Προς το περιεχόμενο

Dell u2311h

nikster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι ηχεία έχεις; Αν έχεις ηχεία για PC με το jack που συνδέεται σε κάρτα ήχου, μπορείς να βρεις έναν αντάπτορα (όπως αυτόν που έχουν μερικά Logitech) και να συνδέσεις τα ηχεία μέσω αντάπτορα με SCART, μόνο για τον ήχο.

Για εικόνα θα έχεις κανονικά HDMI.

Είναι δοκιμασμένο και λειτουργεί.

Δημοσ.

εχεις καμια φωτογραφια απο τον ανταπτορα? αφου η οθονη δεν εχει υποδοχη για scart που να την συνδεσω λιγο πιο λεπτομερως πες το μου αν θες!!

Δημοσ.

Ο αντάπτορας που χρειάζεσαι, είναι αυτός:

145901d1268527330-how-play-your-ps3-through-your-p4196a.jpg

Η σύνδεση θα γίνει ως εξής:

Για την εικόνα:

1. Θα πάρεις το HDMI καλώδιο και τη μία άκρη θα τη συνδέσεις στην κονσόλα.

2. Την άλλη άκρη θα τη συνδέσεις σε αντάπτορα male DVI to female HDMI και μετά στην οθόνη.

Για τον ήχο:

1. Θα συνδέσεις τη μία άκρη του SCART cable στην κονσόλα.

2. Απ' την άλλη άκρη θα χρησιμοποιήσεις μόνο το άσπρο και το κόκκινο καλώδιο που αφορούν στον ήχο, αφήνοντας το κίτρινο που αφορά στην εικόνα (αφού θα χρησιμοποιήσεις το HDMI).

3. Το άσπρο και κόκκινο λοιπόν θα τα συνδέσεις στον αντάπτορα που σου δείχνω στη φωτό από πάνω.

4. Στην άλλη άκρη του (θηλυκό jack) θα συνδέσεις τα ηχεία.

Ίσως να χρειαστεί να παίξεις με τις ρυθμίσεις της κονσόλας για να ορίσεις από πού θα περνάει τόσο η εικόνα όσο και ο ήχος, αλλά μπορεί και όχι.

Όταν το δοκίμασα εγώ, έπαιξαν όλα με την πρώτη.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ παρά πολύ κατατοπιστικοτάτος και ευτυχώς ΝΟμίζω πως έχω ένα τέτοιο καλώδιο! και πάλι ευχαριστώ

Δημοσ.

Κι αν δεν έχεις, όλο και κάποιος φίλος θα έχει Logitech ηχεία που συνήθως έχουν μέσα τέτοιους αντάπτορες.

Δεν ξέρω τι παίζει με τις άλλες εταιρείες βέβαια (π.χ. Creative).

Δημοσ.

εχω ρωτησει τους παντες και κανενας δεν εχει!! γ*** την γκαντεμια! μηπως το πουλανε πουθενα?

Δημοσ.

Σκρούτζαρα και δεν το βρήκα, ίσως το βρεις σε κάποιο ηλεκτρονικάδικο που έχει μπόλικα καλώδια ήχου-εικόνας.

Αν ψωνίζεις από εΒαυ, τσέκαρε τα παρακάτω:

http://cgi.ebay.co.uk/STEREO-Y-Cable-Adapter-2-RCA-Female-3-5mm-Female-/250694762644?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a5e928094

http://cgi.ebay.co.uk/RCA-Female-x2-Stereo-3-5mm-Female-Y-spliter-cable-/250730697226?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a60b6d20a

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-3-5mm-FEMALE-PLUG-2-RCA-PHONO-AUDIO-CABLE-CORD-/400145758472?pt=AU_Components&hash=item5d2a8bb908

Αλλιώς βάλε μια αγγελία ζήτησης, ίσως κάποιος να έχει να σου δώσει.

Δημοσ.

τελίκα πηγα και γυρισα ολα τα μαγαζια της πολης μου πουθενα δεν το ειχε!! ευτυχως ειχα δυο καλωδια το ενα με την κοκκινη και ασπρη και το αλλο με την μαυρη και το πηγα σε εναν ηλεκτρολογο και θα μου το φτιαξει!!αντε και την τεταρτη ερχεται και h dell να δω αν ισχυουν ολα αυτα τα καλα που λετε!

Δημοσ.

εφτασε σημερα και πραγματικα πισευω πως τα αξιζει καθε ενα τα ευρω της!καμια ρυθμιση??? εχω rev02

Δημοσ.

παντως ειναι full στο tinting to μωβ απο δεξια απο αριστερα αρκετα λιγο και εχει και λιγο bleeding και ομολογω οτι φαινεται αλλα δεν με ενοχλει καθολου!! ευχαριστω για τις ρυθμισεις προτιμω καλυτερα τις πρωτες!

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι βλεπω οτι οι διαστασεις της ειναι Π=54εκ Υ=35εκ καποιος που την εχει ας μου πει ειναι ετσι γιατι την βλεπω πολυ μακρόστενη

η αντίστοιχη LG εχει διαστάσεις Π=54 Υ=41 αν και είμαι φαν της dell μου φαίνεται ποιο λογικο το μεγεθος της LG.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...