Προς το περιεχόμενο

εσωτερικο σκληρο 3,5'' να τον κανω"εξωτερικο"- τι υλικα θελω?

giannis0000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και φτηνή-φτηνή. Όπως τη ζήτησε.

Ελπίζω να μην είναι ειρωνικό το σχόλιο.

Το post μου αναφέρεται στον topic starter.Δεν αναφέρει πουθενά οτι ζητάει κάτι φτηνό.

Δημοσ.

Ε μα δε διευκρίνησες κι εσύ ότι ήταν για τον ts. Σαν σχόλιο στο δικό μου προηγούμενο φάνηκε. Για τον άλλον που ζήταγε φτηνή.

(...και οκ, μας ξέρεις εδώ μέσα, αφορμή για να ειρωνευτούμε ψάχνουμε. Μη χαλιέσαι βρε καρντάση.) (<- ...τα εννοώ όλα)

Δημοσ.

Ε μα δε διευκρίνησες κι εσύ ότι ήταν για τον ts. Σαν σχόλιο στο δικό μου προηγούμενο φάνηκε. Για τον άλλον που ζήταγε φτηνή.

To ερωτημά μου ήταν περισσότερο "φιλολογικό" (καθώς όπως είπα πήρα αυτή http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=13392&cat=117&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2) αλλά με τα σχολιά σας με προβληματίσατε και άρχισα να πιστεύω πώς υπήρχαν και φτηνότερες επιλογές. Τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο στο skroutz διαπίστωσα πώς με USB/eSATA και υποστήριξη δίσκου 2 ΤΒ ήταν η φτηνότερη επιλογή.

Δημοσ.

Ξενέρωσα από προχθές που παρέλαβα την θήκη. Το μπροστινό panel που είναι σαν καθρέφτης με το λογότυπο είναι χαραγμένο πιθανότατα :cry: τριβόταν η διαφανής νάυλον συσκευασία. Όταν το κοιτάω κόντρα στο φώς μοιάζει σαν να την έχω τη θήκη 10 χρόνια :-D . Είναι η πρώτη εξωτερική θήκη που παίρνω.Είχα ακούσει ότι η Raidsonic είναι κορυφή αλλά τελικά τρίχες. Τώρα δεν ξέρω τί να κάνω. Να στείλω mail στην Raidsonic και να ζητήσω νέο panel.Να την στείλω στο κατάστημα που την πήρα δεν ξέρω αν συμφέρει από θέμα ταχυδρομικών.

ΥΓ: Εκτός και αν υπάρχει τρόπος με κάποιο γυαλιστικό να εξαφανίσω τα σημάδια.

Δημοσ.

Eγώ , μην έχοντας ιδιαίτερες απαιτήσεις και θέλοντας να ξοδέψω λίγα, πήρα αυτή

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310254814992&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

με κόστος περίπου 13€.

Αν εξαιρέσεις το καλώδιο ρεύματος που είναι Αγγλικού τύπου (το ξεπέρασα αλλάζοντας το φυσ, είτε αγοράζοντας έναν αντάπτορα), είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Έχω μέσα έναν wd 1tb (υποστηρίζει εως 2tb) που λειτουργεί άψογα εδώ κ 6 μήνες, καθημερινά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...