Προς το περιεχόμενο

Winrar Benchmark

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειδες παλι που δεν καταλαβαινεις τι λεω?λοιπον τελευταια φορα που το λεω και οποιος καταλαβε καταλαβε.οχι τιποτα αλλο αλλα εχουμε βγει offtopic.

Το σκορ του wei στις μνημες δεν επηρεαζεται απο τον επεξεργαστη.Δεν θελω να ανεβει παραπανω αυτο το σκορ.Δεν με ενδιαφερει.Αυτο που σου λεω ειναι οτι και σαν διπυρηνο να τον εχω στα 3.6 θα βγαλει 7.5.Και σαν τετραπυρηνο να τον εχω στα 4.2 παλι 7.5 θα βγαλει.αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι Δεν επηρεαζεται το σκορ απο τον επεξεργαστη.Δεν θελω να ανεβασω το σκορ και ουτε απορω γιατι δεν ανεβαινει με τις μετριες μνημες μου παραπανω.

Σωστα σου το ειπε αλλα δεν το καταλαβες. Αν βαλεις τις μνημες σου σε αλλο συστημα με χαμηλοτερο υπολογιστη(πχ. Sempron140) τοτε θα δεις το wei score των μνημων να κατεβαινει(πχ. απο 7.5 που ειναι τωρα σε 7.1), το εχω κανει κι εγω. Το σκορ των μνημων αρα επηρεαζεται αμεσα απο τον επεξεργαστη. Δεν εχει σημασια τι θελεις εσυ να ανεβει ή οχι, τι ισχυει λεμε.

Τι δεν καταλαβαινεις οτι δεν χρειαζεται να εχεις ενα κανονικο υπολογιστη και ενα κατεβαστηρι?Δεν μπορουνε ολοι να το κανουν αυτο και επισης δεν εχουν χωρο για να το κανουν που αυτο ειναι ισως πιο σημαντικο.

Αλλοι δηλαδη σκανε για δουλειες γραφειου 700 και 800 euros.Να τους σκοτωσουμε?

Ο καθενας μπορει να κανει ενα κατεβαστηρι με υλικα που αντικατεστησε μετα απο αναβαθμιση ή με πολυ φτηνα που θα παρει απο αγγελιες. Δε χρειαζεται το πανακριβο htpc που αγοραζουν οι περισσοτεροι. Δεν ειναι εξυπνο να εχεις το main συστημα σου με 6πυρηνο επεξστη, 8gb μνημη και 9 σκληρους να δουλευει ολο το 24ωρο, να σε ενοχκει με το θορυβο και να καταναλωνει ρευμα. Επιπλεον, το βοηθητικο αθορυβο πρασινο pc το εχεις μονιμως συνδεδεμενο στην hd tv;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ο καθενας μπορει να κανει ενα κατεβαστηρι με υλικα που αντικατεστησε μετα απο αναβαθμιση ή με πολυ φτηνα που θα παρει απο αγγελιες. Δε χρειαζεται το πανακριβο htpc που αγοραζουν οι περισσοτεροι. Δεν ειναι εξυπνο να εχεις το main συστημα σου με 6πυρηνο επεξστη, 8gb μνημη και 9 σκληρους να δουλευει ολο το 24ωρο, να σε ενοχκει με το θορυβο και να καταναλωνει ρευμα. Επιπλεον, το βοηθητικο αθορυβο πρασινο pc το εχεις μονιμως συνδεδεμενο στην hd tv ;)

ΠΟΣΟ πρεπει να κατεβαζεις πια για να χρειαζεσαι δευτερο pc για κατεβαστηρι και να χρειαζεται να το αφηνεις ΟΛΗ την νυχτα αναμενο γιατι δεν θα προλαβεις να τα κατεβασεις την επομενη μερα?

ΠΟΣΟ πρεπει να κατεβαζεις πια για να χρειαζεσαι δευτερο pc για κατεβαστηρι και να χρειαζεται να το αφηνεις ΟΛΗ την νυχτα αναμενο γιατι δεν θα προλαβεις να τα κατεβασεις την επομενη μερα?

