφορες ακόμα. Έδωσα απλά μερικά παραδείγματα για να καταλάβετε τι εννοώ.

Οι HyperX blu του ενός και οι Corsair του άλλου πιστέψτε με είναι το ίδιο πράγμα. Ακόμα και διαφορετικά ICs να φοράνε, δηλαδή να έχει Micron D9KPT η μία και Elpida BDBG η άλλη, πάλι πάνω κάτω το ίδιο θα overclockάρουν. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ φυσικά ότι στην καθημερινότητα οι διαφορές είναι μηδαμινές, απλά αναφέρομαι στο placebo effect του overclocking :P

Όσο για τις τιμές των μνημών, μην λες ότι να 'ναι. Μπες στο http://www.dramexchange.com/ που είναι το χρηματιστήριο των RAM ICs και όχι μόνο, να δεις πόσο έχουν ξεφτυλιστεί οι τιμές τους τελευταίους μήνες. Σχεδόν 30% έχουν πέσει οι τιμές των μνημών τους τελευταίους μήνες.

Για ξαναδές τι έγραψα. Είπα επειδή εμφανίστηκε και ένας τύπος με το ψευδώνυμο gus στο hwbox... Δεν είπα ότι είσαι εσύ αυτός. Μόνος σου το πήγες εκεί ;)

Οι HyperX blu του ενός και οι Corsair του άλλου πιστέψτε με είναι το ίδιο πράγμα. Ακόμα και διαφορετικά ICs να φοράνε, δηλαδή να έχει Micron D9KPT η μία και Elpida BDBG η άλλη, πάλι πάνω κάτω το ίδιο θα overclockάρουν. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ φυσικά ότι στην καθημερινότητα οι διαφορές είναι μηδαμινές, απλά αναφέρομαι στο placebo effect του overclocking :P

Δεν ειναι ιδιες,οι δικες του ειναι ακριβοτερες..... <_< :lol:

Ρε παιδια ποτε ειπα οτι εχω τις πιο καλες μνημες απο ολους σας?????????η μαλλον,αφησα να εννοηθεί κατι τετοιο?

ioannou (grigoriou ηθελα να πω) παρε και ενα review απο τις υπεροχες και αριστες μνημες ΜΟΥ και μονο ΜΟΥ ετσι για να σου λυθουν οι αποριες :lol:

Review

Περιμενω με αγωνια την επομενη απαντηση σου.ξερεις μου αρεσει που και που να ερχομαι σε αντιπαραθεση..... :devil:

(Ε ρε θα τρελαθουμε τελειως).

Ειναι αχταρμας το post σου, ξαναγραφτο σωστα με τα quotes τακτοποιημενα εαν θες απαντηση.

Ο grigoriou εχει ban ενος μηνος (επειδη καποια του ειπε "αποφασισα να βγαλω το σκασμο" και της απαντησε "καλα εκανες και τον εβγαλες"lol3gk.gif), αποφασισε σε ποιον απο τους δυο απευθυνεσαι.

Τι είναι αυτά που λες είσαι σοβαρός; Ίδια ICs έχουν οι μνήμες σας, Powerchips PSC... Το μόνο που αλλάζει είναι η ψύκτρα και το brand name. Καλές μνήμες για τους επεξεργαστές που βγήκαν από το 2009 και μετά (LGA1366, LGA1156, LGA1155, AMD AM3 :)) ήταν όσες είχαν Elpida Hyper MNH-E και MGH-E ICs. Δηλαδή μνήμες του τύπου, Corsair Dominator GT 2000MHz 7-8-7-21, Dominator GT 2000MHz 8-8-8-24, Kingston HyperX 2000MHz 8-8-8-24, SuperTalent 2000MHz 7-7-7-20, G.Skill PerfectStorm 2133MHz 8-8-8-24, Corsair Dominator GTX2 2250MHz 8-8-8-24 και διάφορες ακόμα. Έδωσα απλά μερικά παραδείγματα για να καταλάβετε τι εννοώ.

