Προς το περιεχόμενο

Resident Evil: Operation Raccoon City

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήταν ενδιαφέρον να μπορούσαμε να δούμε πως θα τα πήγαιναν αυτά τα παιχνίδια αν έβγαιναν πρώτη φορά φέτος με τα ίδια gameplay mechanics.

Δεν είπα ότι δεν καλά παιχνίδια πάντως και σίγουρα απο ατμόσφαιρα ακόμα και σήμερα είμαι μια χαρά.

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα ήταν ενδιαφέρον να μπορούσαμε να δούμε πως θα τα πήγαιναν αυτά τα παιχνίδια αν έβγαιναν πρώτη φορά φέτος με τα ίδια gameplay mechanics.

Το remake του Resident Evil 1 πάντως (βγήκε για Gamecube) είχε σημειώσει αρκετά καλές πωλήσεις όταν κυκλοφόρησε. Απ'όσο θυμάμαι, εκτός απο ορισμένες μικροαλλαγές (π.χ. ορισμένα νέα δωμάτια και ένα counter attack system) ακολουθούσε πιστά το original RE1.

χαρομαι παρα πολυ που γινεται shotter γιατι οπως ειπα δεν μου αρεσουν τα horror game. παιζω μονο action games. Αν το RE5 ηταν horror δεν θα το ειχα παιξει!

Το όλο ερώτημα τότε είναι: αφού η Capcom προσπαθεί να προσεγγίσει άλλο κοινό (με μεγαλύτερη έμφαση στο action παρά στο horror), γιατί δεν ξεκινά ένα νέο franchise; Και η απάντηση δυστυχώς είναι μια πάγια τακτική της βιομηχανίας σαν σύνολο: η εκμετάλλευση του brand name "Resident Evil" για να ψηλώσουν οι πωλήσεις και να "αρμέξουν" όσο δυνατόν περισσότερα λεφτά απο όλους τους ενδιαφερόμενους, είτε ενδιαφέρονται για action είτε για survival horror. Αυτό είναι κυρίως το "πρόβλημα" που (πιστεύω) έχουν οι περισσότεροι που εκφράζουν ανησυχίες στο συγκεκριμένο topic ^_^ .

Δημοσ.

To REmake βγήκε το 2002 και δεν ήταν η πρώτη φορά που έβγαινε. Ήταν γνωστό παιχνίδι.

Και εμένα μου αρεσε και τις 2 φορές που το τελείωσα αλλα δε σημαίνει ότι δεν έχουν ξεπεραστεί σε κάποιους τομείς.

Δημοσ.

[offtipic]μόλις έφτασα στο plant 42 στο resident evil remake. μπορώ να πω ότι παραμένει αξεπέραστο το gameplay. αυτό και το RE:0 τα καλύτερα και πιο ατμοσφαιρικά (ίσως γιατί απλά το 1-2 βγήκαν σε μικρότερων δυνατοτήτων κονσόλες).

θα ήθελα να τερματίσω και το Χ αλλά ο emulator έχει bug στο σημείο με την τίγρη και τα 2 μάτια κοντά στο τέλος[/offtopic]

Στο θέμα μας τώρα, προσωπικά θα το τιμήσω το Op Racoon city, A) γιατί είμαι φανμποη της σειράς και ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕ΅ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕ΅ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΚΟΟΝ ΣΙΤΙ! Β) γιατί αν και action , το RE5 άσχημο παιχνίδι δεν το λες, ειδικά η επιλογή για co op με παρέα στο σπίτι μετρούσε άνετα (δεν γνωρίζω αν είχε σχετική επιλογή και στο pc Καθώς το 5 το έλιωσα στο ΧΒΟΧ360)

απλά μας κρατάνε σε αγωνία, καθώς η επανακυκλοφορία κλασσικών τίτλων σε HD δεν νομίζω να είνια μόνο μια αρπακτή, αλλά ίσως και για να δούνε άμα ο κόσμος θα στήριζε ένα RE βασισμένο στο πρωταρχικό gameplay/ή και για γνωριμία των νεότερων με την σειρά και την αρχική της προσέγγιση .