Καλα, ολο το 24ωρο ο λογος το λεει. Το εχεις διαθεσιμο ανα πασα στιγμη. Εξαλλου το main pc δε γινεται να το εχεις μονιμως συνδεδεμενο στην hd tv.

Καλα δεν φαινετε η υπογραφη μου με τα parts μου?Τεσπα.εχει μια μικρη σημασια εαν ειναι σετακι η ξεχωριστα Modules αγορασμενα.Βεβαια εαν το dimmακια τα εχεις παρει την ιδια μερα και πεσεις στην ιδια παρτιδα με ιδια ημερομηνια κατασκευης τοτε δεν εχεις προβλημα.

Aν παρεις 2 σετακια (2x2GB + 2x2GB) παλι κινδυνευεις να εχεις διαφορετικες μεταξυ τους μνημες?...

Καλα, ολο το 24ωρο λεμε χαρη λογου. Το εχεις διαθεσιμο ανα πασα στιγμη. Εξαλλου το main pc δε γινεται να το εχεις μονιμως συνδεδεμενο στην hd tv.

Προφανως δεν εννοουσα ολο το 24αωρο ^_^ εννοουσα ολο το βραδυ...Η hd tv που κολλαει?Εσυ δεν ειχες κολλησει στο οτι ειναι ερασιτεχνικο να εχεις ενα τουμπανο pc για να κατεβαζεις συνεχεια?Αρα καταληγουμε στο οποιος εχει hdtv πρεπει να εχει και ενα δευτερο pc για να το εχει μονιμα εκει? :rolleyes: :lol: Εγω θα συμφωνησω με ενα προηγουμενο ποστ οτι και συννεχεια να το εχεις αναμενο,αν δουλευουν ολα τα parts σωστα μεχρι να χαλασουν απο τη πολλη χρηση εχει ερθει ο καιρος για αναβαθμιση συστηματος....

Το βοηθητικο φτηνο αθορυβο πρασινο pc εξυπηρετει σε πολλα: κατεβαζεις οποτε θες ή ολη την ωρα, συνδεεις με τη τηλεορταση και βλεπεις τις hd ταινιες που κατεβαζεις, αποθηκευτικος χωρος κλπ.

Ειναι κουτο να εχεις το super dooper συστημα σου ολη την ωρα να δουλευει, να γυριζουν οι δισκοι, οι ανεμιστηρες κλπ. για να κανεις εργασιες που μπορει να τις κανει αψογα το παραπανω μηχανημα.

Τι γινεται ρε σεις.στην αρχη ηταν ο PP1969 και εφαγε ban.μετα ηταν o soufle και εφαγε και αυτος ban και τωρα ειναι ο ioannou που γραφτηκε σημερα για να κρατησει το παρον νημα ενεργο....

Ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι μιλαω με το ιδιο ατομο γιατι ακουω τις ιδιες ?#%$##@%@.

Λοιπον Ioannou η οπως αλλιως σε λενε,εξηγησε μου λιγο γιατι οταν τον εχω σαν phenomII X2 555 3.6 βγαζουν οι μνημες με το κολοwei 7.5 και οταν τον εχω PhenomII X4 B55 4.2 βγαζουν οι μνημες παλι 7.5?

Ξέχασες τον grigoriou που πρέπει να είναι ο ίδιος με αυτούς που είπες :P ;) .

Θάνο γιατί δεν πολύ κατάλαβα την συζήτηση σας επειδή γίνεται ένα μπάχαλο για την αξιολόγηση των windows μιλάτε ;

Ξέχασες τον grigoriou που πρέπει να είναι ο ίδιος με αυτούς που είπες :P ;) .

Θάνο γιατί δεν πολύ κατάλαβα την συζήτηση σας επειδή γίνεται ένα μπάχαλο για την αξιολόγηση των windows μιλάτε ;

Καλα ναι ο grigoriou ηταν πρωτος πρωτος που το εφαγε.