Όσο για τις τιμές των μνημών, μην λες ότι να 'ναι. Μπες στο http://www.dramexchange.com/ που είναι το χρηματιστήριο των RAM ICs και όχι μόνο, να δεις πόσο έχουν ξεφτυλιστεί οι τιμές τους τελευταίους μήνες. Σχεδόν 30% έχουν πέσει οι τιμές των μνημών τους τελευταίους μήνες.

Δε πιστευω να περιμενεις οτι καταλαβε κανεις τα παραπανω στοιχεια που εγραψες:P

Nα πω την ουσια? Οι Corsair αυτες ειναι καλυτερες απο τις Κingston. Ποιοτικες ψυκτρες, 1,5Volts λειτουργιας, 2Χ2GB, 9-9-9-24, oτι πρεπει για τον μη οβερκλοκερ.

Για ξαναδές τι έγραψα. Είπα επειδή εμφανίστηκε και ένας τύπος με το ψευδώνυμο gus στο hwbox... Δεν είπα ότι είσαι εσύ αυτός. Μόνος σου το πήγες εκεί ;)

Γιατι, και να ειμαι εγω ειναι κακο? Μηπως ειναι κακο που εισαι εσυ και εκει?

Ειναι αχταρμας το post σου, ξαναγραφτο σωστα με τα quotes τακτοποιημενα εαν θες απαντηση.

Ο grigoriou εχει ban ενος μηνος (επειδη καποια του ειπε "αποφασισα να βγαλω το σκασμο" και της απαντησε "καλα εκανες και τον εβγαλες"lol3gk.gif), αποφασισε σε ποιον απο τους δυο απευθυνεσαι.

Μπα...το ποστ μια χαρα ειναι και αυτοι που καταλαβαν καταλαβαν.Τωρα σε ποιον απο τους 2 αναφερομαι,πιστευω οτι σε οποιον απο τους 2 να τα λεω,το ιδιο ειναι.Για το ban του grigoriou δεν το σχολιαζω,εσυ τα ξερεις καλυτερα.εγω δεν τα προλαβα αυτα τα posts μιας και ειχαν ηδη διαγραφει.

Δε πιστευω να περιμενεις οτι καταλαβε κανεις τα παραπανω στοιχεια που εγραψες:P

Nα πω την ουσια? Οι Corsair αυτες ειναι καλυτερες απο τις Κingston. Ποιοτικες ψυκτρες, 1,5Volts λειτουργιας, 2Χ2GB, 9-9-9-24, oτι πρεπει για τον μη οβερκλοκερ.

Ολο και καποιος θα καταλαβε τι εννοει,ελα προσπαθησε το λιγο δεν ειναι δυσκολο.

Ενταξει,ας παμε με τα νερα σου.(στο ξαναλεω το παιζω χαζος και συμφωνω μαζι σου).

ας πουμε οτι οι corsair ειναι καλυτερες απο τις kingston.Που το στηριζεις αυτο?επειδη δουλευουν στα 1333 με 9-9-9-24 με 1.50?μα και οι kingston δουλευουν ετσι.επειδη ειναι πιο ακριβες απο το πλαισιο?γιαυτο ειναι πιο καλες?και τι παει να πει για τον μη overclocker?δηλαδη αυτες που clockαροντε ευκολα ειναι χαλια μνημες?η μηπως δεν δουλευουν σωστα στα λιγα mhz?δεν ξερω εγω,σε ρωταω.Εξηγησε το μου λιγο σε παρακαλω.πως τα εχεις μεσα στο μυαλο σου και εχεις φτασει σε αυτο το συμπερασμα.με ηρεμα λογια.

Γιατι, και να ειμαι εγω ειναι κακο? Μηπως ειναι κακο που εισαι εσυ και εκει?

Οχι το να εισαι εσυ δεν ειναι κακο.απλα λες παντου τα ιδια πραγματα και δεν ακους κανεναν.αφου εχεις φτασει στο συμπερασμα που εχεις φτασει τοτε γιατι ρωτας?

Καλώς την κάποια...

