Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για κόστος ιστοσελίδας

pappous12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι extra έχει κάθε site τόσο ανεβαίνει και η τιμή του.

Δηλαδή, εάν θα μπορούσε ο πελάτης να:

• αλλάζει τα κείμενα
  • να ανεβάζει εικόνες
  • να αλλάζει κάποια εφε
  • να αλλάζει κάποια χρώματα

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχω τέτοιες λειτουργίες αν και οι φωτογραφίες δεν είναι τίποτα να μπουν...

Δηλαδή από ότι κατάλαβα ένα site σαν το δικό μου κοστολογείται 100-150 ευρώ σε επαγγελματία περίπου?

Δημοσ.

Είναι μία τιμή που θα έλεγα εγώ εάν ήταν μία φίλη μου και ήταν η πρώτη μου δουλειά.

Εάν ήμουνα επαγγελματίας και αυτή μία πελάτης, θα της έλεγα παραπάνω, τα διπλά ίσως

Υ.Γ. όλα αυτά τα extra που σου είπα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Απλά είναι και αυτά για εσένα που τα φτιάχνεις.. Αλλά για τον πελάτη είναι εντελώς διαφορετικά

Δημοσ.

ααα... αρα στα 300 κοστολογείται. Δεν ψαχνω να βρω ποσα θα της πω. Φυσικα και δεν υπηρχε περίπτωση να περάσω τα 200 (εκτός και αν έξω η τιμή ήταν πανω από 1000 :P ). απλά ήθελα να δω τι παίζει με τις τιμές για να ξέρω τι να λέω σε άλλες περιπτώσεις (δε θα είναι όλοι φίλοι :D ) και να έχω σαν μία σύγκριση αυτή την πρώτη μου δουλειά. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου πραγματικά =)

Δημοσ.
(εκτός και αν έξω η τιμή ήταν πανω από 1000 :P )

Ενίοτε είναι χαλαρά πάνω από 1000€...

(στο λέω εκ πείρας για κομμωτήριο πάλι και με τις ίδιες απαιτήσεις από τη σελίδα, δηλαδή μια απλή ρεκλάμα με λίγη αισθητική, μερικές φωτό και όχι κάτι φοβερό σε γνωστό μου ζήτησαν και διπλάσια).

* αν μιλάμε βέβαια για επαγγελματία που κόβει αποδείξεις, πληρώνει ασφάλεια κτλ, αλλιώς αλλάζει το πράγμα (αν είσαι τυχαίος μπορεί να τη φτιάξεις σε μία ημέρα, να ζητήσεις 100€ και πάλι να είσαι ευχαριστημένος θεωρώντας πως έβγαλες 100 μαύρα σε μία ημέρα επειδή έτυχε να ξέρεις μερικές μαλακίες)

* επίσης το πόσο "βαράς" εξαρτάται αν πχ το κομμωτήριο είναι επιφανές ή/και σε καλή θέση, ή αν φτιάχνεις ρεκλάμα για τη Μάρω / το Μιχάλη της γειτονιάς. Έχει διαφορά κι αυτό...

Δημοσ.

Ενίοτε είναι χαλαρά πάνω από 1000€...

(στο λέω εκ πείρας για κομμωτήριο πάλι και με τις ίδιες απαιτήσεις από τη σελίδα, δηλαδή μια απλή ρεκλάμα με λίγη αισθητική, μερικές φωτό και όχι κάτι φοβερό σε γνωστό μου ζήτησαν και διπλάσια).

* αν μιλάμε βέβαια για επαγγελματία που κόβει αποδείξεις, πληρώνει ασφάλεια κτλ, αλλιώς αλλάζει το πράγμα (αν είσαι τυχαίος μπορεί να τη φτιάξεις σε μία ημέρα, να ζητήσεις 100€ και πάλι να είσαι ευχαριστημένος θεωρώντας πως έβγαλες 100€ σε μία ημέρα επειδή έτυχε να ξέρεις μερικές μαλακίες)

xaxaxaxaxaxaxaxa sorry κιόλας αλλά πρέπει να βγει ένα εγχειρίδιο για το πως να μπαίνουν οι τιμές! από 300+ ο ένας στα 1500+ εσύ είναι τεράστεια διαφορά! Τι γίνεται πια? ΧD

Πάντως σίγουρα μετράει για ποιόν το κάνεις... Άλλο ένα κομμωτήριο στο κέντρο και άλλο ένα συνοικιακό. Αφού και αυτά έχουν διαφορετικές τιμές πάνε και τα υπόλοιπα έτσι...

Δημοσ.

Δε το είπα εγώ, τόσα (και παραπάνω, δε μου είπε την αλήθεια) ζήτησε επαγγελματίας από κάποιον. Διάβασε και τη σημείωση που πρόσθεσα κάτω-κάτω να καταλάβεις γιατί. ^_^

[edit] ά, το διάβασες. Οπότε βλέπεις... :-)

Δημοσ.

Για την σελίδα που έχεις φτιάξει δεν είναι παραπάνω από τα λεφτά που είπα, αλλιώς είτε είναι κορόιδο ο άλλος είτε είσαι εσύ πολύ καλός στο μπλα μπλα

Παιδιά, τιμές με 1.000+ για ΣΤΑΤΙΚΟ site δεν υπάρχουν πια...

