{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ναι ειδικά αυτό που γίνονται όλοι σαν την Alice από τα movies (who the fuck is Alice?!?) αν και το dagger πλάτη για finishers λέει...but this series is dead...and it aint walkin... p.s. Το expansion του 5 που παίζει με Jill κτλ δεν έχει βγει ακόμα για pc έτσι...?
tritonas00 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Βλέποντας αυτό το video θυμάμαι τι απίστευτα όμορφο game ήταν το αρχικό και πόσο μπούρδα το έχουν καταντήσει τώρα. Aκριβως. Και ειναι κριμα , πολυ κριμα ρε γαμωτο.
john2gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Resident Evil: Operation Raccoon City PC Coming On May 18th
Heatspreader Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Εβαλα με εναν φιλο μου το Biohazard και λεγαμε γιατι δεν βγαζουν ενα τετοιο στυλ; Θα ειχε και πολυ καλυτερα γραφικα.
Padaz Bloody Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 For the records, δείτε τι μεγάλη ιστορία έχει το resident evil και πόσο ωραία ήτανε κάποτε!!! Ωραίες αναμνήσεις http://www.youtube.com/watch?v=B8m-FUil9t0&feature=related
Padaz Bloody Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Το Resident Evil: Operation Raccoon City θα παίζει ομαλά στο σύστημα που έχω στην υπογραφή μου ή θα πρέπει να κάνω αναβάθμιση σύντομα?
OROKUSAKI Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Το Resident Evil: Operation Raccoon City θα παίζει ομαλά στο σύστημα που έχω στην υπογραφή μου ή θα πρέπει να κάνω αναβάθμιση σύντομα? δεν πρεπει να κανεις καμια αναβαθμιση.
JohnVani18 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 @Padaz Bloody Όσο τα παιχνίδια είναι port απο κονσόλες, δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα. Και με παλιότερα κομμάτια, θα το έτρεχες 1080p άνετα.
Padaz Bloody Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Αυτό με τα port από κονσόλες το είχα ξεχάσει... Καλή φάση... Δηλαδή πόσα χρόνια γίνεται αυτό? Τα τελευταία χρόνια ε?
OROKUSAKI Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 τα παιχνιδια της capcom δεν ειναι port γιατι πρωτα αναπτυσονται στο pc και μετα γινονται port στις κονσολες.
outlaw star Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 τα παιχνιδια της capcom δεν ειναι port γιατι πρωτα αναπτυσονται στο pc και μετα γινονται port στις κονσολες. Ι think...not..
JohnVani18 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 τα παιχνιδια της capcom δεν ειναι port γιατι πρωτα αναπτυσονται στο pc και μετα γινονται port στις κονσολες. Τα παιχνίδια της Crapcom, που τα περισσότερα βγαίνουν μόνο σε κονσόλες, είναι port απο PC σε κονσόλες.. Ώστε γι' αυτό πάντα οι PC εκδόσεις είναι θέμα αν βγούν και πάντα αργούν... Η Capcom αναθέτει τη δουλειά σε άλλα studio γιατί δεν ξέρουν καλά να κάνουν port σε PC, και μου λές οτι τα αναπτύσει βάση PC...??? Η πλάκα είναι οτι μόνος σου το είχες πεί οτι η capcom θα βάλει πάλι ένα πολονικό studio να κάνει port το SFXT.. Είπαμε να είσαι fanboy, αλλά όχι να λές και τέτοια.. υγ : άλλο να είναι προσεγμένο και καλοφτιαγμένο port όπως το Alan Wake, και άλλο να αναπτύσσεται πλύρως σε υπολογιστή
Padaz Bloody Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Τα παιχνίδια της Crapcom, που τα περισσότερα βγαίνουν μόνο σε κονσόλες, είναι port απο PC σε κονσόλες.. Ώστε γι' αυτό πάντα οι PC εκδόσεις είναι θέμα αν βγούν και πάντα αργούν... Η Capcom αναθέτει τη δουλειά σε άλλα studio γιατί δεν ξέρουν καλά να κάνουν port σε PC, και μου λές οτι τα αναπτύσει βάση PC...??? Συμφωνώ, δεν στέκει αυτό το σκεπτικό, αφού πρώτα τα σετάρουνε σε pc οι προγραμματιστές γιατί μετά να τα δίνουνε σε άλλες εταιρείες να κάνουνε τη δουλειά που είδη έχουνε κάνει? Και όχι μόνο αυτό, γιατί τα πιο πολλά παιχνίδια της capcom είναι θέμα αν βγουν σε pc και πάντα αργούν?
Heatspreader Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Τα Console ports μπορει να εχουν λιγοτερες απαιτησεις, αλλα ειναι αρκετες οι φορες που ειναι "κακομεταφρασμενα". Χαμηλα fps για παραδειγμα. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα