Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο εκανα ioannou, δες ξανα το ποστ μου.

Πρωτα τις εχω ακλοκαριστες με τα default timings (1333MHZ 7-7-7-20). Στη δευτερη φωτο τις εχω στα default MHZ αλλα με τα overclocked timings για να ειναι πιο αμεση η συγκριση οταν τις clockaρω -- συν μια ενδειξη ποσο τα timings επηρρεαζουν το αποτελεσμα. Στην τριτη φωτο ειναι overclocked λιγο και στην επομενη οσο αντεχουν.

Αν δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα απο αυτο για τις μνημες, δεν θα το βγαλεις με τιποτα αλλο.

Εσυ εχεις τον Sempron και ακουσες οτι οι μνημες επηρρεαζουν περισσοτερο το benchmark? Ως ενα σημειο γινεται αυτο, αρκει ο επεξεργαστης να 'σπρωχνει' αρκετα. Σκεψου το ετσι: Το Crysis 1 υποστηριζει διπυρηνους επεξεργαστες. Ειτε εχεις εναν Phenom II X2 ειτε εναν i7 τα ιδια αποτελεσματα θα εχεις. Αυτο δεν σημαινει οτι Ενας Sempron θα τα καταφερνει κιολας. Ειναι memory-bound το WinRar αρκει τα υπολοιπα εξαρτηματα να ειναι αξιοπρεπη.

Οι μνημες στο site της Kingston και μια φωτο τους.

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχεις φαει ενα στραβωμα με τις μνημες ετσι?δεν θελεις να το καταλαβεις οτι οι μνημες επηραζουν παρα πολυ αυτο το Bench.μα με τιποτα....

Βαρεθηκα,δεν μιλαω αλλο....

Ποιος το λεει οτι αυτο το bench επηρεαζεται παρα πολυ απο τις μνημες? Υπαρχει καπου γραμμενο?

Απο τον επεξεργστη επηρεαζεται καθολου?

Αυτο εκανα ioannou, δες ξανα το ποστ μου.

Πρωτα τις εχω ακλοκαριστες με τα default timings (1333MHZ 7-7-7-20). Στη δευτερη φωτο τις εχω στα default MHZ αλλα με τα overclocked timings για να ειναι πιο αμεση η συγκριση οταν τις clockaρω -- συν μια ενδειξη ποσο τα timings επηρρεαζουν το αποτελεσμα. Στην τριτη φωτο ειναι overclocked λιγο και στην επομενη οσο αντεχουν.

Αν δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα απο αυτο για τις μνημες, δεν θα το βγαλεις με τιποτα αλλο.

Ειπαμε φιλε, αυτες οι μετρησεις που εκανες δε βγαζουν κατι, βαλε τον επεξστη DEFAULT.

Δημοσ.

Ποιος το λεει οτι αυτο το bench επηρεαζεται παρα πολυ απο τις μνημες? Υπαρχει καπου γραμμενο?

Απο τον επεξεργστη επηρεαζεται καθολου?

Καλα αφου δεν πρόκειται να καταλαβεις αλλιως παρε τις φωτο φρεσκιες φρεσκιες.περιμενω τα σχολια σου....Ελπιζω να καλύφθηκες.

post-164700-0-24787100-1309115661_thumb.jpg

post-164700-0-87562600-1309115670_thumb.jpg

post-164700-0-19902900-1309115679_thumb.jpg

post-164700-0-02967900-1309115690_thumb.jpg

post-164700-0-26933300-1309115699_thumb.jpg

post-164700-0-22870500-1309115708_thumb.jpg

Δημοσ.

Εκανα και εγω δυο μετρησεις:

Μια με την CPU στα ~4GHZ

snapshot00666.jpg

και μια με την CPU στα ~3.2GHZ

snapshot00667.jpg

Δημοσ.

Τις μνημες τις περιεργαστηκα σε αυτο το post.

Οχι λέω πόσο είναι οι μνήμες σε κάθε περίπτωση με 4 και 3,2 αντίστοιχα!

Δημοσ.

Οχι λέω πόσο είναι οι μνήμες σε κάθε περίπτωση με 4 και 3,2 αντίστοιχα!

Ειναι ιδιες με την τελευταια συνθεση που σου εδειξα στο post: 8-9-8-25 στα 1728MHZ.

Δημοσ.

Ειναι ιδιες με την τελευταια συνθεση που σου εδειξα στο post: 8-9-8-25 στα 1728MHZ.

Α οκ αυτό ήθελα..

Δημοσ.

Καλα αφου δεν πρόκειται να καταλαβεις αλλιως παρε τις φωτο φρεσκιες φρεσκιες.περιμενω τα σχολια σου....Ελπιζω να καλύφθηκες.

Γιατι θα πρεπει να καταλαβω εγω και να μην καταλαβεις εσυ?

Εχεις καποιο link που να δικαιωνει τις αποψεις σου?