Δε μου λες... Εχεις γραφτεί 12 Ιουνίου και ο grigoriou είπε ότι είπε σε αυτή τη κάποια (ποια να είναι άραγε αυτή; ), στις 08 Ιούνιος 2011... Πολλά δεν ξέρεις λοιπόν για μέλος που γράφτηκε 4 μέρες μετά; :rolleyes:

Αλλά ναι,,,, ξέχασα παρακολουθούσες το φόρουμ αρκετό καιρό πριν και είδες το ποστ του....

Αλλά ότι έφαγε 1 μήνα ban συγκεκριμένα πως το ξέρεις;;;

Ολο και καποιος θα καταλαβε τι εννοει,ελα προσπαθησε το λιγο δεν ειναι δυσκολο.

Δεν κατάλαβε τι εννοώ, οπότε σου λέει... Δεν γ@%ται μωρέ :P

Γιατί αν καταλάβαινε δεν θα έλεγε ακριβώς από κάτω πάλι ότι οι μνήμες του είναι καλύτερες. Πο πο απίστευτος πραγματικά, αστείρευτη πηγή γνώσης ο ioannou. Όλα τα ξέρει, παντού γράφει, λέει τα δικά του κι αν διαφωνήσεις μαζί του συνεχίζει το βιολί του, ακόμα κι αν του δείξεις πραγματικά test.

LOL.

Nαι, ειμαι "πραγματικα απιστευτος" επειδη δε δεχομαι οτι οι δικες σου μνημες ειναι καλυτερες. Μου θυμιζεις κατι μωρα που νομιζουν οτι τα δικα τους πραγματα ειναι καλυτερα επειδη ειναι δικα τους... Μηπως πρεπει να σοβαρευτεις λιγο? ή μηπως περνιεσαι για ειδημονας των μνημων?(και κατ επεκτασιν ολων των ειδων). Συνηθως αυτοι που κομπαζουν οτι τα ξερουν ολα ειναι και οι πιο ασχετοι:rolleyes:

Μπα...το ποστ μια χαρα ειναι και αυτοι που καταλαβαν καταλαβαν.Τωρα σε ποιον απο τους 2 αναφερομαι,πιστευω οτι σε οποιον απο τους 2 να τα λεω,το ιδιο ειναι.Για το ban του grigoriou δεν το σχολιαζω,εσυ τα ξερεις καλυτερα.εγω δεν τα προλαβα αυτα τα posts μιας και ειχαν ηδη διαγραφει.

Πως ειναι μια χαρα, αφου δε τηρουνται οι κανονες του quote? Δε θα κατσω να ταλαιπωρηθω διαχωριζοντας τον αχταρμα, τραβαω μια σημειωση οτι στο post 216 λες μπουρδες και τελειωσα:) Και μη χρησιμοποιεις αλλα nicks, ουτε επιχειρημα ειναι, ουτε θα σε βοηθησoυν στη συζητηση.

ας πουμε οτι οι corsair ειναι καλυτερες απο τις kingston.Που το στηριζεις αυτο?επειδη δουλευουν στα 1333 με 9-9-9-24 με 1.50?μα και οι kingston δουλευουν ετσι.επειδη ειναι πιο ακριβες απο το πλαισιο?γιαυτο ειναι πιο καλες?και τι παει να πει για τον μη overclocker?δηλαδη αυτες που clockαροντε ευκολα ειναι χαλια μνημες?η μηπως δεν δουλευουν σωστα στα λιγα mhz?δεν ξερω εγω,σε ρωταω.Εξηγησε το μου λιγο σε παρακαλω.πως τα εχεις μεσα στο μυαλο σου και εχεις φτασει σε αυτο το συμπερασμα.με ηρεμα λογια.

Μη το ψαχνεις, οι kingston αυτες ειναι τενεκεδες. Εξαλλου τις εχω τσεκαρει και ο ιδιος, δε μιλαω στον αερα. Και στα benches αν τις βαλεις θα δεις ποσο υστερουν απο τις corsair.

Και χωρις check, λιγο σχετικος απ το χωρο να ειναι καποιος ευκολα θα στο πει αυτο.

