Προς το περιεχόμενο

η lg δεινει 3 χρονια 0 pixel ενω τα καταστηματα δινουν 2 χρονια 0 pixel

logitech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η lg δινει 3 χρονια 0 pixel on site ενω τα καταστηματα 2 χρονια 0 pixel κατεβασε η lg se 2 χρονια την εγγυηση 0 pixel ξερει κανεις τιποτα παιδια??τι ειναι αυτο παλι

σας δινω ενα παραδειγμα με την w2240s-pn

lg:Link δινει 3 χρονια 0 pixel

e-shop:Link δινει 2 χρονια 0 pixel

plaisio:Link δινει 2 χρονια 0 pixel

pixmania:Link δινει 2 χρονια 0 pixel

Δημοσ.

Αν έχεις κάποιο πρόβλημα, καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις κατευθείαν με την LG.Τα ελληνικά καταστήματα τέτοιου είδους δυστυχώς δεν φημίζονται για το after sales service..

Ευτυχώς πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις..

Δημοσ.

μου εκανε μεγαλη εντυπωση αυτο το πραγμα εαν ημουν η lg θα το θεωρουσα σαν δυσφημιση αυτο το γεγονος

Δημοσ.

Ότι και να γίνει με την οθόνη σου, απευθύνσου απευθείας σε αυτούς. Και εγώ που είχα 4 καμένα pixel με ένα τηλεφωνάκι στην lg μου αντικατέστησαν σε 3 μέρες την οθόνη με άλλη(να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν ήταν καινούρια αλλά ήταν μέσα στο κουτί της, με καλώδιο κτλ.) και φυσικά χωρίς να πληρώσω κάτι. :-D

Δημοσ.

οχι παιδια δεν εχω καποιο προβλημα απλα μου εκανε εντυπωση οτι πριν κανενα τριμηνο την πηρα αυτη την οθονη με 3 χρονια εγγυησση και τωρα γραφουν 2 (με το laptop εχω προβλημα με τρια pixel αλλα ειναι acer και το κλαιω απο τωρα) :confused:

Δημοσ.

Τουλάχιστον η ίδια η lg δίνει 3 χρόνια εγγύηση. Το κακό είναι ότι αν πάει κάποιος που δεν το πολυκατέχει(όπως ο πατέρας μου :P ) δεν θα το ξέρει για να απευθυνθεί στην lg. Θα πάει στο τάδε μαγαζί, θα του πουν τέλειωσε η εγγύηση, αγόρασε άλλη οθόνη :-(

Δημοσ.

εγω πηρα την acer και μου ελεγε να κανω οριζοντιες και καθετες γραμες στην οθονη λες και θα παιξουμε καμια τριλιζα και αμα ειναι στο κεντρο τοτε το αλλαζουμε το πανελ αλλιως να το βαψω μπλε και να το πεταξω στην θαλλασα να το παρει το τσουναμι

Δημοσ.

Εγώ πάντως μίλησα σήμερα με υπάλληλο της lg online και μου είπε πως απο 1 φεβρουαρίου 2011 άλλαξε η εγγύηση και είναι 2 χρόνια...:devil:Ρώταγα για μια οθόνη που ήθελα να πάρω απο το amazon uk η οποία δεν εισάγεται απο την lg hellas.Μου είπανε πως παρόλο που λέει 3 χρονια on site στο amazon δεν καλύπτομαι απο την lg hellas ουτε από την lg uk...B).Άντε βγάλε άκρη...:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...