Προς το περιεχόμενο

προβλημα με την ποιοτητα των avi στο καινουριο pc

nakos21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εννοεις ταινιες σε HD?οχι!το μονο που εχω δοκιμασει ειναι κατι DVD που ειχα απο εφημεριδες αλλα και αυτα χαλια τα δειχνει

Δημοσ.

Δοκίμασε να κατεβάσεις τους K Lite codecs. Κατέβασέ το από έναν από τους δύο mirrors και κάνε εγκατάσταση. Μετά παίξε με το media player classic και πες μας τι έγινε.

Επίσης με ποιο πρόγραμμα βλέπεις τα DVD's;

Δημοσ.

Δοκίμασε να κατεβάσεις τους K Lite codecs. Κατέβασέ το από έναν από τους δύο mirrors και κάνε εγκατάσταση. Μετά παίξε με το media player classic και πες μας τι έγινε.

Επίσης με ποιο πρόγραμμα βλέπεις τα DVD's;

τα dvd τα βλεπω με το CyberLink PowerDVD και απο οτι βλεπω μου εχουν εγκαταστησει το K-Lite Codec Pack 5.4.4 (full)

Δημοσ.

να κανω μια ανοητη ερωτηση?υπαρχει περιπτωση να εχει καποιο προβλημα η καρτα γραφικων και να γινετε ολο αυτο?

• Super Moderators
Δημοσ.

εννοεις ταινιες σε HD?οχι!το μονο που εχω δοκιμασει ειναι κατι DVD που ειχα απο εφημεριδες αλλα και αυτα χαλια τα δειχνει

μαζί με το νέο PC ήταν και η οθόνη? αν ναι, πριν σε τι οθόνη έβλεπες .avi ?

γιατί κατά πάσα πιθανότητα μου φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι πως βλέπεις SD ποιότητα σε Full HD οθόνη με αποτέλεσμα να γίνεται stretch το video όταν είναι σε fullscreen...

άρχισε να κατεβάζεις το λιγότερο 720p movies/series...

Δημοσ.

Ο,τι είπε ο thresh. Eτσι είναι τα avi απλώς τώρα που άλλαξες οθόνη το πήρες χαμπάρι, Βαλε το παλιο pc σου με την καινούρια οθόνη και αν έχουμε δίκιο θα σου φαίνονται το ίδιο άσχημα. Ο λόγος που τώρα το κατάλαβες είναι οτι η παλιά σου οθόνη είχε ανάλυση πχ 1024χ768 ενώ η καινούρια 1680χ1050

Δημοσ.

Κανε ένα πείραμα.

Κατέβασε την ανάλυση της οθόνης πολυ χαμηλά 1024x768

Και κατέβασε και το media player classic - hc

Για .avi μην κατεβασεις κανένα codec.

Ασε να παίξουν με τους εσωτερικούς του mpc

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δηλαδη αν παρω fullhd θα πρέπει να κατεβάζω μονο 1080; :P Με τις ταχύτητες της Forthnet; :devil:

Το πήρα απόφαση, θα μείνω με την 22αρα μου τελικα... :P :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Δηλαδη αν παρω fullhd θα πρέπει να κατεβάζω μονο 1080; :P Με τις ταχύτητες της Forthnet; :devil:

αν δεν θες να βλέπεις σε χάλια ποιότητα κατεβάζεις HD, αν είσαι ok με τα χάλια του SD συνεχίζεις να κατεβάζεις ότι θες, ακόμα και CAM :P

Δημοσ.

δεν ξερω τι λες για την forthnet εγω παντως πιανω 2 megabytes ps ή 18500Mbps και τι σε πειραζει να περιμενεις λιγο για να κατεβει δεν εχουμε χρονοχρεωση πλεον. :P

Δημοσ.

μαζί με το νέο PC ήταν και η οθόνη? αν ναι, πριν σε τι οθόνη έβλεπες .avi ?

γιατί κατά πάσα πιθανότητα μου φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι πως βλέπεις SD ποιότητα σε Full HD οθόνη με αποτέλεσμα να γίνεται stretch το video όταν είναι σε fullscreen...

αυτό είναι σίγουρα.

οι αλλοιώσεις που έχουν σχεδόν όλα τα χαμηλής ανάλυσης βιντεο φαίνονται αμμέσως σε οθόνη HD.

εγώ ας πουμε δεν βλέπω ποτέ τέτοια αρχεία στην οθόνη του pc αλλά σε μια παλιά αναλογική tv, συνδεδεμένη στη δεύτερη έξοδο της κάρτας γραφικών, όπου φαίνονται πολύ καλά σε σχέση με το monitor όπου είναι χάλια.

casperino,μην το ψάχνεις δεν έχει πρόβλημα το pc σου.

Δημοσ.

αν δεν θες να βλέπεις σε χάλια ποιότητα κατεβάζεις HD, αν είσαι ok με τα χάλια του SD συνεχίζεις να κατεβάζεις ότι θες, ακόμα και CAM :P

Εγω φίλε αν θέλω να κατεβάσω μια καλή ταινία προφανώς και την κατεβάζω σε 1080 και ας περιμένω μιση μέρα. Για όλες τις υπόλοιπες διαλέγω μεταξύ dvd-rip κ 720.

δεν ξερω τι λες για την forthnet εγω παντως πιανω 2 megabytes ps ή 18500Mbps και τι σε πειραζει να περιμενεις λιγο για να κατεβει δεν εχουμε χρονοχρεωση πλεον. :P

Εχω προβλήματα με την εν λόγω εταιρεία εδω κ 2 χρόνια τώρα. Τέσπα... Χρονοχρέωση δεν έχουμε αλλα δεν αξίζει για όλες τις ταινίες να περιμένεις μια νυχτα για να κατέβουν(στη δική μου περίπτωση πάντα).

Αυτό που λέτε πάντως δεν το έχω παρατηρήσει. Πολλές φορές κατεβάζω dvd-rip ή κ απλα dvd και τα βλεπω σε μια full-hd tv. To έχω παρατηρήσει μόνο σε ποιότητες τύπου CAM αυτα. Tο παιδί είπε οτι χρησιμοποίησε και dvd απο εφημερίδες αν κ δε ξέρω την ποιότητα αυτων των dvd, δε νομίζω οτι είναι κ τόσο κακή.

Δημοσ.

Αυτό που λέτε πάντως δεν το έχω παρατηρήσει. Πολλές φορές κατεβάζω dvd-rip ή κ απλα dvd και τα βλεπω σε μια full-hd tv. To έχω παρατηρήσει μόνο σε ποιότητες τύπου CAM αυτα. Tο παιδί είπε οτι χρησιμοποίησε και dvd απο εφημερίδες αν κ δε ξέρω την ποιότητα αυτων των dvd, δε νομίζω οτι είναι κ τόσο κακή.

Την τηλεόραση την παρακολουθείς από απόσταση γι αυτό δεν φαίνονται οι ατέλειες. Πλησίασε κοντά και βάλε ένα divx ή dvd και μετά ένα high definition και θα δεις αμέσως τη διαφορά

και πόσο << χάλια>> είναι τα πρώτα.

Το μόνιτορ τοποθετείται κοντά στα μάτια οπότε είναι άμεσα ορατές οι ατέλειες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...