Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για κόστος ιστοσελίδας

pappous12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως θα ήταν προτιμότερο να συνεργαστείς και με κάποιον γραφίστα ? και μετά αν αρχίσεις να μιλάς για λεφτά?

Ή (αν και δεν είναι σωστός ο τρόπος) να τσεκάρεις άλλες σελίδες κομμωτηρίων και να φτιάξεις κάτι παρόμοιο?

Το να προσπαθείς να κάνεις κάτι το 'γραφιστικό' χωρίς να έχεις γνώσεις είναι λιγουλάκι.. 'fail'..

Θεωρείς ότι η σελίδα που έκανα είναι "fail" ή μιλάς γενικά, και αν το πρώτο τι δε σου αρέσει? Προφανώς όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το μοβ μου χτυπάει πολύ άσχημα με το γκρι , δε μου κολλάει . Θα ήθελα να υπάρχει μία φόρμα επικοινωνίας . Εμφανισιακά δε μου αρέσει.

Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη , σαν ένας απλό χρήστης μιλάω , δεν είμαι του χώρου .

Αντί να δουλεύετε ο καθένας σας ξεχωριστά γιατί δεν φτιάχνετε ένα team να έχετε έναν web designer , έναν web developer και έναν πωλητή ; Με εσάς τους πληροφορικάριους πάντα το είχα απορία που προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας...

Δημοσ.
Μήπως θα ήταν προτιμότερο να συνεργαστείς και με κάποιον γραφίστα ? και μετά αν αρχίσεις να μιλάς για λεφτά?

Αντί να δουλεύετε ο καθένας σας ξεχωριστά γιατί δεν φτιάχνετε ένα team να έχετε έναν web designer , έναν web developer και έναν πωλητή ;

Δε ξέρω αν το προσέξατε, αλλά μια γνωστή του, του ζήτησε να της φτιάξει ένα sitάκι για το κομμωτήριό της και η τιμή πραγματεύεται στα 150~200€. Μια ρεκλάμα είναι για συνοικιακό, δεν είναι και τίποτα σπουδαίο δα. Αν έμπαινε μέσα γραφίστας + κόψιμο template + αυτός που κάνει το τελικό ρετουσάρισμα και αναλαμβάνει το πελάτη... το κόστος πάει χαλαρά 2-3 χιλιάρικα, δε θα κάτσουν 2-3 άτομα να φάνε χρόνο και μπλαμπλα για ψιλά. Αν η γνωστή του "τα είχε" και ήθελε κάτι σοβαρό θα το ανέθετε με τις αντίστοιχες αισθητικές απαιτήσεις και το σχετικό αντίκρυσμα εξ'αρχής, δε θα το έδινε σε φιλαράκι/γνωστό.

Δημοσ.

Δε ξέρω αν το προσέξατε, αλλά μια γνωστή του, του ζήτησε να της φτιάξει ένα sitάκι για το κομμωτήριό της και η τιμή πραγματεύεται στα 150~200€. Μια ρεκλάμα είναι για συνοικιακό, δεν είναι και τίποτα σπουδαίο δα. Αν έμπαινε μέσα γραφίστας + κόψιμο template + αυτός που κάνει το τελικό ρετουσάρισμα και αναλαμβάνει το πελάτη... το κόστος πάει χαλαρά 2-3 χιλιάρικα, δε θα κάτσουν 2-3 άτομα να φάνε χρόνο και μπλαμπλα για ψιλά. Αν η γνωστή του "τα είχε" και ήθελε κάτι σοβαρό θα το ανέθετε με τις αντίστοιχες αισθητικές απαιτήσεις και το σχετικό αντίκρυσμα εξ'αρχής, δε θα το έδινε σε φιλαράκι/γνωστό.

Ευχαριστώ γιατί πραγματικά νόμιζα ότι δεν το ξεκαθάρισα ήδη πόσες φορές.

Απλά θέλω να προσθέσω τα εξής (ρισκάροντας να την "ακούσω" :Ρ ):

Είναι το ΔΕΥΤΕΡΟ site που κάνω στη ζωή μου (το πρώτο ήταν για εργασία)!

