Προς το περιεχόμενο

input not suppored

aserprince

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eπισης αλλαξε το referh rate της οθονης.

Δοκιμασε αλλαγες σε οτιδηποτε εχει σχεση με το display.

Ποια καρτα εχεις? updated?

Τωρα εχω και input not supported και στα windows δεν μπορω να μπω με τιποτα τι κανω? :mad:

Δημοσ.

Απο τι καταλαβα εχει μπερδευτη η καρτα γραφικων με την αναλυση του παιχνιδιου. το δοκιμασα σε ολες τις αναλυσεις αλλα τιποτα παλι τα ιδια. το παιχνιδι metro 2033 πριν κανει αυτο επαιζε κανονικα.καρτα μου ειναι GTS 450 2GB NVIDIA.Απο τη θυμαμε αυτο το games εχει υποστιριξη απο τη steam το εκανα απεγκατασταση λες να φταιη αυτο?

θα δοκιμασω μια αλλη καρτα που εχω.Αυτο το games με εχει κανει ενα σορο σφαλματα για dll και 3D και αλλα πολλα.

To games ειναι αντιγραφη.

Δημοσ.

Το δοκιμασα σε 19 οθονη και τα παιζει κανονικα.παμε για νεα οθονη?

Το παραξενο ειναι οτι εκανε τα ιδια σφαλματα αλλα το games επαιξε κανονικα.?????

Δημοσ.

Δεν διαβαζεις αυτα που γραφω. δεν με το κανει σε ενα games μονο το input not supported.

τα ξαναγραφω για τελευταια φορα 17 οθονη acer και καρτα GTS 450 2GB GEFORCE.Εκανα τεστ σε μια 19 οθονη και τα ετρεχε χωρις προβλημα.

Δημοσ.

Λες "17 acer"... tft? ποια ειναι η μεγιστη αναλυση της?

Μεχρι τωρα δηλαδη σου τα επαιζε ολα κανονικα κα ξαφνικα αρχισε να πεταει αυτο το μυνημα?

Δεν μου ειπες για το rr...

Δημοσ.

Το δοκιμασα σε 19 οθονη και τα παιζει κανονικα.παμε για νεα οθονη?

Το παραξενο ειναι οτι εκανε τα ιδια σφαλματα αλλα το games επαιξε κανονικα.?????

Η κάθε οθόνη έχει και διαφορετικά επίπεδα στα οποία μπορεί να παίξει,άλλες έχουν μεγάλη άνεση από πολύ μικρές μέχρι πολύ μεγάλες αναλύσεις και συχνότητες οι καινούργιες led πολλές φορές δυσκολεύονται στης αναλύσεις DOS,πριν μπουν στα windows δηλαδή.

Ψάξε αν θες τα δύο μοντέλα στο ιντερνέτ να δεις της διαφορές.

Δημοσ.

Λες "17 acer"... tft? ποια ειναι η μεγιστη αναλυση της?

Μεχρι τωρα δηλαδη σου τα επαιζε ολα κανονικα κα ξαφνικα αρχισε να πεταει αυτο το μυνημα?

Τωρα η αναλυση ειναι 1024-768 και εως 1280-1024 παει καλος η αναλυση της οθονης μετα δεν σηκωνει αλλη αναλυση. τι? στα παιχνιδια γινεται αυτοματα θα με πεις οχι, γιατι πρεπει να μπεις στα games για δεις την αναλυση αφου με πεταει το input not supported για πες πως θα μπω?

Στη 19 οθονη που μπηκα εβαλα τι χαμηλοτερες απετησεις για να παιζει στη 17 οθονη αλλα παλι τα ιδια.input not supported

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...