Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω συγκεκριμένη σκηνή σε 1080p ανάλυση

glaza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να βάλω σε ένα βίντεο μια σκηνή από αυτές τις κλασσικές που δείχνει σε μερικές ταινίες να ζουμάρει από πάνω απο την γη μέχρι να φτάσει σε ένα συγκεκριμένο κτίριο και περνάει μέσα απο σύννεφα κτλ κτλ κτλ και καλά ότι ζουμάρουμε από δορυφόρο για παράδειγμα...ξέρει κανένας κάποια ταινία που να περιέχει μια τέτοια σκηνή ή γενικά που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

ευχαριστώ yanc..όποιος άλλος έχει κάτι ποστάρει για να διαλέξω αυτό που θα βολέψει πιο πολύ..:D

Δημοσ.

κοίταξα στο youtube ρε σεις απλά το θέμα είναι ότι τα θέλω σε 1080p όπως και να χει γιατί όλο τo project θα είναι σε 1080 hd..

Δημοσ.

κοίταξα στο youtube ρε σεις απλά το θέμα είναι ότι τα θέλω σε 1080p όπως και να χει γιατί όλο τo project θα είναι σε 1080 hd..

Θα πρέπει να της πάρεις από της ολόκληρες ταινίες,δεν πρόκειται να της βρεις σε youtube και τα λοιπά.

Δημοσ.

να φανταστώ δεν έχει χρησιμοποιηθεί κάτι αντίστοιχο για ελληνική ταινία, έτσι? γιατί θα είναι κι λίγο off ζοομάρω σε αμερική κτλ...:P

Δημοσ.

να φανταστώ δεν έχει χρησιμοποιηθεί κάτι αντίστοιχο για ελληνική ταινία, έτσι? γιατί θα είναι κι λίγο off ζοομάρω σε αμερική κτλ...:P

έλα ρε σκηνοθέτα θα είναι πολύ προχοου για Ελλάδα.

οπότε μάλλον μόνο μέσω google earth.

Δημοσ.

ναι ρε συ, δεν λέω ''είπαμε'', αλλά για να το κάνω αυτό πρέπει και να λιώσω με after effects :D:D:D:D ....γι' αυτό ρώτησα, ωστέ να γλιτώσω τόσο κόπο για μια σκηνή 5 δευτερολέπτων...thanks again πάντως παιδιά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...