ThrowDOWN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 αισχος το game , τι ειναι αυτα ρε ? δεν μπορουν να βγαλουν ενα resident σαν τα παλια? απαραδεκτον
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Σοβαρά προτιμώ να βάλω το RE1 remake στο gamecube να παίξω...
Doc1355 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Το απόλυτο fail...Κρίμα χάλασαν μία ακόμα σειρά!!
Dimnikou1971 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δεν είμαι σίγουρος αν φταίει ότι μεγαλώνουμε και δεν μας αρέσουν τόσο τα παιχνίδια πλέον. Αρκετές φορές το σκέφτομαι και το κουβεντιάζω με Gamers της ηλικίας μου. Και τότε τα RE 1,2,3,Code Veronica, γυάλιζαν και μάλιστα πάρα πολύ. Το γυαλίζει είναι τα ωραία γραφικά. Ίσα ίσα τα παιχνίδια πλέον έχουν γίνει πολύπλοκα. Γράμματα παντού, κλπ. Στη Formula για να καταφέρω να τρέξω το έψαχνα πόση ώρα! Στο iphone Hellas forum έχω κ εγώ φωτογραφία του Solid Snake, διαβάζω τα σχόλιά σου στο θέμα του Resident Evil και πραγματικά είναι αυτά που ήθελα να γράψω, μήπως είσαι κ 28 ετών? +++++10000000000000!!!!!!!!!!!
aekoupoli Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 αισχος το game , τι ειναι αυτα ρε ? δεν μπορουν να βγαλουν ενα resident σαν τα παλια? απαραδεκτον σαν τα παλια θα ειναι αυτο που θα βγει στο 3ds σε θεμα ατμοσφαιρας κ Horror μιλαω επισης θα βγει κ R.E 6 αλλα δεν εχει δειξει η capcom κατι ακομα καπου ειχα διαβασει ομως οτι θα ειναι αλλαγμενο αρκετα ελπιζω προς το καλυτερο Σοβαρά προτιμώ να βάλω το RE1 remake στο gamecube να παίξω... κατεβασε το dolphin emulator κ βαλτο εκει με full γραφικα κ full αναλυση,τα σπαει το παιχνιδι κ τα γραφικα γινονται τελεια με τον emulator
Dimnikou1971 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Αχχχ!!!!Νοσταλγία με πιάνει , που είναι το RE1 με τα τετραγωνισμένα γραφικά στους χαρακτήρες, κ εκεί που έτρεχες στον στενό διάδρομο ξάφνικά εμφανιζόντουσαν σπάζοντας τζάμια 2 ντόμπερμαν???? Που άκουγες όταν έβγαινες από το mansion στον κήπο τα σκυλιά να κλαίνε? Που σε κηνυγούσε το tyrant στο εργαστήριο που σκότωσε τον Wesker? Αν μου λέγανε πάρε τα RE6+7(όταν βγούν) πακέτο με 20ευρώ ή κάποιο RE κανούριο σαν τα παλιά με 100€, θα έδινα 200 για το collectors edition!
John-lamia Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 τελειως ακυρο!!!! και σαν παιχνιδι, και σαν gameplay!!!!!!!! ιδικα για κονσολες θα ειναι δισκολο. δε μπορω να καταλαβω, γιατι βαζουν τετοιο gameplay στις παιχνιδομηχανες!!!?????? ειναι δυσκολο να βρεις στοχο με το SIXAXIS CONTROLLER. αυτο το παιχνιδι θελει ποντικι και πλικτρολογιο. παει το resident evil!! το κατεστρεψαν ντιπ για ντιπ!!!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 κατεβασε το dolphin emulator κ βαλτο εκει με full γραφικα κ full αναλυση,τα σπαει το παιχνιδι κ τα γραφικα γινονται τελεια με τον emulator Άψογος κατέβασα έτοιμο installer για win7 και παίζει τέλεια, χίλια ευχαριστώ bro δεν είχα ιδέα ότι υπήρχε!!!
aekoupoli Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 εγω δεν κατεβασα ετοιμο Installer κ στην αρχη με τοσες ρυθμισεις που εχει το dolphin χαθηκα λιγο αλλα στο τελος το καταφερα κ το παιζω με τελεια γραφικα,εχω βαλει κ το χειριστηριο του χβοχ κ ειναι απιστευτο game operation raccoon city κ βλακειες αντε καλο λιωσιμο
headbanger Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 τώρα που ξαναείδα τα gameplay videos, μια χαρά action shooter θα είναι. απλά θα πατάει επάνω σε ένα ήδη επιτυχημένο story/franchise. εντάξει όλοι μας έχουν αισθήματανοσταλγικά για τα αρχικά παιχνίδια της σειράς, αλλά πιστεύω θα έχει καλή υλοποίηση το παρών εξάλου "υποσχέθηκαν" εκεί στην capcom ότι το 6ο μέλος της σειράς θα είναι back 2 the roots. Ή έτσι ελπίζουμε τουλάχιστον...
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Άψογος κατέβασα έτοιμο installer για win7 και παίζει τέλεια, χίλια ευχαριστώ bro δεν είχα ιδέα ότι υπήρχε!!! Χεχ, ούτ' εγώ, το παιχνίδι σπέρνει, και με το Dual Shock 3 ακόμα πιο πολύ.
OROKUSAKI Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 http://n4g.com/news/784297/resident-evil-operation-raccoon-city-e3-gameplay-demo-g4tv/com
Bourdoulas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Αν έδειχναν απλά την παρουσιάστρια στο βίντεο θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον από αυτό το πράγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα