naruto14 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δεν περίμενα να πουλήσει τόσο το RC. Ελπίζω αυτοί που το πήραν μην απογοητευτούν και μετά δεν αγοράσουν το re6.
JohnVani18 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Ολα τα Resident evil πουλανε . γιατι να μην πουλησει και αυτο? Γιατί 1ον δεν είναι RE, και 2ον είναι σκέτη μπούρδα.
chakra Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Τραγικο απλα Ειναι τοσο αθλιο που κατανταει αστειο!Και μονο που υπαρχει θεμα για αυτην την κοτσανα χαρη του κανετε
mchls Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Resident Evil: Operation Raccoon City hits 2 million shipped worldwide
mchls Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Resident Evil: Operation Raccoon City released for PC Capcom has announced Resident Evil: Operation Raccoon City is now available for PC in North America and Europe and it supports NVIDIA 3D Vision for those who have it. The PC version contains the same content available in the console version, and will run you around $49.99, depending on the retailer.
JohnVani18 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Κι εγώ έριξα άκυρο μετά απο 5 λεπτά.. Απλά τραγικό..
metmat Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μάλλον προσπάθησαν να φτιάξουν κάτι σαν gears of war αλλά απέτυχαν. Μπορεί το συμπέρασμά μου να είναι λίγο βιαστικό γιατί έπαιξα μόνο κανένα μισάωρο. Απογοητεύτηκα και έκανα uninstall. Είχα κι ένα προβληματάκι με τον ήχο του παιχνιδιού (για κάποιον λόγο δεν έπαιζε το μεσαίο ηχείο και δεν ακούγονταν οι πυροβολισμοί) και μου έδωσε μία έξτρα ώθηση για το uninstall. Πάντα τέτοια εύχομαι στην capcom για να μένει και κανένα φράγκο στην τσέπη μας! Απορώ πάντως γιατί το έκαναν έτσι το παιχνίδι. Ιστορική σειρά και θα μπορούσαν να κάνουν μια επιστροφή στις ρίζες και να το έκαναν σε στυλ RE1 και RE2. Εδώ και πολύ καιρό λείπει ένα τέτοιο παιχνίδι από την αγορά.
Padaz Bloody Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Το resident evil χάλασε από το 4 και μετά, μάλλον για να ξαναγίνει όπως και πρώτα λίγο δύσκολο τώρα, εκτός αν κάνουνε κανένα remake πάλι όπως το operation raccoon city αλλά με στυλ όπως gameplay resident evil 1 2 3. Πιστεύω ότι θα έχει τεράστια επιτυχία, εγώ πάντως θα το αγόραζα αμέσως.
phanispal Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Το 4 ήταν παιχνιδάρα, μη λέμε πάλι τα ίδια. Απ' το 5 και μετά χάλασε το πράγμα. Υπόψη, εδώ μεγάλος fan του original και του 2, και φυσικά του remake του original που βγήκε μόνο για GameCube, που κατά τη γνώμη μου είναι μάλλον το καλύτερο όλων.
Padaz Bloody Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Βασικά και εμένα μου άρεσε τρελά το 4. Το 4 με το 5 τι διαφορά έχει όμως στο gameplay? Δεν μπορώ να καταλάβω. Περίπου τα ίδια δεν είναι phanispal? Επεξ/σία 19 Μαΐου 2012 από Padaz Bloody
phanispal Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολήθηκα ποτέ ενδελεχώς με το 5, αλλά δεν έχει αυτό το κάτι ρε παιδί μου, δεν έχει αυτή την ατμόσφαιρα του 4. Βέβαια και το 4 δεν έχει την ατμόσφαιρα των πρώτων, αλλά είναι χορταστικότατο.
Padaz Bloody Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Παιδιά το αγόρασα σε pc platform, το έχει και κανένας άλλος σε pc για να παίξουμε και κανένα online?
jay_D Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καλησπερα! Αν καποιος το εχει σε pc και καποιος σε ps3 δεν μπορουν να παιξουν μαζι online??? Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα