Προς το περιεχόμενο

Dell u2311h

nikster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πού κολλάς βασικά; Στο ύψος;

Γιατί αυτό στην U2311H παίζει από 35.5cm μέχρι 45.5cm περίπου (είναι ρυθμιζόμενο).

Ρωτησα για τις διαστασεις της οθονης καθαρα (το γυρο γυρο δηλαδή). Οχι με την βαση κλπ

Δημοσ.

δυο οθόνες που είναι και οι δύο 23" και έχουν και το ίδιο aspect ratio (16:9), έχουν αναγκαστικά τις ίδιες διαστάσεις.

μιλάμε πάντα για την "ωφέλιμη" οθόνη και όχι μαζί με το περίγραμμα της

Δημοσ.

Αν χρειάζεσαι τα επιπλέον 120 pixels για τη δουλειά σου, go for it :-)

Αν τα θες για χαλαρό σερφάρισμα και ταινίες, προφανώς και δεν αξίζουν το ίδιο.

Δημοσ.

Αν χρειάζεσαι τα επιπλέον 120 pixels για τη δουλειά σου, go for it :-)

Αν τα θες για χαλαρό σερφάρισμα και ταινίες, προφανώς και δεν αξίζουν το ίδιο.

Ειναι και αυτο που λες αλλα περισσότερο ειναι οτι κερδίζεις υψος, τι να την κανω μια οθονη 24" που στο υψος της ειναι ιδιο με μιας απλης 17 που εχω τωρα, κραταω την 17 και ειμαι οκ.

Εδιτ

Παρεμπιπτόντως βρήκα αυτη τι λετε

http://www.eager.gr/product.php?productid=7294

Δημοσ.

Γιατί συγχέεις διαφορετικά πράγματα όμως;

Τι σχέση έχει η 17άρα 4:3 που έχεις τώρα με την 23άρα 16:9 και γιατί πρέπει να τις συγκρίνεις με βάση το ύψος;

Δημοσ.

Κάτι που να αξίζει δύσκολα.

Και το λέω αυτό διότι πριν 3 μήνες περίπου έβρισκες 24άρα Samsung (2433BW νομίζω) στα 160€, τώρα έχει τα διπλά σχεδόν. Και μιλάμε για ΤΝ έτσι;

Δημοσ.

καλα δεν ειναι και ίδιο υψος με την 17αρα

24 vs 23 vs 17(4:3)

http://tvcalculator.com/index.html?b0af10a644b95a46f15403a96a09f534

Συμφωνα με αυτο το site και συγκρινοντας μια 22",23" και 24" η Dell μου φενεται πολυ μικρη σε υψος και ειναι μικροτερη ακομα και απο την 22"αρα μου :confused: Μαλλον θα παω για 24" ΤΝ,αν και η Dell με εψηνε πολυ...

Δημοσ.

Δεν ξερω δεν βρισκω καμια οθονη να μου αρεσει (μεχρι τα 300 Ευρω).Η Dell εμοιαζε καλη επιλογη αλλα απο 22" σε 23" μαλλον ειναι πολυ μικρη η αλλαγη (σε μεγεθος οχι σε ποιοτητα).

Δημοσ.

Συμφωνώ με ThReSh, μη δώσεις πάνω από 180 στη χειρότερη με τίποτα.

Θα σου πρότεινα πάντως αν γίνεται να δεις από κοντά μια 23άρα 16:9 και να τη συγκρίνεις με τη 17άρα σου, δίπλα-δίπλα αν είναι εφικτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...