Προς το περιεχόμενο

Μαθήματα Γαλλικών

Uberalles_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θέλω να μάθω Γαλλικά και πήγα και ρώτησα στο φροντιστήριο Αγγλικών που πήγαινα και μου είπε ότι θα είμαι μόνος μου με την δασκάλα (ιδιαίτερο) για 5 ώρες τον μήνα 100 ευρώ..

Πολλά δεν είναι ρε παίδες;;

20 ευρώ την ώρα ;;;; Τόσο πάνε;

Δημοσ.

Θα έλεγα ότι μάλλον είσαι καλά. Ιδιαίτερα Γαλλικά έχω ακούσει εώς 25 ευρώ/ώρα.

Που να'ταν και καμια πιο περίεργη γλώσσα.

Δημοσ.

Φίλη μου σε άλλο φροντιστήριο πληρώνει 18 ευρώ την ώρα για ιδιαίτερα Γερμανικά αλλά είναι επίπεδο lower..

Για αυτό μου φάνηκαν πολλά...

Θα ρωτήσω βέβαια και αλλού...

Δημοσ.

Μία γνωστή μου έδινε το 2ωρο 25€, ιδιαίτερο στο σπίτι της. Απο αρχάρια έως και το αντίστοιχο lower που πήρε πέρυσι. σε 2,5 χρόνια πήρε το δίπλωμα, αλλα διάβαζε αρκετά.

Δημοσ.

Πολλά είναι πλέον (ίσως παλιότερα να έλεγα ΟΚ), ειδικά αν είσαι σε μεγάλη πόλη με πολλούς δασκάλους να διαλέξεις. Δηλαδή τιμές ιδιαιτέρου για να κάνες σε φροντιστήριο;;; Δεν νομίζω...Άσε που τα μισά θα τα τσεπώνει το φροντιστήριο. Επίσης, τη δασκάλα την ξέρεις; Έχεις ακούσει καλά λόγια, αλλά σίγουρα, όχι το κλασικό "καλή είναι" που λέμε μηχανικά. Εγώ θα τα έδινα μόνο αν η συγκεκριμένη δασκάλα ήταν 10000% εγγυημένο αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Σορρυ αλλα μια φιλη σου δινει 18/ωρα και συ σοκαριστηκες με τα 20;

τοσο πανε, και παραπανω αν προκειται για καθηγητη περιζητητο που τον προτεινουνε πολλοι.

Αν το ψαξεις βρισκεις και φθηνοτερα παντως.

Πρεπει οπωσδηποτε να ειναι ιδιαιτερο το μαθημα;

Σε τι επιπεδο εισαι; ποσο βιαζεσαι; πες αν θες...

Δημοσ.

Φίλη μου σε άλλο φροντιστήριο πληρώνει 18 ευρώ την ώρα για ιδιαίτερα Γερμανικά αλλά είναι επίπεδο lower..

Για αυτό μου φάνηκαν πολλά...

Θα ρωτήσω βέβαια και αλλού...

το διευρω σε πειραξε δλδ; :lol: μια χαρα ειναι τα 20

Δημοσ.

Σε φροντιστήριο θα πληρώσεις ταρίφα και ο δάσκαλος θα πάρει ψίχουλα. Άμα ο δάσκαλος/δασκάλα είναι καλός/καλή σίγουρα δεν δουλεύει σε φροντιστήριο με 1-2 άτομα, αλλά κάνει ιδιαίτερα ή έχει δικό του/της φροντιστήριο.

Συμπέρασμα: Ψάξε απο γνωστούς για καθηγήτρια με ιδιαίτερα. Θα σου κοστίσει λιγότερα και αν σου κοστίζει το ίδιο, θα εχεις πιο έμπειρο δάσκαλο. Κάτι ακόμα (απο εμπειρία). Να ξέρεις οτι οι τιμές πάνε με την περιοχή. Καθηγητής στην Κηφισιά/Ψυχικό πρέπει να ζητήσει τα διπλά σε σχέση με τον Πειραιά/Κυψέλη αλλιώς θα τον θεωρήσουν B κατηγορίας.

Δημοσ.

Σε ποια περιοχη είσαι;

Μαρούσι μπορώ να σου προτείνω μία καθηγήτρια που την εμπιστεύομαι, για Αγ. Παρασκευή επίσης μία άλλη και προσπαθώ να θυμηθώ και το όνομα μίας καθηγήτριας στο Παγκράτι. Αν είσαι κάπου κοντά σε αυτές τις περιοχές, στείλε μου πμ.

Δημοσ.

Όταν ο άλλος δίνει για το αντίστοιχο Lower στα Γερμανικά 18 ευρώ την ώρα και εγώ όπως είπα στην αρχή του post μου θέλω να μάθω Γαλλικά, μου φαίνονται υπερβολικά τα λεφτά...

Και επειδή πήγα και το έψαξα, βρήκα και καθηγητή να έρχεται σπίτι μου με 12 ευρώ την ώρα, μέσω γνωστού που κάνει και σε αυτόν και είναι πολύ ευχαριστημένος..

Όπως είπατε και εσείς είναι δύσκολοι οι καιροί και εάν το ψάξεις μπορείς να βρεις και πιο φτηνά.

Εντέλει βρήκα παιδιά με 10 ευρώ την ώρα σε φροντιστήριο, ιδιαίτερο..

Βέβαια μου έκανε μια πολύ καλή προσφορά γιατί με ήξερε χρόνια..

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Δημοσ.

Εαν θες μπορεις να πας στη συγκεκριμένη πρεσβία (οποιασδηποτε χωρας) και να κανεις δωρεαν μαθήματα! Επισης για τα πτυχία (πχ σερτιφικα) τα έξοδα είναι της γαλλιας και εσύ δίνεις τσαμπέ B)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για πες μας περισσότερα γι' αυτό. Ξέρεις κανέναν που να έχει κάνει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Ναι πραγματικά δεν έχω ξανα ακούσει κάτι τέτοιο. Θα πηγαίναν όλη στην αγγλική πρεσβεία για να μάθουν αγγλικά.

Δημοσ.

Εαν θες μπορεις να πας στη συγκεκριμένη πρεσβία (οποιασδηποτε χωρας) και να κανεις δωρεαν μαθήματα! Επισης για τα πτυχία (πχ σερτιφικα) τα έξοδα είναι της γαλλιας και εσύ δίνεις τσαμπέ B)

Mέχρι το '97 σίγουρα το γαλλικό ινστιτούτο που ανήκει στη γαλλική πρεσβεία χρυσοπληρωνόταν για τα μαθήματα που προσφέρει.

Οι τιμές αυτήν τη στιγμή στο IFA:

TABLEAU__adultes_grec_CORR.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...