nikster Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 εννοω στην καρτα γραφικων στην οθονη με vga kanonika!
greekparot Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 εχω την ιδια οθονη και δεν αντιμετωπιζω προβλημα εχω βαλει φωτεινοτητα 38 αντιθεση 75 διορθωση γαμμα -50 και R 50 G 50 B 50! δοκιμασε αυτες τις ρυθμισεις μηπως κανουν τιποτα!! Σαφώς και βελτιώθηκε η κατάσταση με την ενόχληση των ματιών. Όχι τελείως αλλα τουλάχιστον μπορω κ κάθομαι λιγο περισσότερο στο pc. Sent from my iPhone using Insomnia
Dimgi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Την ίδια οθόνη χρησιμοποιώ και εγώ, χωρίς πρόβλημα! Βέβαια εχω παρόμοιες ρυθμίσεις γιατί στην αρχή με στράβωνε το λευκό!
AbreLosOjos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Υπάρχει πάντα και το f.lux, το οποίο, ειδικά το βράδυ, κάνει κάθε οθόνη ιδιαίτερα ξεκούραστη στα μάτια.
nikster Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 χαιρομαi που βελτιωθηκε η κατασταση αμα σε ενοχλει ακομα πολυ προσπαθησε να παιξεισ λιγο με τις ρυθμισεις ισως χαμηλωσε την αντιθεση!! δοκιμασε και το προγραμμα το ΑbreLosOjos!! αμα την εχεις λιγο καιρο μην ανυσυχεισ σιγα σιγα θα συνηθησεις!!
gtsamour Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Εχω την LG W2243S: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169562 και μετα απο 30 λεπτα χρησης ζαλιζομαι αισθητα Κάνε ενα τεστ εγγυμοσύνης Πάρε και μια ντραμαμίνη.
greekparot Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Κάνε ενα τεστ εγγυμοσύνης Πάρε και μια ντραμαμίνη. Με το έτσι θέλω θα μου αλλάξεις και φύλο; Sent from my iPhone using Insomnia
probe Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν ευαίσθητα μάτια, πρόβλημα δεν ξέρω πως να το πω. Στην ίδια κατηγορία ανήκω κι εγώ και δυσκολεύομαι πολύ στις αλλαγές μόνιτορ. Με τις ρυθμίσεις θα παίξεις όπως ήδη άλλωστε σου συστήσαν τα παιδιά μέχρι να πετύχεις κάποιο κοντραστ και φωτεινότητα που σου κάθεται καλά. Συνήθως πειράζω το gamma από τις ρυθμίσεις του control panel της κάρτας και μου παίρνει κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να συνηθίσω. Από εκεί και πέρα παύω να έχω πρόβλημα.
greekparot Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ευχαριστω probe, θα το τσεκαρω κ´ αυτο. Δεν έχω να χάσω τίποτα άλλωστε Sent from my iPhone using Insomnia
panos2171 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Και γω εχω την ιδια οθονη εδω και μια βδομαδα περιπου.Γενικα εχει πολυ εντονες εργοστασιακες ρυθμισεις(ειδικα το λευκο σε γκαβωνει) και μια φορα με επιασε και μενα μια ζαλαδα.Το μονο που εκανα ηταν να κατεβασω απο το μενου της καρτας γραφικων την φωτεινοτητα και το contrast.
Thess35 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Εχω αλλαξει 2 LG. Λοιπον η 19' μου δημιουργουσε τα ιδια προβληματα με το φιλο μας. Ζαλαδες κλτ. Τωρα με την 2362 τα πραγματα ειναι λιγο καλυτερα. Παντως για χρηση Η/Υ δεν ξαναπαιρνω LG. Σαν τηλεορασεις ειναι καλες αλλα σαν μονιτορ ΧΑΛΙΑ.
gtsamour Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Εγώ απο την εποχή 4:3 οθονών, ειχα πάντα LG monitor. Κανένα πρόβλημα και ποτέ δεν με ενόχλησε κάτι. Κορυφαία.
phanispal Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δεν είναι αυτός και πολύ σοβαρός παράγοντας όμως ώστε να κρίνει κάποιος μια εταιρεία συνολικά..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 και για να κρίνει όλα τα μοντέλα της...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.