Δημοσ.

Δε το είπα εγώ, τόσα (και παραπάνω, δε μου είπε την αλήθεια) ζήτησε επαγγελματίας από κάποιον. Διάβασε και τη σημείωση που πρόσθεσα κάτω-κάτω να καταλάβεις γιατί. ^_^

ναι το είδα, γι'αυτό το είπα :)

και για την τιμή λέω γενικά και αυτές που έχετε ακούσει, όχι μόνο ότι βάζει ο καθένας προσωπικά.

Για την σελίδα που έχεις φτιάξει δεν είναι παραπάνω από τα λεφτά που είπα

Καλά βρε! Δεν είναι ανάγκη να το τονίσεις... Το κατάλαβα :)

Δεν πήραν τα μυαλά μου αέρα χαχαχααχαχα

Δημοσ.

Για την σελίδα που έχεις φτιάξει δεν είναι παραπάνω από τα λεφτά που είπα, αλλιώς είτε είναι κορόιδο ο άλλος είτε είσαι εσύ πολύ καλός στο μπλα μπλα

Παιδιά, τιμές με 1.000+ για ΣΤΑΤΙΚΟ site δεν υπάρχουν πια...

Δε διαφωνώ σε τίποτα απολύτως, αλλά μια χαρά υπάρχουν κι αυτά, άσχετα το πώς κρίνουμε τεχνικά εσύ κι εγώ αυτό που βλέπουμε. Αν πεις στο γνωστό μου που μου το έλεγε τη λέξη "στατικό" θα σου πει "what? όχι δε θέλω τέτοιο, εγώ θέλω μια ρεκλάμα και μερικές φωτό να βάλω". Οπότε καταλαβαίνεις πως πάει αλλιώς η κοστολόγηση. Βάζεις και 20 ημέρες αργότερα τη παράδοση να φαίνεται πως έκανες και κάποια τέχνη στο μεταξύ και είναι ΟΚ...

Υ.Γ. Είναι γεγονός αυτό που αναφέρω δε το λέω ως υποθετικό παράδειγμα.

Υ.Γ.2 Εννοείται κάποιος παίζει το κορόιδο και κάποιος έχει καλό μπλαμπλα, φυσικά!

Δημοσ.

άσχετο.. τόνοι στα κεφαλαία απο που κ ως που μπαίνουν με εξαίρεση το πρώτο γράμμα? Πέρα απο λάθος είναι πανάθλιο γραφιστικά.

Δημοσ.

άσχετο.. τόνοι στα κεφαλαία απο που κ ως που μπαίνουν με εξαίρεση το πρώτο γράμμα? Πέρα απο λάθος είναι πανάθλιο γραφιστικά.

Δεν το είχα σχολιάσει για να μην γίνω "κακός" γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως θα το πάρουν..... =)

Δημοσ.

Εικαστικά είναι πολύ όμορφο το site αλλά λίγο την ευκρίνεια της γραμματοσειράς διόρθωσε ή βάλε μία πιο απλή (arial narrow π.χ.)

Όσο για τιμή, εφόσον είναι και φίλη οπως λες και είσαι στο ξεκίνημα, μην υπερβείς τα 200 €

Δημοσ.

Εικαστικά είναι πολύ όμορφο το site αλλά λίγο την ευκρίνεια της γραμματοσειράς διόρθωσε ή βάλε μία πιο απλή (arial narrow π.χ.)

Όσο για τιμή, εφόσον είναι και φίλη οπως λες και είσαι στο ξεκίνημα, μην υπερβείς τα 200 €

Σε ευχαριστώ για την συμβουλή. Η γραμματισειρά θα αλλάξει (μάλλον). Το "κουφό" είναι ότι στο opera την εμφανίζει χειρότερα και στον IE καλύτερα! =)

Για την τιμή όντως δεν είχα σκοπό να υπερβώ τα 200 € απλά ήθελα να ξέρω και πόσο κοστίζει γενικά (κατά μέσο όρο πάντα).

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την συμβουλή. Η γραμματισειρά θα αλλάξει (μάλλον). Το "κουφό" είναι ότι στο opera την εμφανίζει χειρότερα και στον IE καλύτερα! =)

Ανοίγεις το dreamweaver πας> check issues >show all issues και ξεκινάς να διορθώνεις..

Τρέχεις το σάιτ στο localhost με όλους τους browsers και διορθώνεις αυτά που είναι λάθος...

Για την τιμή όντως δεν είχα σκοπό να υπερβώ τα 200 € απλά ήθελα να ξέρω και πόσο κοστίζει γενικά (κατά μέσο όρο πάντα).

Μήπως θα ήταν προτιμότερο να συνεργαστείς και με κάποιον γραφίστα ? και μετά αν αρχίσεις να μιλάς για λεφτά?

Ή (αν και δεν είναι σωστός ο τρόπος) να τσεκάρεις άλλες σελίδες κομμωτηρίων και να φτιάξεις κάτι παρόμοιο?

Το να προσπαθείς να κάνεις κάτι το 'γραφιστικό' χωρίς να έχεις γνώσεις είναι λιγουλάκι.. 'fail'..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...