Ας μην βιαζόμαστε να κατηγορούμε πριν πιάσουμε στα χέρια τουλάχιστον ένα ντέμο, ή ένα in gamePlay βίντεο ρε αδερφέ!! :D

Δημοσ.

παιδια ισως να ειναι καλη κινηση για το νεο επεισόδιο. ας μην το κρίνουμε αρνητικά πριν το δουμε - το παιξουμε. ενα fps resident evil. ιδικα σε υπολογιστη με ποντικι και πληκτρολογι ισως να ειναι γαματο. αρκει μονο να κρατισει το honor στιχιο και να μην ειναι πολυ action !!! να ψαχνεις κλειδια, αντικινενα, κλπ.... αρκει να μην ειναι σαν το 4 και το 5. και να μην το καταντισουν σαν το left for dead!!!

Δημοσ.

και εγω! τον σιχαινομαι τον Λεον!

ναι οντως ηταν μεγαλη βλακεια που δεν εβγαλαν το DLC του RE5 στο pc ωστοσο εγω και ο Αλμπερτ θα αγορασουμε το Raccooncity σε pc για να υποστηριξουμε την capcom που αποφασισε να βγαλει αλλο ενα παιχνιδι στο pc!

Χαχα,εγώ πιο πολύ σιχαίνομαι τον Κρις και την Κλαιρ.Αν έπαιζε και ο Κρις και είχες την δυνατότητα να τον σκοτώσεις,τότε θα ήταν όλα τα λεφτά! :D

μου το κανεις μια αναλιση αυτο ?

καμια σχεση τα ζομπι του 4 και 5 με τα ζομπι απ το 1,2,3. στα παλια R.E ηταν ζομπι, κλασικα ζομπι! φαγομενα απο αλλα ζομπι οταν ηταν ανθρωποι, περπατουσαν μεθισμενα η κουτσενοντας με τα χερια μπροστα, και μουγριζαν σαν ζομπι!!! στα R.E. 4 και 5 εκαναν σαν σχιζοφρενοις δολοφονοι που το ειχαν σκασει απ το αλκτατραζ και ειχαν κανει κλικες μεταξι τους και μολις εβλεπαν ''μπατσο'' τον λεον διλαδι εκανα ντου να τον πλακοσουν!!! κατι σαν χουλιγκανς!!! ας εκαναν τα ζομπι οπως στο left for dead.....

και οι αναβαθμισεις των οπλων βλακια ηταν!!! μαζευες χριματα για να τα αγορασεις απ τον μιστιριοδη τιπα. μου θιμιζε τζανκι σε γονια στο μοναστιρακι να σε φοναζει με τροπο!!!! (καλα αυτον δεν τον εβρισκαν τα ζομπι να το σκοτοσουν ?? )

οι ποιο ωραιες αναβαθμισεις των οπλων ηταν στο R.E 2, επερνες το κλιδακι το οποιο δεν ηξερες για που ειναι και τι ρολο βαραει και εκει που ψαχνοσουν γενικα ανοιγες ενα σιρταρι η ντουλαπακι και επερνες ενα μαραφετι που δεν ηξερες τι διαολο ειναι και μολις το εκανες combine με το οπλο που ειχες εβλεπες κατι το διαφορετικο και σε γεμιζε σιγουρια και αυτοπεποίθηση στον ολο χαμο που παιχνιδιου και στην τσιταρισμενη ψιχολογια απ τον φοβο που ειχες!!

Χαχα,μ'αρέσει έτσι όπως αναλύεις το αγαπημένο μου ΡΕ 4... :Ρ

Θα σου απαντήσω,ότι ο μόνος λόγος που οι Λος Γκανάντος δεν σκότωναν τον αγαπητό Μέρτσαντ ήταν επειδή και εκείνοι από αυτόν ψώνιζαν! :Ρ

Δεν καταλαβαίνω το άγχος. Δεν είναι το πρώτο spin off της σειράς.

