Προς το περιεχόμενο

Resident Evil: Operation Raccoon City

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα rip-off είναι για extra φράγκα, ούτε για κατέβασμα δεν αξίζει...και είμαι full fan τις σειράς έχοντας σε κορνίζα το πρώτο RE για ps1 μαζί με silent hill 1 και metal gear solid (όχι τον movies).

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Νευρίασα. Είναι δυνατόν; Resident Evil παιχνίδι και να διαλέγεις χαρακτήρα με αντίστροφη μέτρηση, χωρίς ιστορία; Τι πράγμα είναι αυτό; Τι αηδία, τι αίσχος; Ντροπή τους! Ντροπή τους που χρησιμοποιούν το όνομα για τέτοιες βλακείες...

Είναι μόνο για Online Multiplayer αυστηρά για να περνάει κάποιος την ώρα του γελώντας!

02/10 του βάζω!

Δημοσ.

εχει κανεις προβλημα με τον ηχο;μετα απο λιγη ωρα χανετε ο ηχος του οπλου!

Κι εμένα το ίδιο.

Γενικά για το παιχνίδι η άποψή μου είναι πως πιο τραγικό δεν γινότανε...

Δημοσ.

δεν μου άρεσε ... ιδικά στο πρώτο level δεν άντεξα και το έκλεισα.

σήμερα προσπάθησα να του δώσω μια 2ρη ευκερια ξεχνόντας οτι ειναι RE αλλα και πάλι δεν άντεξα πολυ.

Δημοσ.

Σημαντικές πωλήσεις για το Operation Raccoon City

Το νέο μέρος της σειράς Resident Evil, το Resident Evil: Operation Raccoon City, κατάφερε να πουλήσει 2 εκατομμύρια αντίτυπα από την στιγμή που κυκλοφόρησε στην αγορά. Την παραπάνω αποκάλυψη έκανε η Capcom μέσω της δημοσίευσης των οικονομικών της στοιχείων για το έτος που έκλεισε στα τέλη Μαρτίου, με τα 269 χιλιάδες αντίτυπα να φεύγουν μέσα στην πρώτη εβδομάδα, μόνο στην αγορά της Ιαπωνίας.
Δημοσ.

Το ηθικό δίδαγμα της ημέρας: ότι έχει το όνομα, πουλάει, ακόμα και αν είναι αποτυχία.

Ολα τα Resident evil πουλανε . γιατι να μην πουλησει και αυτο?

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν πουλάνε. Όπως η είδηση που βγήκε ότι πουλάνε πολύ τα παιχνίδια του PC. Θεωρώ πως είναι διαφημιστικό trick, ώστε να αγοράσει ο κόσμος.

"Πουλάμε πολύ! Αγόρασε και εσύ".

Μπορεί να είμαι και υπερβολικά δύσπιστος, δεν ξέρω, αλλά δεν πιστεύω ότι πουλάνε. Φυσικά δεν υπάρχει μόνο η Ελλάδα, αλλά και πάλι το βρίσκω δύσκολο.

Δημοσ.

Στο τέλος όλοι θα το πάρουνε να παίξουνε όμως, τα λεφτά θα τα αρπάξει η Capcom.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έγινε με πιο μοντέρνο gameplay, εντελώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα resident evil, και σε αυτό το πράγμα ποντάρει η Capcom.

Αν θα πουλήσει ή όχι θα δείξει. Ελπίζω μόνο ανάλογα με την επιτυχία του παιχνιδιού να πράξει και ανάλογα η Capcom. Δηλαδή αν ΔΕΝ πουλήσει καλά, όπως με όλες τις προηγούμενες σειρές, ΝΑ το γυρίσει στο παλιό καλό στυλ gameplay horror που όλοι ξέραμε. Να συγκεντρωθεί στο παλιό καλό γνώριμο μονοπάτι. Όχι άλλα πειράματα με το gameplay. :mad:

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν πουλάνε. Όπως η είδηση που βγήκε ότι πουλάνε πολύ τα παιχνίδια του PC. Θεωρώ πως είναι διαφημιστικό trick, ώστε να αγοράσει ο κόσμος.

"Πουλάμε πολύ! Αγόρασε και εσύ".

Μπορεί να είμαι και υπερβολικά δύσπιστος, δεν ξέρω, αλλά δεν πιστεύω ότι πουλάνε. Φυσικά δεν υπάρχει μόνο η Ελλάδα, αλλά και πάλι το βρίσκω δύσκολο.

πιστευειες οτι δεν εχει πουλησει 2 εκατομυρια μεχρι τωρα και η capcom λεει ψεματα οτι πουλησε για να το αγορασουν και αλλοι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...