Προς το περιεχόμενο

ψησιμο μουσακα μάγκες! - Οικοκυρικά

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα λοιπων μπορει να με βοηθίσει καποιος γνωστης , στα γρηγορα λοιπων εχω μουσακα κατεψυγμενο μπαρμπα σταθης :mrgreen: , έχω δοκιμασω να φτιαξω αλλες 2 φορες αλλα δεν τα κατάφερα , διαβάζω τις οδηγιες πχ προθερμανση ψησιμο με αέρα στους 190 και μεσαια σκάλα αλλα απο κάτω οι πατάτες μενουν άψητες , το έχω αφήσει μεχρι και 1 ωρα αλλα δεν βελτιωθηκε δραματικά η κατάσταση τι να κανω ?

βοηθηστε ενα νηστικο εργενη :cry:

Δημοσ.

με αλουμονοχαρτο για να μην καει απο πάνω? βασικά έχει και απο κάτω αντισταση ο φουρνος ε ? :eek: (αυτο δεν το ηξερα ) μηπως πρεπει να γυρισω και το διακοπτη καπου αλλου πχ για ψησιμο πιτσας πανω κατω ?

Δημοσ.

Α δεν έβαζες πάνω-κατω; =ρ

Δοκίμασε πρώτα αυτό τότες.

Το αλουμινόχαρτο βοηθάει να μην παραψηθεί από πάνω ο μουσακάς/πίτα/κρέας/οτιδήποτε, και μέσα μείνει ωμό.

Προς το τέλος του ψησίματος το αφαιρείς για να ξεροψηθεί από πάνω και να γίνει τούμπανο.

Δημοσ.

Μη μιλας καθόλου...εσύ τουλάχιστον τρως και έναν κατεψυγμένο μουσακά!

Δημοσ.

Μη μιλας καθόλου...εσύ τουλάχιστον τρως και έναν κατεψυγμένο μουσακά!

χαχαχα σε νιώθω , λοιπων ακρη με τα κουμπια δεν έβγαλα αλλα είσαι σιγουρο-ος -η ? οτι ο συνδιασμος αερα αλουμινοχαρτο είναι οκ γιατι δεν παιζουν λεφτα για delivery

Δημοσ.

Σίγουρη δεν είμαι γιατί δεν ξέρω τον φούρνο σου. Το ψήσιμο διαφέρει πολύ από φούρνο σε φούρνο. Αν αποτύχεις πες τι 'αλλο έχεις στο ψυγείο μπας και ρίξουμε καμια ιδέα να φας τπτ. =ρ

Δημοσ.

Κανε καμμια πατατουλα τηγανητη , ενα σαγανακι , μια σαλατουλα ^_^ .Που πας να μπλεξεις με αλουμινοχαρτα και κουμπια :fear:

(ενημερωσε μας παντως για το αποτελεσμα :rolleyes: )

Δημοσ.

Κανε καμμια πατατουλα τηγανητη , ενα σαγανακι , μια σαλατουλα ^_^ .Που πας να μπλεξεις με αλουμινοχαρτα και κουμπια :fear:

αμα συνεχισω να τρωω σαλατες με πατάτες δύο πραγματα θα συμβουν ή θα βουλωσει καμιά αρτηρία η θα αρχίσω να βελάζω.

όσο για το αποτελεσμα στις 3.40 θα γινουν τα αποκαλυπτηρια

Δημοσ.

Που πας να μπλεξεις με αλουμινοχαρτα και κουμπια :fear:

Μετά λέτε για τις γυναίκες και την τεχνολογία =ρ

Δημοσ.

Μετά λέτε για τις γυναίκες και την τεχνολογία =ρ

Οφ τοπικ

Πως εξηγείται, να μπορώ να στήνω δίκτυα, φτιάχνω-ράνω ηλεκτρονικές συσκευές, γκατζετακια κλπ.

Και να μην μπορώ να δουλέψω το ΓΑΜΗΜΕΝΟ το πλυντήριο!!!

Το ένα για τα μάλλινα

Το άλλο για τα λινά

Το τρίτο για τα σώβρακα....

Εεεε, ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.....

:P

Ον τοπικ

Βασικά πρέπει να το βάλεις στους βαθμούς που σου λεει, στο πανω - κατω.

Σαν σχήμα στη κουζίνα ειναι 2 αντιστάσεις παράλληλες.

Δημοσ.

θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδια που βοηθησαν να ολοκληρωθεί το project μουσακας το οποίο επιτευχθηκε με απολυτη επιτυχια :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...