Επίσης κατι ακόμα. Όχι και να εξισωνουμε τo RE4 με το 5. Το 4 ήταν απο τα καλύτερα παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς. Απο τα καλύτερα reinventions σειράς. Το gameplay των κλασσικών RE είναι πλέον παρωχημένο.

Μπράβο φίλε,φαίνεται η καλαισθησία σου. ;-)

Δημοσ.

Ναι παιδια και ενα ποδοσφαιρακι αργοτερα Resident Evil...μπορει να ειναι γαματο μην το απορριψετε αμεσως!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα, ολα τα λεφτα το σχολιο....

Δημοσ.

H Capcom επιβεβαίωσε και επίσημα την κυκλοφορία του Resident Evil: Operation Raccoon City και μάλιστα προσδιόρισε το λανσάρισμα του τελευταίου για το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους. Στην ανάπτυξη του τίτλου συμμετέχει και η Slant Six Games (SOCOM κανείς;) ενώ αυτός θα διατεθεί σε PS3, Xbox 360 και PC.

Σεναριακά, το Operation Raccoon City τοποθετείται στο 1998, όταν και στην ομώνυμη πόλη ξέσπασε πανδημία λόγω του T-Virus. Έτσι θα διαδραματίζεται στο «γνώριμο από τα Resident Evil 2 και Resident Evil 3: Nemesis σκοτεινό περιβάλλον» ενώ πέραν των ζόμπι και των λίγων επιζώντων, στη Raccoon City βρίσκονται οι επίλεκτες δυνάμεις της Umbrella και της αμερικάνικης κυβέρνησης προσπαθώντας να καθαρίσουν την πόλη.

Ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο ενός στρατιώτη της Umbrella Security Services και φυσικά θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί για άλλη μια φορά «θρυλικές» τοποθεσίες της Raccoon City (ελάτε, παραδεχτείτε το, ο νους σας πήγε στο αστυνομικό τμήμα με τη μία) αλλά και παλιούς «γνώριμους».

πιγη: http://justnameit.pblogs.gr/2011/03/kai-epishma-resident-evil-operation-raccoon-city.html

Ο ρολος σας ειναι να καλυψετε τα στοιχεια που ενοχοποιουν την εταιρεια σας και να εξοντωσετε ολα τα ζομπι και τους επιζησαντες που υπαρχουν.

Σας δινεται η δυνατοτητα να αλλαξετε την ιστορια του Resident Evil συναντωντας ακομα και σκοτωνοντας κεντρικους χαρακτηρες οπως ο Leon στο Resident Evil 4,

το Operation Raccoon City αναμενεται τον χειμωνα στην αναπτυξη του τιτλου συμμετεχει και η Slant Six Games γνωστη απο την σειρα SOCOM...

Δημοσ.

Μόνο αυτό το κομμάτι που διάβασα, με έκανε να θέλω να το παίξω οπωσδήποτε (είναι το μοναδικό RE που με έκανε να γουστάρω)!

Ο ρολος σας ειναι να καλυψετε τα στοιχεια που ενοχοποιουν την εταιρεια σας και να εξοντωσετε ολα τα ζομπι και τους επιζησαντες που υπαρχουν.
Δημοσ.

αδινατων!!! ο λεον φευγει απ την ρακουν σιτι με την κλερ απ τα εργαστιρια της αμπρελας, και μετα τον βλεπουμε στο 4 επισοδιο να εχει παρει προαγωγη και να ψαχνει την κορη του προεδρου. πως γινεται να πεθανει στην ρακουν σιτι ? εξαλλου στο re2 που παιξαμε δεν εδιξε κατι σχετικο! μονο στο σεναριο τις κλερ, οπου την κηνυγουσε εκινος ο μιστιριος τιπος που τον εριξαν με ελικοπτερο. και τον σκονει η κλερ στο τελος με μπαζουκα.

off topic

παιδια εχω προβλημα στο re2, δεν μου φορτονει τα saves ενω τα κανει κανονικα.

παταω load επιλεγω το save που θελω και τρωω ακυρο!!

τι φτεει ?

and off topic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...