pappous12 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Γεια. Πριν από λίγες μέρες τελείωσα την πρώτη μου "επαγγελματική" (ας πουμε ) δουλειά και δεν ξέρω τι παίζει με τις τιμές καθόλου. Δεν έχει ανέβει ακόμα σε τελική μορφή αλλά έχω ανεβάσει μία δοκιμαστίκη που είναι σχεδόν τελική (λοίπουν κείμενα και κάποιες φώτος). Αυτό είναι το δοκιμαστικό site: peritrixostrial.zxq.net Λοιπόν? Πώς σας φαίνεται?
varemarious Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 ωραίο σαν concept με χαλάει το έντονο μοβ που υπάρχει πίσω από τα κουμπιά.. τη γραμματοσειρά σου άλλαξε γιατί φαίνεται χάλια.. τώρα για λεφτά .. συνήθως πρώτα γίνεται ο διακανονισμός παίρνεις προκαταβολή και μετά ξεκινάς το demo διότι μπορεί να μην τα βρείτε τώρα στα λεφτά και να πάει ο κόπος σου χαμένος.. ή να του το πουλήσεις για πολύ λίγα..
bikey77 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ωραίο το site, είναι και "ανταγωνιστής" ενός δικού μου πελάτη, επίσης στου Χαριλάου!
TheELF Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Βάλε και στα ΚΕΦΑΛΑΊΑ τόνους μπαίνουν ,ακόμα και αν δεν έχουν τόνους στη επίσημη ονομασία,και φτιάξε το google maps είναι ολίγον χαλασμένο.
pappous12 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 @varemarious: thanx για τις συμβουλές =) Για την τιμή δεν υπάρχει θέμα γιατί είναι πολύ καλή φίλη η κοπέλα που το έχει οποτέ θα τα βρούμε. Απλά θέλω να ξέρω πόσο κάνει περίπου έξω μία τέτοια σελίδα για να μην την πω βλακείες... @bikey77: FIGHT!!!! xaxaxaxa =D @TheELF: thanx επίσης για τις συμβουλές, αλλά τί εννοείς είναι χαλασμένο το google maps? Δε φαίνεται καλά?
PCharon Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Βάλε και στα ΚΕΦΑΛΑΊΑ τόνους μπαίνουν Λάθος κάνεις, μόνο διαλυτικά μπαίνουν.
TheELF Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μπορεί να φταίει το chrome αλλά αυτό δεν είναι φυσιολογικό ότι και να λες.
pappous12 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 @TheELF aaaaaa... είναι από το background από πίσω... =)
pournaras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ναι, ειναι λιιιιγο μεγαλυτερη η εικονα απο το φραμε και δημιουργει μπαρες κινησεις, δε χρειαζεται αυτο.
pappous12 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 ??? γιατί το κάνει αυτό? το χω δοκιμάσει σε τρεις browser (IE, Firefox, Opera) και δουλεύει μια χαρά... Για τιμή έχετε καμιά ιδέα? Πραγματικά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει....
Uberalles_gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Προσπωικά, αφού είναι η πρώτη σου δουλειά, είναι και καλή σου φίλη πες της μια πολύ χαμηλή τιμή. Δηλαδή, πόσες ώρες δούλεψες για το φτιάξεις; Πόσες ώρες θα δουλέψεις για το γεμίσεις με δομένα (ή θα το κάνει η φίλη σου); Κάνε την σούμα και βάλε μία λογική για εσένα τιμή την ώρα..
pappous12 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ούτος ή άλλος θα έλεγα πολύ πιο λίγα από ότι έξω αλλά πόσα? Σε ένα επαγγελματία (ή εταιρεία) πόσο κοστίζει ένα τέτοιο site? Αυτό δεν ξέρω εγώ... και φυσικά δεν μπορώ να το πάω με την ώρα γιατί εμένα με πήρε περισσότερη ώρα από έναν επαγγελματία άρα και μεγαλύτερο κόστος αν το πάω έτσι...
Uberalles_gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ναι αλλά η ώρα του επαγγελματία κοστίζει πολύ περισσότερο από την δικιά σου. Στατικές σελίδες HTML είναι κανά 100-150 ευρώ.. Εσύ το σχεδίασες, εσύ το έκοψες, εσύ γενικά τα έκανες όλα;;
pappous12 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 ναι εγώ τα έκανα... φυσικά τα javascript εφε δεν είναι δικά μου! βρήκα του διάφορους κώδικες στο internet και τους ενσωμάτωσα όπως ήθελα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.