Κατα τα αλλα, ο μη οβερκλοκερ δεν εχει λογο να βαλει μνημες με ταση πανω απο τη προβλεπομενη(1,5V) και ειναι ελαχιστες οι μνημες που δουλεουν default στα 1.5V(οι kingston ειναι στα 1.65)

Αυτες που κλοκαρονται ευκολα δεν ειναι χαλια μνημες οπως ειπες, απλα εχουν μια αχρηστη ιδιοτητα για τον μη οβερκλοκερ. Μη σκεφτεσαι τη τιμη, συχνα τενεκεδες κοστιζουν πολλα για αλλους λογους.

Οχι το να εισαι εσυ δεν ειναι κακο.απλα λες παντου τα ιδια πραγματα και δεν ακους κανεναν.αφου εχεις φτασει στο συμπερασμα που εχεις φτασει τοτε γιατι ρωτας?

Το ερωτημα δεν απευθυνοταν σε σενα, μην απαντας αντι αλλου.

Να σου πω ομως οτι εχεις λαθος εικονα για τα πραγματα(δε μπορεις ή δε θελεις να τα καταλαβεις). Εξηγηθηκε προηγουμενως οτι στο αλλο forum ο gus δεν λεει τα ιδια με μενα. Εγω υποστηριζω οτι το bench που συζηταμε στο παρον thread το μεγαλυτερο ρολο παιζει ο επεξστης, ο gus απλα ρωταει να μαθει τι ισχυει.

Οσο για το "γιατι ρωταω αφου εχω φτασει στο συμπερασμα που εχω φτασει" η απαντηση ειναι πως ολοι μας μπορει να εχουμε φτασει σε καποια συμπερασματα, αυτο ομως δε σημαινει οτι απαγορευεται να τα συζηταμε. Να δεχτω την οποια αποψη εφοσον με πεισεις ναι, μη προσπαθεις ομως να την επιβαλεις με το ζορι, δε θα τα καταφερεις.

Τελος, μια απαντηση σε ενα απ τα προηγουμενα σου, γιατι κανεις πολυ προκλητικη & επαναληπτικη διαστρεβλωση

μου λες οτι οι δικες σου super duper μνημες ειναι πιο καλες γιατι τις εχει πιο ακριβα το πλαισιο......Μπραβο αγορι μου,ωραια λογικη.

Ποτε δεν ειπα κατι τετοιο. Διαβασε προσεκτικα το post για να καταλαβεις τι πραγματικα ειπα.

Nαι, ειμαι "πραγματικα απιστευτος" επειδη δε δεχομαι οτι οι δικες σου μνημες ειναι καλυτερες. Μου θυμιζεις κατι μωρα που νομιζουν οτι τα δικα τους πραγματα ειναι καλυτερα επειδη ειναι δικα τους... Μηπως πρεπει να σοβαρευτεις λιγο? ή μηπως περνιεσαι για ειδημονας των μνημων?(και κατ επεκτασιν ολων των ειδων). Συνηθως αυτοι που κομπαζουν οτι τα ξερουν ολα ειναι και οι πιο ασχετοι:rolleyes:

Ε ενταξει οντως εισαι απιστευτος.αλλα μου αρεσει να διαβαζω τις απαντησεις σου.γελαω πολυ.δεν μου λες,ποτε ειπα οτι οι δικες μου(χεστικα που ειναι δικες μου) ειναι καλυτερες απο τις δικες σου?απεναντιας ο μονο ποστ που μπορω να βρω που λεει κατι τετοιο ειναι ενα δικο σου.

Πως ειναι μια χαρα, αφου δε τηρουνται οι κανονες του quote? Δε θα κατσω να ταλαιπωρηθω διαχωριζοντας τον αχταρμα, τραβαω μια σημειωση οτι στο post 216 λες μπουρδες και τελειωσα:) Και μη χρησιμοποιεις αλλα nicks, ουτε επιχειρημα ειναι, ουτε θα σε βοηθησoυν στη συζητηση.

Ε μην καθεσαι να ταλαιπωριεσαι αδικα ρε συ.οπως οταν πηγες να ταλαιπωρηθεις και ειδες τις 3 απο τις 6 φωτογραφιες που ποσταρα μπας και σου λυθουν οι απορίες.

