Προς το περιεχόμενο

Αγορά TV... Σπαζοκεφαλιά....Καμιά πρόταση???

Nick91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Επειτα απο πολλες αναβολες αποφασησα να αγορασω μια τηλεοραση... Εκανα μια ερευνα αγορας και το μονο που καταφερα ειναι να μεινω με ποιο πολλα ερωτιματκα. Ποια μαρκα και τεχνολογια να προτημισω?? Ειναι τελικα καλες οι LED? Σε ποια αλλα τεχνικα χαρακτηριστικα να δωσω βαση? Η χρυση θα ειναι κυριως για παρακολουθηση τηλεορασης,DVD, gaming κ πιο σπανια συνδεση με PC.. το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 1000-1100 (και κατι ποιο οικονομικο δεν θα μου κακοπεφτε) καμια συμβουλη - προταση??

Φιλικά Νίκος

Δημοσ.

Καλησπερα

Καταρχην για ποσες ιντσες ενδιαφερεσαι? Οι Led απο οτι ξερω ειναι πιο οικονομικες σε καταναλωση ρευματος. Εγω στην θεση σου για αυτα που ζητας να βλεπεις θα πηγαινα σε panasonic plasma ειδικα αυτη με τα 600hz ειναι οτι πρεπει ειδικα να βλεπεις σε υψηλη ευκρινεια και σου περισσευουν και ρεστα. http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-TX-P42U30E-Plasma-TV-42.htm

Δημοσ.

Έχει σημασία η απόσταση που κάθεσαι. Αν δεν είσαι σε πάνω από 3 μέτρα εδώ Panasonic P42G30 ή την ίδια στις 46''. Αν είναι να χρησιμοποιείς πολύ όμως το pc ή να έχεις πολλές στατικές εικόνες στα παιχνίδια σου για πολλές ώρες τότε θα σου πρότεινα να κοιτάξεις προς Samsung μεριά για LCD. Πχ την C650.

Πάρε μέγεθος. Ας σου φαίνεται μεγάλο. ΔΕΝ είναι.

Παναγία μου, προς θεού, μην πέσεις στην παγίδα του LED. LED = Λεπτή LCD.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άμα την θες για να βλέπεις τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια (αναλογικά ή DIGEA, δεν έχει σημασία), κράτα την παλιά CRT που έχεις και περίμενε μέχρι να βγάλουν σήμα 16:9 και HD 1080 και τότε να ψωνίσεις.

Μέχρι όμως να γίνει αυτό, πιστεύω ότι δε θα υπάρχουν τηλεοράσεις παρά τετραδιάστατα ολογράμματα. :P

Αν τη θες για μούρη, πάρε 46αρα LCD/LED.

Αν τη θες για BLU-RAY πάρε 46αρα - 50αρα PLASMA.

Αν την θες για DVD κράτα αυτή που έχεις.

Αν τη θές για computer monitor & games πάρε 42" LCD/LED.

Δημοσ.

Για τις ιντσες το εψαξα και λογο αποστασης κατεληξα στις 46 :D Απ'οσο ειδα στα χρηματα που διαθετω + τις ιντσες(46) οι καλητερες επιλογες ειναι σε plasma. Ομως σκεφτομαι και την αγορα ps3, θα ειναι οκ η plasma η θα υπαρξει κινδυνος burn in?

Δημοσ.

το burn in υφισταται μονο γι αυτους που δεν εχουν πλασμα, ειτε γι αυτους που χρυσοπληρωσαν αλλη τεχνολογια και εφαγαν πικρα οταν ειδαν την διαφορα σε μπαλα, ταινιες με σκοτεινα πλανα και γρηγορες σκηνες και στο τηλεοπτικο σημα...

Δημοσ.

το burn in υφισταται μονο γι αυτους που δεν εχουν πλασμα, ειτε γι αυτους που χρυσοπληρωσαν αλλη τεχνολογια και εφαγαν πικρα οταν ειδαν την διαφορα σε μπαλα, ταινιες με σκοτεινα πλανα και γρηγορες σκηνες και στο τηλεοπτικο σημα...

Συμφωνο απολυτα! Εχω εχω το ps3 σε panasonic 42 plasma και δεν εχω κανενα προβλημα εδω και ενα χρονο και ουτε προκειται!! Πιστεψε με θα την ευχαριστηθεις απολυτα!

Δημοσ.

Κοιταξα μερικα μοντελα, 4 plasma και 1 led... Τις παραθετω και θα ηθελα τη γνωμη σας η και καποια αλλη προταση που δεν ειδα. (Αξιζει να δωσω τα παραπανω χρηματα για τα ποιο ακριβα μοντελα η δεν θα υπαρχει μεγαλη διαφορα?)

Link

Link

Link

Link

και η led

Link

Δημοσ.

η 5300 αν και ειναι μεσα στο μπατζετ σου ειναι θα ελεγα εισαγωγικη σειρα σε led και ειναι και περσινο μοντελο νομιζω..

