Προς το περιεχόμενο

προβλημα με την ποιοτητα των avi στο καινουριο pc

nakos21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την τηλεόραση την παρακολουθείς από απόσταση γι αυτό δεν φαίνονται οι ατέλειες. Πλησίασε κοντά και βάλε ένα divx ή dvd και μετά ένα high definition και θα δεις αμέσως τη διαφορά

και πόσο << χάλια>> είναι τα πρώτα.

Το μόνιτορ τοποθετείται κοντά στα μάτια οπότε είναι άμεσα ορατές οι ατέλειες.

Εδώ έχεις απόλυτο δίκιο. Λάθος μου, το είχα ξεχάσει εντελώς αυτό...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

.... αλλα ειχα δοκιμασει την καινουρια μοναδα με την παλια οθονη αλλα το ιδιο χαλια επαιζαν το ιδιο γινεται και οταν την συνδεω με την τηλεοραση !οχι δεν παρατηρω σπασιματα

Παιδιά, εδώ αναφέρει ο φίλος nakos πως δοκίμασε το νέο pc και με την παλιά οθόνη και έδειχνε το ίδιο χάλια, αρα δεν φταίει η αλλαγή της ανάλυσης που παίζουν έτσι τα avi.

Θα σου πρότεινα φίλε μου κατ' αρχήν να παρακολουθήσεις μερικά clips/trailers με αναλύσεις από 320p - 1080p στο youtube όπου δεν χρειάζεται να έχεις codecs εγκατεστημένους για να δεις πως θα τα δείχνει .

Σαν δεύτερο βήμα, απεγκατέστησε οτιδήποτε codec pack σου έχουν εγκαταστήσει, μήπως και είναι αυτά που δημιουργούν το πρόβλημα.

Κατέβασε κάποιον απο τους free media players που δεν χρειάζονται εξωτερικούς codecs, όπως VLC, Kmplayer, Media player classic HC.

Δοκίμασε να παίξεις τα avi με έναν από αυτούς και ενημέρωσέ μας για το αποτέλεσμα.

Δημοσ.

συγνωμη παιδια που αργησα να απαντησω αλλα ελειπα καποιες μερες!εσβησα το Κ-lite που ειχαν εγκαταστησει μεσα και το ειδα με το vlc αλλα μια απο τα ιδια!εχω δοκιμασει να κατεβασω την αναλυση της οθονης αλλα δεν κερδισα κατι!μηπως παιζει ρολο οτι και η καρτα γραφικων ειναι ΗD?παντος κατεβασα μερικες καινουριες ταινιες και τις παιζει πιο καλα!Για να κατεβασω ΗD ταινια δεν το συζητω για να κατεβασω 7 G (και με free κατεβασμα) που ειναι οι περισσοτερες σε μεγεθος θελω 3 μερες!στο τελος της εβδομαδας μαλλον θα το παω μαλλον παλι multirama για να δω τι θα μου πουν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...