Σαμπως την καταλαβα εγω την συζητηση?εδω και 3 σελιδες τα ιδια πραγματα λεμε (τουλαχιστον απο την πλευρα μου).ναι για την αξιολογηση του wei στις μνημες μιλαμε.τοση ωρα λεω οτι δεν ειναι καλη η αξιολογηση των windows για να συγκρινουμε και ο αλλος μου λεει οτι για την αξιολογηση των μνημων παιζει ρολο ο επεξεργαστης και τετοια.

ξεκινησε απο το command rate το θεμα,μετα επεκταθηκε στο εαν εχει σημασια εαν ειναι τα dimms απο της μνημες σε σετ η οχι και εχει γινει ενα μπαχαλο εδω μεσα.

Τι γινεται ρε σεις.στην αρχη ηταν ο PP1969 και εφαγε ban.μετα ηταν o soufle και εφαγε και αυτος ban και τωρα ειναι ο ioannou που γραφτηκε σημερα για να κρατησει το παρον νημα ενεργο....

Ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι μιλαω με το ιδιο ατομο γιατι ακουω τις ιδιες ?#%$##@%@.

Λοιπον Ioannou η οπως αλλιως σε λενε,εξηγησε μου λιγο γιατι οταν τον εχω σαν phenomII X2 555 3.6 βγαζουν οι μνημες με το κολοwei 7.5 και οταν τον εχω PhenomII X4 B55 4.2 βγαζουν οι μνημες παλι 7.5?

:lol: o Σουφλέ ειχε μια δουλιτσα και θα λειψει αλλα αφησε εμενα στο ποδαρι του(:lol: ακου Σουφλέ...) Ναι, προσπαθουμε να κρατησουμε το νημα ενεργο για την καλυτερη ενημερωση σας:oneup:

Βγαζουν το ιδιο σκορ στη περιπτωση σου μαλλον διοτι ειναι στο ιδιο pc. Τη διαφορα θα τη δεις εαν τις βαλεις σε αλλο pc.

Tι cpu score σου δινει με phenomII X2 555 και τι με PhenomII X4 B55 ?

Σημαντικη λεπτομερεια: Ετρεξες το wei πρωτα με τον Χ4 και μετα με τον Χ2?

Ξέχασες τον grigoriou

Για τον grιgoriou εμαθα οτι τον εφαγε καποια καρμεν... Ειπε η καρμεν "εβγαλα το σκασμο" και της απαντησε ο grigoriou "καλα εκανες, συνεχισε να τον βγαζεις" οποτε τιμωρηθηκε με 1 μηνα lol3gk.gif

Και εγω παιδια με το συστημα pc1 της υπογραφης μου με τις μνημες adata στα stock ομως 1333mhz με τον i7 920 πανω σε 3.20ghz μου βγαζει 7,8 και μετα με τον i7 960 ενος φιλου (μετα απο φορματ) εβγαζε παλι 7,8

Γενικα το wei ειναι gtp....

Ειναι μεν, αλλα πόσο παιρνει ο i7 920 και ποσο ο i7 960?

Aν με τον πρωτο σου δινει 7.8 με τον δευτερο ποσο απαιτεις να σου δωσει? 8.8?...

Tα 7.8 ειναι τεραστιο νουμερο αλλα φανταζομαι λογω του οτι προκειται για triple channel.

Αυτο το πράγμα με το rating των windows ειναι τελείως για ψυχολογικούς λόγους μην ασχολείστε.

Πεδία αφήστε της αξιολογήσεις των windows τσάμπα ρημάζεται το νήμα.

Εγώ βγάζω σε όλα 10 ..........

Ρε θηρίο βγάζεις και στους δίσκους 10 :rolleyes: εμένα μονο σε αυτο μου βγάζει 8,5 με ssd σε ολα τα αλλα 10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...