naruto14 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καλησπερα! Αν καποιος το εχει σε pc και καποιος σε ps3 δεν μπορουν να παιξουν μαζι online??? Sent from my iPhone using Insomnia Όχι ο καθένας από την πλατφόρμα του.
Padaz Bloody Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ^ Δεν γίνεται γιατί στο pc πρέπει να συνδεθείς με microsoft windows games live ενώ το ps3 είναι εντελώς διαφορετική πλατφόρμα. Πιθανόν xbox360 και pc να γίνεται αλλά δεν είμαι σίγουρος. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει?
jay_D Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ευχαριστω για την απαντηση! Κριμα μεγαλη βλακεια ελεγα να το παιξω με ενα φιλαρακι αλλα τωρα του αγιου ποτε!!! Sent from my iPhone using Insomnia
naruto14 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ευχαριστω για την απαντηση! Κριμα μεγαλη βλακεια ελεγα να το παιξω με ενα φιλαρακι αλλα τωρα του αγιου ποτε!!! Sent from my iPhone using Insomnia Δεν θα χάσεις και τίποτα... Καλύτερα πιάσε το re5 αν δεν το έχεις παίξει
jay_D Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δεν θα χάσεις και τίποτα... Καλύτερα πιάσε το re5 αν δεν το έχεις παίξει Ειμαι φαν της σειρας! Το μονο που δεν εχω παιξει απολα τα resi ειναι το revelations γτ δεν εχω 3ds! To 5 το εχω λιωσει αλλα δεν με τρελανε! Και το καινουριο αφου το τερματισα το παιζω που κ που να περασει η ωρα!δεν τρελαθηκα δηλαδη(1-2 σημεια μου αρεσαν) !Περιμενω πως κ πως το 6!!!!! Βεβαια αποτι εχω καταλαβει δεν νομιζω να ξαναβγει κατι σαν 1,2,3,0και το remake! Sent from my iPhone using Insomnia
Padaz Bloody Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Jay_D Έπαιξες και το spec ops scenario? Στο ps3 υπάρχει αυτό το story?
jay_D Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Jay_D Έπαιξες και το spec ops scenario? Στο ps3 υπάρχει αυτό το story? Ναι τα επαιξα! Υπαρχει! Βασικα σε καποια σημεια ειναι πιο καλο απτο κανονικο! Sent from my iPhone using Insomnia
Padaz Bloody Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Σε κάποια σημεία μου άρεσε και εμένα πιο πολύ από το κανονικό. Εγώ ακόμα παίζω αυτό το σενάριο. Το κανονικό το τερμάτισα εννοείται.
jay_D Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εγω τα τερματισα κ τα δυο αλλα στο spec ops μου εβγαλε την πιστη ο τελικος! Το καλυτερο σημειο ειναι αυτο με το απολυτο σκοταδι!!! Επισης δεν βρισκω στο online ατομα που να το παιζουν ολοι παιζουν το κανονικο! Σε ps3 παιζεις;; Sent from my iPhone using Insomnia
Padaz Bloody Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Σε pc παίζω, ούτε και εγώ βρίσκω άτομα που να παίζουνε online στο spec ops. Ίσως γιατί είναι καινούριο παιχνίδι ακόμα και γιαυτό.
jay_D Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μπορει να φταιει το οτι ειναι καπου στα 20€ (στο ps3) για να τα αγορασεις! Sent from my iPhone using Insomnia
outlaw star Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Σε pc παίζω, ούτε και εγώ βρίσκω άτομα που να παίζουνε online στο spec ops. Ίσως γιατί είναι καινούριο παιχνίδι ακόμα και γιαυτό. ή απλά επειδή μπορεί να έφαγε άκυρο από τους pcαδες βλέποντας πόσο άθλιο παιχνίδι είναι..
Padaz Bloody Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Όχι παιδιά καμία σχέση, το παρεξηγήσατε. Έχει πολλά παιδιά online στο raccoon city, στο σενάριο spec ops campaigne δεν έτυχε να παίξω με κανέναν ακόμα. Στο standard σενάριο είναι τίγκα πολλά παιδιά online. EDIT Το dlc pack 1 από που μπορώ να το αγοράσω? Σε εμένα είχε για download μόνο την πρώτη πίστα από spec ops η οποία ήτανε και δωρεάν. Επίσης για download έχει και κάποια όπλα και extra κουστούμια αλλά πρέπει να τα πληρώσω. Το pack 1 με τις πίστες 2,3,4 δεν υπήρχε πουθενά, από πού θα το αγοράσω? Να πω ότι μιλάω για pc platform, όχι για κονσόλες. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2012 από Padaz Bloody
mchls Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Resident Evil: Operation Raccoon City gets patched Patch notes verbatim from Capcom Unity: -Improved matching. Easier to connect and added each user's NAT info to main menu for easier troubleshooting. -Matchmaking from invites improved. -Ally AI improved -Enemy AI and responses improved -Adjusted various elements of weaponry, including ammo count, knockdown distance, weapon respawn times etc -Improved aiming/fire accuracy -Items can be picked up while dashing -Infinite CQC combo addressed (can't string together endless attacks) -Players can take cover immediately following a dive -Also a fair number of bugs addressed
jay_D Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Παιζει κανεις online στο ps3?? Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα