Προς το περιεχόμενο

Resident Evil: Operation Raccoon City

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ειδικά αυτό που γίνονται όλοι σαν την Alice από τα movies

(who the fuck is Alice?!?)

αν και το dagger πλάτη για finishers λέει...but this series is dead...and it aint walkin...

p.s. Το expansion του 5 που παίζει με Jill κτλ δεν έχει βγει ακόμα για pc έτσι...?

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βλέποντας αυτό το video θυμάμαι τι απίστευτα όμορφο game ήταν το αρχικό και πόσο μπούρδα το έχουν καταντήσει τώρα.

Aκριβως.

Και ειναι κριμα , πολυ κριμα ρε γαμωτο. :-(

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το Resident Evil: Operation Raccoon City θα παίζει ομαλά στο σύστημα που έχω στην υπογραφή μου ή θα πρέπει να κάνω αναβάθμιση σύντομα?

Δημοσ.

Το Resident Evil: Operation Raccoon City θα παίζει ομαλά στο σύστημα που έχω στην υπογραφή μου ή θα πρέπει να κάνω αναβάθμιση σύντομα?

δεν πρεπει να κανεις καμια αναβαθμιση.

Δημοσ.

@Padaz Bloody

Όσο τα παιχνίδια είναι port απο κονσόλες, δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα.

Και με παλιότερα κομμάτια, θα το έτρεχες 1080p άνετα. ;)

Δημοσ.

Αυτό με τα port από κονσόλες το είχα ξεχάσει...

Καλή φάση...

Δηλαδή πόσα χρόνια γίνεται αυτό? Τα τελευταία χρόνια ε?

Δημοσ.

τα παιχνιδια της capcom δεν ειναι port γιατι πρωτα αναπτυσονται στο pc και μετα γινονται port στις κονσολες.

Τα παιχνίδια της Crapcom, που τα περισσότερα βγαίνουν μόνο σε κονσόλες, είναι port απο PC σε κονσόλες.. Ώστε γι' αυτό πάντα οι PC εκδόσεις είναι θέμα αν βγούν και πάντα αργούν... -_-

Η Capcom αναθέτει τη δουλειά σε άλλα studio γιατί δεν ξέρουν καλά να κάνουν port σε PC, και μου λές οτι τα αναπτύσει βάση PC...???

Η πλάκα είναι οτι μόνος σου το είχες πεί οτι η capcom θα βάλει πάλι ένα πολονικό studio να κάνει port το SFXT..

Είπαμε να είσαι fanboy, αλλά όχι να λές και τέτοια..

υγ : άλλο να είναι προσεγμένο και καλοφτιαγμένο port όπως το Alan Wake, και άλλο να αναπτύσσεται πλύρως σε υπολογιστή

Δημοσ.

Τα παιχνίδια της Crapcom, που τα περισσότερα βγαίνουν μόνο σε κονσόλες, είναι port απο PC σε κονσόλες.. Ώστε γι' αυτό πάντα οι PC εκδόσεις είναι θέμα αν βγούν και πάντα αργούν... -_-

Η Capcom αναθέτει τη δουλειά σε άλλα studio γιατί δεν ξέρουν καλά να κάνουν port σε PC, και μου λές οτι τα αναπτύσει βάση PC...???

Συμφωνώ, δεν στέκει αυτό το σκεπτικό, αφού πρώτα τα σετάρουνε σε pc οι προγραμματιστές γιατί μετά να τα δίνουνε σε άλλες εταιρείες να κάνουνε τη δουλειά που είδη έχουνε κάνει?

Και όχι μόνο αυτό, γιατί τα πιο πολλά παιχνίδια της capcom είναι θέμα αν βγουν σε pc και πάντα αργούν?

Δημοσ.

Τα Console ports μπορει να εχουν λιγοτερες απαιτησεις, αλλα ειναι αρκετες οι φορες που ειναι "κακομεταφρασμενα". Χαμηλα fps για παραδειγμα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...