NoD Δημοσ. 17 Μαΐου 2003 Δημοσ. 17 Μαΐου 2003 http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=36623 <-- Powerfull des kai edw...
IKARIWTHS Δημοσ. 19 Μαΐου 2003 Δημοσ. 19 Μαΐου 2003 egw padws gia ta lite on exw akousei ta kalytera logia
gvardal Δημοσ. 19 Μαΐου 2003 Δημοσ. 19 Μαΐου 2003 Πριν από ένα μήνα περίπου πήρα κι εγώ ένα LITE-ON 52Χ24Χ52 και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Εκτός από ένα πρόβλημα κατά την εγγραφή (χρειάστηκε να απενεργοποιήσω το DMA) δουλεύει "ρολόι", μέχρι στιγμής, έχοντας γράψει περίπου 20 CD (Audio & Data). Το είχα ψάξει αρκετά πριν το αγοράσω και βρήκα (σε ξένα Forums) τα εξής: 1ον) Προκειμένου για Audio CD, διαβάζει τα πάντα ακόμα και με τις τελευταίου τύπου προστασίες. 2ον) Για αντιγραφές CD παιχνιδιών, δεν είναι τόσο καλό όσο τα Plextor. 3ον) Ένα από τα πλεονεκτήματά του είναι η χαμηλή τιμή του. Το πήρα 75 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. 4ον) Μειονέκτημά του η εγγραφή CD-RW σε χαμηλή ταχύτητα(!!) Χ24. 5ον) Σαν ένα ακόμη μειονέκτημα αναφέρουν την πολύ λιτή του εμφάνιση, πράγμα που προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
pieros Δημοσ. 19 Μαΐου 2003 Δημοσ. 19 Μαΐου 2003 BASSstarlet said: CHErnobill_gr said: Έχω το 40χ12χ48 και ουδέν παράπονο.Ίσα ίσα που αν γουστάρεις του πατάς και overclock. overclock σε cd-r? Apo 24x k panw exoun bgei firmware gia anebazoun tin taxitita sta Lite on recorder! Episis Lite on mixanismo xrisimopeiei k i sony sta recorder tis!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.