Προς το περιεχόμενο

Παρελθον οι μηχανικοι δισκοι για μενα

kosgreece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν θα ήταν απλά καλύτερη, θα είχε τόση διαφορά που αν έβαζες SSD τον συνήθιζες και μετά επέστρεφες στον 80GB Samsung θα σου κακοφαινόταν τόσο που θα άλλαζες γνώμη :P

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειχα δοκιμασει μια φορα με εναν SSD 40αρη της Kingston(πρωτης γενιας)αλλα δεν εντυπωσαστικα,στον λογο της τιμης μου.

Ειδα μια μικρη διαφορα,αλλα οχι τετοια που να δικαιολογει την τιμη του,για αυτο και τον πουλησα σε δυο μερες.Εκτιμω την τεχνολογια των SSD και χαιρομαι που βελτιωνεται,αλλα στις τιμες αυτες δεν θελω.

Εννοειται οτι στο μελλον αν και οταν πεσουν περισσοτερο οι τιμες θα αγορασω.

Δημοσ.

Οι τιμές να πέσουν όπως περιμένεις, δεν παίζει. Θεωρώ πως θ' αρχίσουν να εξαφανίζονται οι μικρής χωρητικότητας, ή οι μεγαλύτεροι θα είναι απλά πιο γρήγοροι και ελάχιστοι θα στρέφονται προς τους μικρούς.

Να ανέβουν οι χωρητικότητες μέσα στα επόμενα χρόνια, ναι.

Αλλά τότε να δω τι θα τον κάνουμε τον 500άρη SSD για λειτουργικό.

Και μην ξεχνάμε ότι οι ράπτορες κάποτε κόστιζαν όσο οι SSD σήμερα και η διαφορά στην αποκρισιμότητα ήταν η μέρα με τη νύχτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ειχα δοκιμασει μια φορα με εναν SSD 40αρη της Kingston(πρωτης γενιας)αλλα δεν εντυπωσαστικα,στον λογο της τιμης μου.

ίσως να φταίει το μοντέλο, who knows :P

πάντως είναι με διαφορά αναβάθμιση που "μένει", σε αντίθεση με κάρτες γραφικών και επεξεργαστές που αλλάζουν σχετικά εύκολα

Και μην ξεχνάμε ότι οι ράπτορες κάποτε κόστιζαν όσο οι SSD σήμερα και η διαφορά στην αποκρισιμότητα ήταν η μέρα με τη νύχτα.

yeap, 200+ euro για τον Raptor 74GB το 2004!

Δημοσ.

Οι τιμές να πέσουν όπως περιμένεις, δεν παίζει. Θεωρώ πως θ' αρχίσουν να εξαφανίζονται οι μικρής χωρητικότητας, ή οι μεγαλύτεροι θα είναι απλά πιο γρήγοροι και ελάχιστοι θα στρέφονται προς τους μικρούς.

Να ανέβουν οι χωρητικότητες μέσα στα επόμενα χρόνια, ναι.

Αλλά τότε να δω τι θα τον κάνουμε τον 500άρη SSD για λειτουργικό.

Εγω κανω κατατμηση σε εναν δισκο μεγαλο που εχω, και τον αφηνω γυρω στα 120 gigs.Εκει εγκαθιστω το λειτουργικο που το κανω back up με το Acronis καθε 2 εβδομαδες τυπικα. Στο υπολοιπο μερος του εγκαθιστω πολλα και μεγαλα games.Αν καμμια φορα ,που συμβαινει σπανια,αλλα γινεται,κολλησω καποιον ιο ,πολυ απλα επαναφερω το συστημα σε 5 λεπτα με το Acronis στον 120αρη δισκο, και τα games μου στο υπολοιπο μερος του, δεν εχουν σβηστει,ουτε χρειζεται να τα επανεγκαταστησω.

(Για τους ραπτορες ειχα πει και εγω οτι δεν εγκρινω.)

