peristeriotis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια μπορειτε να με βοηθησετε λιγο γιατι τα εχω παιξει?????Εχω ακουσει πολλεσ φορές οτι αν ο πατέρας σου εχει επαγγελματικο δίπλωμα τοτε μπορεις να βγαλεις και εσυ απο τα 17 διπλωμα για αμαξι......Ισχειει αυτο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια μπορειτε να με βοηθησετε λιγο γιατι τα εχω παιξει?????Εχω ακουσει πολλεσ φορές οτι αν ο πατέρας σου εχει επαγγελματικο δίπλωμα τοτε μπορεις να βγαλεις και εσυ απο τα 17 διπλωμα για αμαξι......Ισχειει αυτο??? Τα έχεις παίξει... Ακούς πολλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ελα μωρε... τι κι αν το θεμα ειναι αισιως... ΕΞΙ ετων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια μπορειτε να με βοηθησετε λιγο γιατι τα εχω παιξει?????Εχω ακουσει πολλεσ φορές οτι αν ο πατέρας σου εχει επαγγελματικο δίπλωμα τοτε μπορεις να βγαλεις και εσυ απο τα 17 διπλωμα για αμαξι......Ισχειει αυτο??? Οχι........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια μπορειτε να με βοηθησετε λιγο γιατι τα εχω παιξει?????Εχω ακουσει πολλεσ φορές οτι αν ο πατέρας σου εχει επαγγελματικο δίπλωμα τοτε μπορεις να βγαλεις και εσυ απο τα 17 διπλωμα για αμαξι......Ισχειει αυτο??? Αμε. Επισης αν ο πατερας σου ειναι πιλοτος μπορεις να πεταξεις ελικοπτερο απο τα 5 σου. Κατι μου θυμιζει αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Απο το 2008 και συμφωνα με τον ανανεωμενο ΚΟΚ αν ο πατερας σου εχει επαγγελματικο διπλωμα τοτε ο πρωτοτοκος υιος του δικαιούται αυτοματα και χωρις καμια εξεταση(νομιζω κατι παραβολα των 15ευρω)διπλωμα αυτοκινητου και μηχανης μεχρι 250cc...οχι επαγγελματικο αλλα αυτοκινητου...επισης δικαιουται βενζινη(αρκει να υπαρχει επαγγελματικο ΑΦΜ του πατερα),δωρεαν μεταφορα με ΚΤΕΛ,ΟΣΕ και μεχρι το 2009 με την Ολυμπιακη(απο 2009 θα ιδιωτικοποιηθει τελειως και δεν θα ισχυει για το αεροπλανο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Απο το 2008 και συμφωνα με τον ανανεωμενο ΚΟΚ αν ο πατερας σου εχει επαγγελματικο διπλωμα τοτε ο πρωτοτοκος υιος του δικαιούται αυτοματα και χωρις καμια εξεταση(νομιζω κατι παραβολα των 15ευρω)διπλωμα αυτοκινητου και μηχανης μεχρι 250cc...οχι επαγγελματικο αλλα αυτοκινητου...επισης δικαιουται βενζινη(αρκει να υπαρχει επαγγελματικο ΑΦΜ του πατερα),δωρεαν μεταφορα με ΚΤΕΛ,ΟΣΕ και μεχρι το 2009 με την Ολυμπιακη(απο 2009 θα ιδιωτικοποιηθει τελειως και δεν θα ισχυει για το αεροπλανο) Επειδη με ρωτα ενας γνωστος σχετικα... Ισχυει αυτο οντως? Link προς καποιο αρθρο που να το λεει η στο νομο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
...---... Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Απο το 2008 και συμφωνα με τον ανανεωμενο ΚΟΚ αν ο πατερας σου εχει επαγγελματικο διπλωμα τοτε ο πρωτοτοκος υιος του δικαιούται αυτοματα και χωρις καμια εξεταση(νομιζω κατι παραβολα των 15ευρω)διπλωμα αυτοκινητου και μηχανης μεχρι 250cc...οχι επαγγελματικο αλλα αυτοκινητου...επισης δικαιουται βενζινη(αρκει να υπαρχει επαγγελματικο ΑΦΜ του πατερα),δωρεαν μεταφορα με ΚΤΕΛ,ΟΣΕ και μεχρι το 2009 με την Ολυμπιακη(απο 2009 θα ιδιωτικοποιηθει τελειως και δεν θα ισχυει για το αεροπλανο) Επίσης δικαιούται 2 Ρωσίδες και 1 Ουκρανή και τζάμπα ποτά σε όλα τα μπάρ.. Ίσα ρεε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fullon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Επειδη με ρωτα ενας γνωστος σχετικα... Ισχυει αυτο οντως? Link προς καποιο αρθρο που να το λεει η στο νομο? ισχυει αλλα οχι στην ελλαδα.. στην φρουτοπια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.