@black_widow Το ότι το μωβ δε σου καθεται καλα με το γκρι (που παρεπιπτόντως είναι τα χρώματα του μαγαζιού) είναι φυσικά δεκτό. Αυτό δε σημαίνει ότι χρειάζομαι τη βοήθεια γραφίστα. Αν το στηρίζεις σε γραφιστικές γνώσεις καλώς. Αν το στηρίζεις στο γούστο σου δε μου λέει τίποτα πέρα από μία άποψη. Δεν υπάρχει φόρμα επικοινωνίας γιατί η φίλη δε θέλει να υπάρχει φόρμα επικοινωνίας! Το site το θέλει μόνο για διαφήμιση. Δε θέλει να κλείνει δουλειές μέσα από το internet. Υπάρχει και το τηλέφωνο....

Τέλος θέλω να πω το εξής (πάλι ρισκάροντας =D ): χωρίς να θέλω να περάσω ότι είμαι "γραφίστας", δεν μπορώ να καταλάβω γιάτι κάποιος δεν μπορεί να φτιάξει κάτι αισθητικά καλό (έως και επαγγελματικό) χωρίς να έχει κάποιο πτυχίο??? Έχει "πεθάνει" τελείως η έμπνευση??? Δηλαδή αν δεν έχω σπουδάσει γραφιστική ή τυπογραφία ή θεωρία χρωμάτων δεν μπορώ να βγάλω κάτι καλό?? Και αυτό το λέω γιατί τα δύο τελευταία "αρνητικά" σχόλια μου υπέδειξαν τη χρήση γραφίστα στηριζόμενοι στο προσωπικό γούστο και όχι σε γραφιστικές γνώσεις. Γιατί λοιπόν εγώ χρειάζομαι γραφίστα αλλά εσείς χωρίς γνώσεις (από όσο ξέρω φυσικά) μπορείτε και μου το λέτε αυτό???

Δεν θέλω πραγματικά να φανώ αρνητικός στα σχόλια (αν και γίνεται από ότι κατάλαβα), αλλά πείτε μου συγκεκριμένα τι λάθη έχω στην εμφάνιση της σελίδας...

Δημοσ.

...απλά είναι αυτό το "κάτι" που λείπει. Για παράδειγμα, με το που μπήκα στη τωρινή (; ) σελίδα αμέσως κατάλαβα ότι πρόκειται για κομμωτήριο και μάλιστα για το συγκεκριμένο κομμωτήριο. Αντίθετα, αυτή που παρουσιάζεις είναι κάπως άχρωμη, άοσμη και χωρίς συγκεκριμένο θέμα. Για σελίδα που ο μοναδικός της σκοπός είναι το "να φαίνεται" ωραία, κάπου χάνει τον σκοπό της. Προσωπική άποψη θα μου πεις, αλλά νομίζω ότι αυτό ζήτησες! ;)

Δημοσ.

...απλά είναι αυτό το "κάτι" που λείπει. Για παράδειγμα, με το που μπήκα στη τωρινή (; ) σελίδα αμέσως κατάλαβα ότι πρόκειται για κομμωτήριο και μάλιστα για το συγκεκριμένο κομμωτήριο. Αντίθετα, αυτή που παρουσιάζεις είναι κάπως άχρωμη, άοσμη και χωρίς συγκεκριμένο θέμα. Για σελίδα που ο μοναδικός της σκοπός είναι το "να φαίνεται" ωραία, κάπου χάνει τον σκοπό της. Προσωπική άποψη θα μου πεις, αλλά νομίζω ότι αυτό ζήτησες! ;)

Τουλάχιστον λες γιατί δε σου αρέσει =)

πάντως να θυμίσω ότι δεν είναι η τελική μορφή αυτό που βλέπετε και κάτι ακόμα: τι εννοείς άχρωμη???? Η τωρινή είναι απλά μια μάυρη σελίδα με ένα σήμα σκαναρισμένο πολύ χάλια από την παλιά κάρτα του κομμωτηρίου και με πεταμένες τις εικόνες στην αρχική (και μοναδική) σελίδα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...