hyperspaced Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Καλά, το sandboxing δεν το έχει ακούσει κανείς εδώ και χρόνια;
egw_eimai_re Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Που κολλάει μωρέ το sandboxing μη ποστάρετε αλλο μ@λδα@ιες θα κάνουμε εμετό!!
gnsX Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μετά το post του papajo είχα μια έμπνευση εντελώς ξαφνικά,να φτιάξω ένα πρόγραμμα που θα δοκιμάζεις τις εφαρμογές πριν της εγκαταστήσεις για Windows. Επειδή δεν χρειάζεται να ξαναανακαλύψεις τον τροχό όταν υπάρχουν έτοιμα εργαλεία και για χαμηλότερο κόστος χρησιμοποίησα τους servers του spoon.net Το όνομα της εφαρμογής μου είναι Test Drive Μπορείς να δοκιμάσεις όσα προγράμματα θες χωρίς να αλλάξεις τίποτα στο σύστημα σου Ένα βίντεο επίδειξης: http://www.youtube.com/watch?v=ytWzLmGbJMA&feature=player_detailpage Μου πήρε ένα ολόκληρο 5λεπτο να το ολοκληρώσω.Please donate
hyperspaced Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Που κολλάει μωρέ το sandboxing μη ποστάρετε αλλο μ@λδα@ιες θα κάνουμε εμετό!! που ΔΕΝ κολλάει δηλαδή κατά τη γνώμη σου; Επειδή η εφαρμογή θα την τρέξεις στο PC σου; Απομονωμένη θα είναι. Δεν σου αρέσει το sandboxing; Χρησιμοποιήσε το App-V. Μη πέφτεις θύμα του κάθε νέου για το linux! Τώρα για τον εμετό θα σου πρότεινα μερικά χάπια δραμαμίνης, θα μπορούσες όμως να τα αποφύγεις με λίγη sprite και 1-2 φρυγανιές. Τα δέοντα.
xrdim Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 νομίζω το ubuntu έχει πασιέντζα εξαρχής. Περιλαμβάνεται στα gnome-games. όχι, για να μη νομίζουν μερικοί μερικοί ότι δεν διαθέτουμε πασιέντζα. Το ξερω αλλα το pysol με καλυπτει καλυτερα... :P Παρεπιπτοντως το spoon.net δεν δουλευει σε linux...
gnsX Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δεν βρίσκω τον λόγο για flames,η Canonical μόλις ανακάλυψε το remoting και το έδεσε με το Software Center,τόσο απλό κι όμως δεν το 'χε σκεφτεί κανένας μέχρι τώρα,εκτός απο την Microsoft,την Google,την Amazon,την Spoon και μερικές άλλες που το προσφέρουν μέσω web. ps:Έστειλα email στην Microsoft να συζητήσουμε το ενδεχόμενο να έρχεται προεγκατεστημένη η εφαρμογή μου με τα Windows 8 και στην Spoon για να βάλουμε ένα Download button δίπλα απο το launch now.
niksakl Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Φαντάζομαι, όλοι εσείς που κατακρίνετε παραπάνω, χρησιμοποιείται Ubuntu και απλά με τη γκρίνια σας βγάζετε τα παράπονά σας προς την Canonical αυτά τα για λίγα που σας προσφέρει σε ένα λειτουργικό σύστημα που έχετε ακριβοπληρώσει... Κάνω λάθος ή έχω μεγάλη φαντασία; Τα λεφτά του κοσμάκι πίσω τώρα! Δεν σας τα 'φαγε ο Πάγκαλος, η Canonical με μούφα προϊόντα σας τα έφαγε! Να κάνω και λίγο τον προφήτη; Σε λίγο καιρό που θα ανακοινώσει η Apple κάτι παρόμοιο και το δελτίο τύπου της θα παίζεται σε όλα τα κανάλια (έχετε καμιά αμφιβολία ότι είναι πιθανότατο???), θα δείξετε την ίδια ευαισθησία, με μακροσκελείς επιστολές διαμαρτυρίας προς τα ΜΜΕ και φυσικά εξηγήσεις προς τους συντάκτες τους πως "απλά είναι μια υπηρεσία που καιρό τώρα προσφέρει η Amazon...μπλα μπλα μπλα"....???? Και για να προλάβω κάποιους κάποιους, ΔΕΝ έχω μετοχές της Canonical/Apple/MS/Amazon και έχω πλήρη επίγνωση αυτού (σε αντίθεση με πολλούς που μάλλον νομίζουν πως θα έρθει ο CEO της beloved εταιρίας τους με την επιταγή στο χέρι μια μέρα για τις υπηρεσίες τους...)
