sir_platanight Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Εχω βρει εναν ssd στο amazon OCZ Vertex 2 120gb καινουριο στα 140€ τελικη τιμη...αφου το amazon δεν εχει μεταφορικα..αυτος δεν παιζει να εχει εγγυηση ε?τι πιστευετε αξιζει η αγορα απο εκει? σχετικο λινκ: http://www.amazon.com/OCZ-Technology-Vertex-Solid-OCZSSD2-1VTX120G/dp/B001NPCTBO/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1301383270&sr=8-4
SPANK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Έτσι νομίζω και εγώ οτι δεν στέλνει ελλάδα. Γιατί δεν τον παίρνεις απο ebay ?
sir_platanight Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 οντως δεν στελνει!!το διαπιστωσα κ εγω πριν απο λιγο!!κριμα...απο το ebay θα παιζει εγγυηση?
gdriver Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 εγω απο το amazon.co.uk παντως εχω αγορασει 1 εγγραφεα ντιβιντι.μου το εστειλαν κανονικα.εκτος και αν αλλο το .com με amazon αγγλιας.
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 εγω απο το amazon.co.uk παντως εχω αγορασει 1 εγγραφεα ντιβιντι.μου το εστειλαν κανονικα.εκτος και αν αλλο το .com με amazon αγγλιας. Το amazon.com δεν στέλνει ηλεκτρονικά στην Ελλάδα. Από το amazon.co.uk ανάλογα των πωλητή και το αντικείμενο πχ το Corsair 800D έκανα δοκιμή να το πάρω και με το που είδε διεύθυνση Ελλάδα η παραγγελία-δοκιμή "σκόνταψε".
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 εγω απο το amazon.co.uk παντως εχω αγορασει 1 εγγραφεα ντιβιντι.μου το εστειλαν κανονικα.εκτος και αν αλλο το .com με amazon αγγλιας. το .com είναι των ΗΠΑ και υπάρχει περίπτωση να περάσει και από τελωνείο... οντως δεν στελνει!!το διαπιστωσα κ εγω πριν απο λιγο!!κριμα...απο το ebay θα παιζει εγγυηση? λογικά θα τον στείλεις εξωτερικό, ότι θα έκανες και αν τον αγόραζες από amazon...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.