Προς το περιεχόμενο

Αγορα SSD απο το Amazon

sir_platanight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω βρει εναν ssd στο amazon OCZ Vertex 2 120gb καινουριο στα 140€ τελικη τιμη...αφου το amazon δεν εχει μεταφορικα..αυτος δεν παιζει να εχει εγγυηση ε?τι πιστευετε αξιζει η αγορα απο εκει?

σχετικο λινκ: http://www.amazon.com/OCZ-Technology-Vertex-Solid-OCZSSD2-1VTX120G/dp/B001NPCTBO/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1301383270&sr=8-4

Δημοσ.

εγω απο το amazon.co.uk παντως εχω αγορασει 1 εγγραφεα ντιβιντι.μου το εστειλαν κανονικα.εκτος και αν αλλο το .com με amazon αγγλιας.

Δημοσ.

εγω απο το amazon.co.uk παντως εχω αγορασει 1 εγγραφεα ντιβιντι.μου το εστειλαν κανονικα.εκτος και αν αλλο το .com με amazon αγγλιας.

Το amazon.com δεν στέλνει ηλεκτρονικά στην Ελλάδα. Από το amazon.co.uk ανάλογα των πωλητή και το αντικείμενο πχ το Corsair 800D έκανα δοκιμή να το πάρω και με το που είδε διεύθυνση Ελλάδα η παραγγελία-δοκιμή "σκόνταψε".

• Super Moderators
Δημοσ.

το .com είναι των ΗΠΑ και υπάρχει περίπτωση να περάσει και από τελωνείο...

οντως δεν στελνει!!το διαπιστωσα κ εγω πριν απο λιγο!!κριμα...απο το ebay θα παιζει εγγυηση?

λογικά θα τον στείλεις εξωτερικό, ότι θα έκανες και αν τον αγόραζες από amazon...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...