To winrar αποσυμπιεζει γρηγοροτερα οσο καλυτερο επεξστη εχεις, συμφωνουμε σε αυτο?

Εριξα μια γρηγορη ματια στα 3 πρωτα images(γιατι παω για υπνο), ποιος ειναι ο επεξστης? Σταθερος και στις 3 μετρησεις ετσι?

Αν καταλαβα, λες οτι εχεις +105 ποντους οταν ανεβασεις τις μνημες απο 1066ΜΗz σε 1333, και +133 οταν τις ανεβασεις απο 1333 σε 1600?

Ποιες ειναι αυτες οι μνημες που γινονται τοσο ευκολα ακορντεον μεταξυ 1066-1600?...

Δημοσ.

Γιατι θα πρεπει να καταλαβω εγω και να μην καταλαβεις εσυ?

Εχεις καποιο link που να δικαιωνει τις αποψεις σου?

To winrar αποσυμπιεζει γρηγοροτερα οσο καλυτερο επεξστη εχεις, συμφωνουμε σε αυτο?

Εριξα μια γρηγορη ματια στα 3 πρωτα images(γιατι παω για υπνο), ποιος ειναι ο επεξστης? Σταθερος και στις 3 μετρησεις ετσι?

Αν καταλαβα, λες οτι εχεις +105 ποντους οταν ανεβασεις τις μνημες απο 1066ΜΗz σε 1333, και +133 οταν τις ανεβασεις απο 1333 σε 1600?

Ποιες ειναι αυτες οι μνημες που γινονται τοσο ευκολα ακορντεον μεταξυ 1066-1600?...

Οχι ρε φιλαρακι εαν θελεις να καταλαβεις δεν θα ριξεις μια γρηγορη ματια στις 3 πρωτες εικονες αλλα και στις υπολοιπες που ειναι στις ιδιες συχνοτητες και με τον επεξεργαστη στα 3.2 αντί για τα 3.6.και μετα θα βγαλεις συμπερασματα μονος σου απο την στιγμη που εχεις τετοια απορια.

Γιατι δεν θελει και πολυ χρονο για να καταλαβεις τι γινετε....εαν θελεις να κατσεις να δεις τα Images.και ο επεξεργαστης δειχνει ποιος ειναι στις εικονες.και ναι ειναι σταθερος.οχι μονο στα 3.6 αλλα και στα 4.2(αλλα δεν χρειαζεται να σε πείσω γι'αυτο).

Οι εικονες τα εξηγουν ολα και εσυ ακομα καθεσαι και επιμενεις.Τι να σου πω αλλο.δεν μπαινω στην διαδικασια να κατσω να σου βρω Link.Και που κάθισα να κανω αυτες τις μετρησεις μπας και σου λυθει η απορια πολυ ειναι.εαν δεν θελεις να καταλαβεις δεν φταιω.

και οσον αφορα τις μνημες,απο αυτο που ρωτας και ετσι οπως το ρωτας.....καταλαβα και εγω καποια πραγματα για το ποσο σχετικος εισαι.και σορρυ για το επιθετικο post αλλα οταν θελεις να μαθεις κατι,σου το λεμε,οχι απαραιτήτως μονο εγω,χεσε με εμενα,και τα υπολοιπα παιδια εσυ παλι λες τα δικα σου.

και για να σου φυγει η απορια οι μνημες ειναι κατι ''μετριες'' οπως τις ειχε χαρακτηρισει καποιος που ειχε τις ιδιες αποριες με εσενα Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9AD3B1/2G) (κοιτα πως ξεφτιλίστηκαν οι τιμες).

Obsidian το cpu_nb ποσο ο εχεις?γιατι ειναι καλο να το ανεβασεις.

Δημοσ.

Ρε παιδια τι καθεστε και ασχολειστε αλλο?Δεν θελει να καταλαβει το ατομο.Ειναι σαν αν του λες οτι εχω ενα αμαξι που εχει τελικη 200 χιλιομετρα και εκεινος επιμενει οτι παει με 250..

Το σκορ επιρεαζεται ελαχιστα απο τον επεξεργαστη οπως ολα τα πραγματα σε ενα pc.Ελαχιστα ομως.Το 95% εξαρταται απο τις μνημες και το 5% απο τον επεξεργαστη.Αν κανεις με default τις μνημες και default τον επεξεργαστη και μετα κανεις o/c μονο στον επεξεργαστη αλλα οι μνημες να μεινουν unlinked στα default το ιδιο σκορ θα δεις..αντε να δεις 10-30 μοναδες πιο ψηλα με

Δημοσ.

Obsidian το cpu_nb ποσο ο εχεις?γιατι ειναι καλο να το ανεβασεις.

Σε ολα τα screenshots που εχω τραβηξει μεχρι στιγμης το εχω στα ~2600MHZ. Στο προηγουμενο post εχω και την διαφορα στο WinRar οταν το ανεβαζω στα ~2800MHZ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...