Απο αυτες εγω θα πηγαινα φουλ στην g30 γιατι και φρεσκια ειναι και πολυ καλα λογια λενε ολοι για την συγκεκριμενη, και ειναι απο τις ψηλες σειρες της και τελευταιο και σημαντικοτερο ειναι panasonic plasma..

Και γω εχω lg plasma και ειναι top value for money οι lg plasmas, αλλα εγω δεν ειχα να δωσω και 1100 ευρω οποτε πιστευω η καλυτερη επιλογη σου πιστευω ειναι η g30..

Πω πω ειναι και ολοφρεσκια, εχει και lan οποτε media player τελος..

Το ερωτημα ειναι ποτε θα μας καλεσεις να δουμε καμια ταινια..

Βαζω τα σουβλακια

Δημοσ.

Την G30 χωρις δευτερη σκεψη.Οι υπολοιπες ειναι περσυνα μοντελα αν και ολες οι πλασμα ηταν για το 2010 κορυφαιες.

Δημοσ.

μην χαλάσεις τοσα πολλά λεφτα αμα δεν βλέπεις .mkv και bluray .iso

ειναι αμαρτία

Η χρυση θα ειναι κυριως για παρακολουθηση τηλεορασης,DVD, gaming κ πιο σπανια συνδεση με PC

για τη χρήση σου θα έπερνα μια LG 50pk550

δυστυχώς καθενός τα μάτια εχουν διαφορετικά κριτηρια αλλα απο ότι βλέπω δεν έχεις ιδιαιτερες απαιτησεις.

και η panasonic που σου λενε ειναι καλές.

Αμα μπορείς πάρε την s20 που λενε απο το amazon τα παιδία εδω

και κατι αλλο μην ανησυχεις για τα προβληματα που λενε για τις πλάσμα.

αυτα συνέβαιναν πριν 4ετια.

Δες πχ στα μαγαζιά "ποσο πολυ" τις προσέχουν.

τωρα αν στα ματια σου ,σου φαινεται καποια παρα πολυ καλή που αξιζει τα 1100 τι να σου πω πάρτην

απλα σου ξαναλεω οτι δεν βλεπω να εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις για 1000+ ευρω

καλυτερα με τα λεφτα που σου περισσευουν να παρεις ενα φθηνο 5.1

η ενα media player

Δημοσ.

Συμφωνω με αυτα που μου ειπατε και εγω πιστευω πως η καλυτερη επιλογη ειναι η G30.. Απλα σκεφτηκα αυτα που μου ειπε ο Tony_Montana και ισως να εχει δικιο. Εχετε να μου προτεινετε και κατι ποιο οικονομικο ωστε να τα συγκρινω απο κοντα και να διαλεξω τι μου ταιριαζει πιο ευκολα? ( επειδη αναφερθηκε θα βλεπω και bluray ας πουμε 4-5 φορες το μηνα xD) Ευχαριστω εκ των προτερων :P

Δημοσ.

Ναι και εγω πιστευω πως η pk550 ειναι απιστευτη τηλεοραση και το απολυτο value for money γι αυτα τα λεφτα, εχω ακουσει απιστευτα λογια..

Απλα επειδη εβαλες μπατζετ ανωτερο ειπα για την G30 γιατι οπως ειναι λογικο ειναι αρκετα καλυτερη, αλλα και για να εισαι future-proof και να εχεις και το ενσωματωμενο δικτυακο media player, και το viera connect..

Παντως κατα τη γνωμη μου παρε η απο οικονομικη την lg pk550 η αν θελεις να παρεις μια για να εισαι future-proof για αρκετα χρονια την samsung D6100 που ειναι και 3d και εχει και media player και ειναι και smart tv που ειναι απο τις πιο πληρεις εμπειρες ιντερνετ στην τηλεοραση σημερα, μιας και εχει και browser, και ειναι και φρεσκια απ το φουρνο..

http://www.skroutz.gr/s/330435/Samsung-UE46D6100-46%22.html

Δεν εχω βεβαια δει το 3d της η γνωμες για την εικονα της, οποτε η επιλογη ειναι δικη σου..

Το καλυτερο πιστευω ειναι να παρεις την pk550 στα 750 τωρα να εχεις και τις 50 ιντσες σου (ειναι φοβερη εμπειρια, κι εγω 50αρα εχω παρει), και σε κανα δυο χρονια οταν ωριμασει πληρως το 3d στις τηλεορασεις να παρεις μια 3d με ολα μα ολα τα καλουδια τα οποια θα εχουν εξελιχθει παρα πολυ μεχρι τοτε πιστευω..

Θα βγαλουν μεχρι και face time στις τηλεορασεις ειμαι σιγουρος...

Δημοσ.

Επισης αν σκεφτεσαι για panasonic μολις ειδα σε καινουργιο θεμα στην κατηγορια, λενε πως η εταιρια ανακοινωσε πως καμια απ τις νεες panasonic δεν υποστηριζει ελληνικους..

Δημοσ.

ΠΠΦΦΦΦΦ.. Δεν ειναι κατασταση αυτη... Τοσες μερες περιμενω να δω απο κοντα τα μοντελα του 2011 αλλα ακομα ερχονται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...