Thresh εχεις δικιο οτι καμμια φορα μπορει να μεινει μια ακριβη καρτα γραφικων ,αλλα εγω εφαμροζω την τακτικη της πωλησης καθε ενα με εναμισι χρονο μιας καλης καρτας που μπορει να εχω,σε δελεαστικη τιμη,ωστε να αγορασω μια της επομενης γενιας.Ετσι αντι να αγοραζω μια και εξω καθε 3-4 χρονια μια ακριβη καρτα γραφικων ,αγοραζω καθε χρονο με λιγοτερα λεφτα γιατι εχω μια επιστροφη απο την πωληση,και ειμαι συνεχως αιχμη.Ας πουμε αυτην που εχω τωρα μου την εχουν ζητησει καποιοι μαθητες μου στο 100αρικο περιπου.:devil:

Εχω και την πιτσιρικαρια γυρω μου και οποτε δεν εχω προβλημα να ξεστοκαρω οποτε θελω.Αν ας πουμε βγουν οι Bulldozer καλυτεροι,πουλαω τωρινη μητρικη και cpu στο πιτς φυτιλι.

Δημοσ.

Παιδιά εντάξει, τα 'χουμε πει τόσες φορές.

Η αξιολόγηση των παραθύρων ξέρουμε ότι βαράει στ' αμπέλια, αλλά μια γενική εικόνα την παίρνεις για το σύστημά σου.

Όταν έχεις σύστημα που όλα τερματίζουν στο 7.9 και έχεις το δίσκο στο 5.8, έ όσο και στα πουλιά να βαράει η αξιολόγηση, μια ιδέα την παίρνεις.

Δημοσ.

Παιδιά εντάξει, τα 'χουμε πει τόσες φορές.

Η αξιολόγηση των παραθύρων ξέρουμε ότι βαράει στ' αμπέλια, αλλά μια γενική εικόνα την παίρνεις για το σύστημά σου.

Όταν έχεις σύστημα που όλα τερματίζουν στο 7.9 και έχεις το δίσκο στο 5.8, έ όσο και στα πουλιά να βαράει η αξιολόγηση, μια ιδέα την παίρνεις.

Δεν διαφωνω σε αυτο Φανη ,το χρηματικο ποσο με τσουζει εμενα.Και επισης θεωρω και την βαθμολογηση του Windows 7 λιγο ψυχολογικο gimmick για να αγορασω κατι καλυτερο και ακριβοτερο,αυτο ειναι σαφες οτι το κανουν.

Τεσπα,εγω να μην σας κουραζω,στην τεχνολογια των SSD επικροτω,στις τιμες διαφωνω,μπορει να ειμαι πολυ Λουδιτης η απλα να ικανοποιουμαι με απλα πραγματα ,δεν θελω να κουραστει το νημα εξαιτιας μου.Οποιος παρει SSD με γεια του και αν μενει κοντα στα Ανω Πατησια που μενω εγω,ας με καλεσει μια φορα για ενα καφε να δω τις επιδοσεις.Και μετα ας ερθει στο σπιτι μου να δει τις δικες μου.

Δημοσ.

Εχμμ, είναι απλά πράγματα ο Sandy στα 4.6GHz και 8GB RAM;

Άμα θεωρήσουμε ότι είναι καθημερινό σύστημα που υπάρχει σε κάθε σπίτι, πάσο.

Δημοσ.

Εχμμ, είναι απλά πράγματα ο Sandy στα 4.6GHz και 8GB RAM;

Άμα θεωρήσουμε ότι είναι καθημερινό σύστημα που υπάρχει σε κάθε σπίτι, πάσο.

Αφου εγραψα πριν οτι κανω χρηση του Chess Base και heavy gaming mr.Phanis! :devil:

Δημοσ.

Δηλαδή οι τιμές αυτών των επεξεργαστών σου φαίνονται ΟΚ στα 200+€ και οι τιμές των 60gb ssd των 100€ και 120gb των 200€ για το λειτουργικό σου φαίνονται πολλά;Για τους επεξεργαστές αυτούς γιατί δεν περιμένεις να πέσουν στα 50€ και στους ssd περιμένεις;

Και όχι η περιγραφή που κάνω για τον μέσο χρήστη δεν είναι καθόλου παλαιολιθική.Μια χαρά τα ζούσα και εγώ μέχρι να πάρω SSD και μια χαρά ξέρουν για τι μιλάω όσοι δεν έχουν ακόμη SSD.Όσοι θέλουν να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους ας το κάνουν.Οι υπόλοιποι σίγουρα έχουν βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή που πάτησαν να ανοίξει ο mozilla και την ώρα και τη στιγμή που θα χρειαστεί να κάνουν επανεκκίνηση ειδικά αν έχει περάσει και κανένας χρόνος από την αγορά του μηχανικού δίσκου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...