alexpen Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Παιδια, εκανα δομικαστικα 2 partitions στον σκληρο μου κατα την εγκατασταση, και απο τοτε, το χρησιμοποιω κανονικα. Βαρεθηκα να το ξανακανω format....χρσιμοποιουσα το μακη, και τωρα...βαριεμαι παλι να κανω format kai backup... (programmata apo thn arxh klp......) Υπαρχει ασαλης τροπος, μεσω cd boot? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 bootαρεις απο το cd του snow και σβηνεις το 2o partition... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpen Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 bootαρεις απο το cd του snow και σβηνεις το 2o partition... Ευχαριστω. Και μετα? δεν πρεπει να το ξαναφορμαρω? Δεν θα φαινεται σαν unformatted space? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 6. Select partition you wish to delete 7. Click on minus (-) sign on bottom left 8. Confirm Delete 9. Drag original partition to include full disk 10. Confirm resize That's it! Reboot and you're done. απο http://pitumbo.com/m...titions-mac-osx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δε χρειάζεται να κάνεις boot από το DVD του Mac OS X. Μπορείς να κάνεις την παραπάνω διαδικασία με την εφαρμογή Disk Utility. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Την καλημερα μου,εγω μπορω να κανω το αντιθετο;εγω το snow και θελω να κανω ενα pertition για να βαλω και το lion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ναι, πάλι από το Disk Utility. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ναι, πάλι από το Disk Utility. thanks,λεω να το κανω ωστε να εχω και το lion και το snow μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 http://milaraki.com/blog/2011/02/how-to-install-lion/ βαλε πανω απο 10GB... εμενα μου πεταξε μηνυμα οτι δεν μπορει να γινει η εγκατασταση γιατι ελλειπαν 150mb FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ωραιος!!ναι σκοπευω να του δωσω καμμια 30giga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.