ZELDA Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 καλησπερα λοιπων μπορει να με βοηθίσει καποιος γνωστης , στα γρηγορα λοιπων εχω μουσακα κατεψυγμενο μπαρμπα σταθης , έχω δοκιμασω να φτιαξω αλλες 2 φορες αλλα δεν τα κατάφερα , διαβάζω τις οδηγιες πχ προθερμανση ψησιμο με αέρα στους 190 και μεσαια σκάλα αλλα απο κάτω οι πατάτες μενουν άψητες , το έχω αφήσει μεχρι και 1 ωρα αλλα δεν βελτιωθηκε δραματικά η κατάσταση τι να κανω ? βοηθηστε ενα νηστικο εργενη
YiN Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Κάλυψε το ταψί με αλουμινόχαρτο. Εναλλακτικά, βάλε στην κάτω σκάλα το ταψί.
ZELDA Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 με αλουμονοχαρτο για να μην καει απο πάνω? βασικά έχει και απο κάτω αντισταση ο φουρνος ε ? (αυτο δεν το ηξερα ) μηπως πρεπει να γυρισω και το διακοπτη καπου αλλου πχ για ψησιμο πιτσας πανω κατω ?
YiN Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Α δεν έβαζες πάνω-κατω; =ρ Δοκίμασε πρώτα αυτό τότες. Το αλουμινόχαρτο βοηθάει να μην παραψηθεί από πάνω ο μουσακάς/πίτα/κρέας/οτιδήποτε, και μέσα μείνει ωμό. Προς το τέλος του ψησίματος το αφαιρείς για να ξεροψηθεί από πάνω και να γίνει τούμπανο.
ZELDA Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 κατσε να βάλω πανω κατω να ριξω και ενα αλουμινιο
slygeo87 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μη μιλας καθόλου...εσύ τουλάχιστον τρως και έναν κατεψυγμένο μουσακά!
ZELDA Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μη μιλας καθόλου...εσύ τουλάχιστον τρως και έναν κατεψυγμένο μουσακά! χαχαχα σε νιώθω , λοιπων ακρη με τα κουμπια δεν έβγαλα αλλα είσαι σιγουρο-ος -η ? οτι ο συνδιασμος αερα αλουμινοχαρτο είναι οκ γιατι δεν παιζουν λεφτα για delivery
YiN Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Σίγουρη δεν είμαι γιατί δεν ξέρω τον φούρνο σου. Το ψήσιμο διαφέρει πολύ από φούρνο σε φούρνο. Αν αποτύχεις πες τι 'αλλο έχεις στο ψυγείο μπας και ρίξουμε καμια ιδέα να φας τπτ. =ρ
ZELDA Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 καλος φαινετε ο φουρνος τον εχω κανα χρονο για μοστρα ποιο πολυ αχαχαχαχα
bluesattack Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Κανε καμμια πατατουλα τηγανητη , ενα σαγανακι , μια σαλατουλα .Που πας να μπλεξεις με αλουμινοχαρτα και κουμπια (ενημερωσε μας παντως για το αποτελεσμα )
ZELDA Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Κανε καμμια πατατουλα τηγανητη , ενα σαγανακι , μια σαλατουλα .Που πας να μπλεξεις με αλουμινοχαρτα και κουμπια αμα συνεχισω να τρωω σαλατες με πατάτες δύο πραγματα θα συμβουν ή θα βουλωσει καμιά αρτηρία η θα αρχίσω να βελάζω. όσο για το αποτελεσμα στις 3.40 θα γινουν τα αποκαλυπτηρια
YiN Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Που πας να μπλεξεις με αλουμινοχαρτα και κουμπια Μετά λέτε για τις γυναίκες και την τεχνολογία =ρ
ANHLIKOS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μετά λέτε για τις γυναίκες και την τεχνολογία =ρ Οφ τοπικ Πως εξηγείται, να μπορώ να στήνω δίκτυα, φτιάχνω-ράνω ηλεκτρονικές συσκευές, γκατζετακια κλπ. Και να μην μπορώ να δουλέψω το ΓΑΜΗΜΕΝΟ το πλυντήριο!!! Το ένα για τα μάλλινα Το άλλο για τα λινά Το τρίτο για τα σώβρακα.... Εεεε, ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ..... Ον τοπικ Βασικά πρέπει να το βάλεις στους βαθμούς που σου λεει, στο πανω - κατω. Σαν σχήμα στη κουζίνα ειναι 2 αντιστάσεις παράλληλες.
ZELDA Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδια που βοηθησαν να ολοκληρωθεί το project μουσακας το οποίο επιτευχθηκε με απολυτη επιτυχια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.