Μη το ψαχνεις, οι kingston αυτες ειναι τενεκεδες. Εξαλλου τις εχω τσεκαρει και ο ιδιος, δε μιλαω στον αερα. Και στα benches αν τις βαλεις θα δεις ποσο υστερουν απο τις corsair.

Και χωρις check, λιγο σχετικος απ το χωρο να ειναι καποιος ευκολα θα στο πει αυτο.

Κατα τα αλλα, ο μη οβερκλοκερ δεν εχει λογο να βαλει μνημες με ταση πανω απο τη προβλεπομενη(1,5V) και ειναι ελαχιστες οι μνημες που δουλεουν default στα 1.5V(οι kingston ειναι στα 1.65)

Αυτες που κλοκαρονται ευκολα δεν ειναι χαλια μνημες οπως ειπες, απλα εχουν μια αχρηστη ιδιοτητα για τον μη οβερκλοκερ. Μη σκεφτεσαι τη τιμη, συχνα τενεκεδες κοστιζουν πολλα για αλλους λογους.

Δεν το ψαχνω.τι να ψαξω.οτι ηθελα να μαθω,το εψαξα και το βρηκα.το διαβασα και καταλαβα τι εννοουσε.εξαλλου τις εχεις τσεκαρει.υπαρχει καμια μνημη που δεν εχεις τσεκαρει?και χωρις check εαν ειναι σχετικος καποιος στο χωρο θα το πει αυτο?εσυ δηλαδη περνας τον εαυτο σου για σχετικο????

κατα τα αλλα οπως λες πιασε το αυγο και κουρευτο.φασκεις και αντιφασκεις συνεχεια.(διαβασε λιγο το datasheet ρε σχετικε απο την Kingston και δες οτι στα 1333 δουλευουν με 1.50V σαν τις corsair σου.

Το ερωτημα δεν απευθυνοταν σε σενα, μην απαντας αντι αλλου.

Να σου πω ομως οτι εχεις λαθος εικονα για τα πραγματα(δε μπορεις ή δε θελεις να τα καταλαβεις). Εξηγηθηκε προηγουμενως οτι στο αλλο forum ο gus δεν λεει τα ιδια με μενα. Εγω υποστηριζω οτι το bench που συζηταμε στο παρον thread το μεγαλυτερο ρολο παιζει ο επεξστης, ο gus απλα ρωταει να μαθει τι ισχυει.

Οσο για το "γιατι ρωταω αφου εχω φτασει στο συμπερασμα που εχω φτασει" η απαντηση ειναι πως ολοι μας μπορει να εχουμε φτασει σε καποια συμπερασματα, αυτο ομως δε σημαινει οτι απαγορευεται να τα συζηταμε. Να δεχτω την οποια αποψη εφοσον με πεισεις ναι, μη προσπαθεις ομως να την επιβαλεις με το ζορι, δε θα τα καταφερεις.

Τελος, μια απαντηση σε ενα απ τα προηγουμενα σου, γιατι κανεις πολυ προκλητικη & επαναληπτικη διαστρεβλωση

Εγω κανω πολυ προκλητικη και επαναληπτικη διαστρεβλωση???ρε μπας και εχεις μπερδεψει τα νηματα και νομιζεις οτι εισαι στο 'ανεκδοτα και αστεια' και ποσταρεις?

Ποτε δεν ειπα κατι τετοιο. Διαβασε προσεκτικα το post για να καταλαβεις τι πραγματικα ειπα.

PLZZZZZ συνεχισε να απαντας.ειλικρινα γελαω.δεν θα το εκανα αλλα γινεσαι εριστικος και επιθετικος.βγαζεις δικα σου συμπερασματα,μονο εσυ και λες πραγματα που εαν τα διαβασει καποιος που ψαχνεται για να μαθει θα σχηματισει μια τελειως λαθος εντυπωση.

Edit:Παλι μπαν αυτος????? :rolleyes: ποτε προλαβε και το εφαγε.ουτε να απαντησω δεν προλαβα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...