tropicalone Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 δεν εχω μια ολοκληρωτικη αποψη για τις βιντεοκαμερες...θα ηθελα να μου πει οποιος μπορει τι πρεπει να προσεξω περισσοτερο σε μια καμερα... την χρειαζομαι για ερασιτεχνικη χρηση αλλα να μην ειναι και αθλια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tropicalone Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 κανεις???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ποσα χρηματα διαθετεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tropicalone Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 250-300...αν αξιζει και λιγο παραπανω δεν υπαρχει προβλημα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tropicalone Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ???????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Xωρις να ειμαι και ο πλεον ειδικος για το θεμα αποδεκτες καμερες σε αυτα τα χρηματα εχω να προτεινω αυτες τις δυο Link Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.