Προς το περιεχόμενο

input not suppored

aserprince

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το μηνυμα στην οθονη (input not suppored)το κανει οταν τρεχω καποια games και οχι σε ολα. οθονη γινεται μαυρη και διχνει το παραπανο μηνυμα και το games ακουγετε μονο κανονικα (δηλαδη εχω μονο ηχο και μαυρη οθονη και το μηνυμα input not suppored.

καρτα γραφικων GTS 450 2GB RAM

RAM 4GB

ASUS INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33GHZ

M/S ASUS FSB 1333 PCI EXPRESS

τροφοδοτικο 600w ocz

HDD SATA 2 500GB

WINDOWS XP SP3 GR

τα games που με κανει προβλημα ειναι το cold fear, metro 2033

Δημοσ.

Όπως λέει και ο Phanis πρέπει να δεις ανάλυση αλλά και συχνότητα που είναι τα παιχνίδια αυτά που βγάζουν πρόβλημα,ένα από τα δύο ή και τα δύο είναι σε επίπεδο που δεν υποστηρίζονται από την οθόνη.

Δημοσ.

Εχω μια οθονη τις 17 acer.Για την αναλυση της των games δεν εχω προσβασει.μονο αμα γινω μενταλιστ και οπως ειναι μαυρη η οθονη να αλλαξω την αναλυση του games ( μονο ακουω το games που φορτωνει κανονικα) και για να βγω κανω ctl+alt+del.

Παλια τα επαιζε κανονικα τι κανω πριν το format?

Δημοσ.

Εχω και τα windows xp x64 και εκει εγκατεστησα το metro 2033 και τωρα με κανει κρασαρισμα,ανοιγει το παιχνιδει για 2-3 δευτερα και με πεταει στην επιφανεια εργασιας.Ειναι παλι το προβλημα display?. Θα υπαρχει κανενα path?

Δημοσ.

Δεν τα διαβασες ολα ποιο πριν που εγραψα.1 δεν μπορω να μπω στο games λογο του iput.. not .. suppot.. τι αναλυση λες.

2. Τι κανει το steam στο παιχνιδι αυτο? το metro 2033

3.πηγα να κανω λογαριασμο στη steam αλλα δεν μπορεσα τι γινεται?

καποιος gamemeras ας πει κατι.

τα νευρα μου!!!!

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να εχεις νευρα για κατι τοσο απλο, εγω το ειχα εντoπiσει πολλα χρονια πριν με τα παιχνιδια του Μame.

Προσπαθησε να αλλαξεις την αναλυση του παιχνιδιου χωρις να μπεις σε αυτο. Η αναλυση στην οποια τρεχει το παιχνιδι δεν υποστηριζεται απ την οθονη σου.

Και διορθωσε τον τιτλο, εφαγες ενα t(input not supported) :-)

Δημοσ.

Έλεγξε την κάρτα γραφικών σου με το Furmark ενδέχεται να μην αντέχει η κάρτα γραφικών σου λόγου θερμοκρασίας,είναι και βαρύ παιχνίδι το metro.

Δημοσ.

Τωρα με λεει το εξης σφαλμα. Το σημειο εισαγωγης except_handler4_common τη διαδικασιας δεν ηταν δυνατο να εντοπιστει στη βιβλιοθηκη δυναμικης συνδεσης msvrt.dll.

Ασε εχω δοκιμαση τα παντα μαλλον κατι γινεται με την αντιγραφη.

Σε αναλυση 1280χ720 για 5 λεπτα min36c και max64c και 1600χ900 min46c maχ66c για 3 λεπτα.

απο τη βλεπω δεν πεζει κατι με τι θερμοκρασια.

Δημοσ.

Eπισης αλλαξε το referh rate της οθονης.

Δοκιμασε αλλαγες σε οτιδηποτε εχει σχεση με το display.

Ποια καρτα εχεις? updated?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...