tritonas00 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 σε λιγο θα μας πειτε οτι τα παιρνουμε και απο την amazon/microsoft/apple κλπ.. τρεχω αμεσως να ξυλωσω το Arch μου για να μη στειλετε τα ματ σπιτα μας! εχει χαθει η οποιαδηποτε σημασια της λεξης "ανοιχτο" απο την ωρα που αναφερετε τις λεξεις "ακριβοπληρωμένα" "σπασμένα" "μετοχές" και μαλιστα το χρησιμοποιητε σαν επιχειρημα.
niksakl Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 σε λιγο θα μας πειτε οτι τα παιρνουμε και απο την amazon/microsoft/apple κλπ.. τρεχω αμεσως να ξυλωσω το Arch μου για να μη στειλετε τα ματ σπιτα μας! εχει χαθει η οποιαδηποτε σημασια της λεξης "ανοιχτο" απο την ωρα που αναφερετε τις λεξεις "ακριβοπληρωμένα" "σπασμένα" "μετοχές" και μαλιστα το χρησιμοποιητε σαν επιχειρημα. Dude... WTHF?? αναφέρεσαι σε εμένα και στο παρακάτω κομμάτι; "Και για να προλάβω κάποιους κάποιους, ΔΕΝ έχω μετοχές της Canonical/Apple/MS/Amazon και έχω πλήρη επίγνωση αυτού (σε αντίθεση με πολλούς που μάλλον νομίζουν πως θα έρθει ο CEO της beloved εταιρίας τους με την επιταγή στο χέρι μια μέρα για τις υπηρεσίες τους...) " Αν ναι, κάνε τον κόπο να το διαβάσεις ξανά... μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι λέω, ξεκάθαρα είμαι ειρωνικός απέναντι σε φαινόμενα fanboyσμού που βλέπουμε μέσα στο νήμα έντονα και αποτελεί διαχρονικότατα την σημαντικότερη έμπνευση για flaming...
papajo_r Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μετά το post του papajo είχα μια έμπνευση εντελώς ξαφνικά,να φτιάξω ένα πρόγραμμα που θα δοκιμάζεις τις εφαρμογές πριν της εγκαταστήσεις για Windows. Επειδή δεν χρειάζεται να ξαναανακαλύψεις τον τροχό όταν υπάρχουν έτοιμα εργαλεία και για χαμηλότερο κόστος χρησιμοποίησα τους servers του spoon.net Το όνομα της εφαρμογής μου είναι Test Drive Μπορείς να δοκιμάσεις όσα προγράμματα θες χωρίς να αλλάξεις τίποτα στο σύστημα σου Ένα βίντεο επίδειξης: http://www.youtube.com/watch?v=ytWzLmGbJMA&feature=player_detailpage Μου πήρε ένα ολόκληρο 5λεπτο να το ολοκληρώσω.Please donate Τώρα ή μου κανεις πλακα ή δεν ξέρεις την διαφορα μεταξύ πούτσας και β**ρτσας....
nathar Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 To concept της ιδέας είναι ίδιο,το υλοποίησε και το προσφέρει η Amazon-το 'δε η Canonical και ανακοινώνει ότι ΘΑ προσφέρει στην επόμενη έκδοση κάτι άντιστοιχο,δλδ κλέβει την ήδη υλοποιημένη ιδέα,δεν αλλάζει ούτε το όνομα,το παρουσιάζει σαν κάτι καινοτόμο και πρέπει να την χειροκροτήσουμε;ΟΚ, clap clap Canonical εντυπωσιαστήκαμε To concept έιναι πάντα σχετικό...δλδ αν κάποιος φτιάξει ενα λειτουργικό σύστημα θα τον κράξουμε γιατί υπάρχουν ήδη άλλοι που εχουν φτιάξει λ.συστήματα; Είναι η πρώτη που περνάει την ιδέα στο OS και μπράβο της.
gnsX Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Τώρα ή μου κανεις πλακα ή δεν ξέρεις την διαφορα μεταξύ πούτσας και β**ρτσας.... Μια χαρά την ξεχωρίζω,σου δείχνω μία on-line υπηρεσία που προσφέρει την δοκιμή εφαρμογών σε virtual περιβάλλον,χωρίς εγκατάσταση και χωρίς να αλλάζεις τίποτα στην εγκατάσταση σου.Το spoon.net Και μετά μία εφαρμογή που τρέχει αυτή την υπηρεσία. Βούρτσα πες το,φούστα πες,κάνει το ίδιο πράγμα;
jesE Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Στον jesE αναφερομαι. Το μήνυμα μου (το οποίο σβήστηκε) είχε ειρωνικό χαρακτήρα, μάλλον με παρεξήγησες. Κρίνοντας από τον τράγο στην υπογραφή σου, είμαστε στην ίδια πλευρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα