Προς το περιεχόμενο

αναβει οποτε θελει

stelios_beta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα που κοιταξα λιγο το manual της μητρικης,εχει και αλλη θυρα για την καρτα γραφικων οποτε ας την δοκιμασει και εκει να δει τι γινετε.Επισης εχει και πολλα Ledακια (σαν ντισκοτεκ ειναι) για να κανει διαγνωση καποιο προβλημα.Ας παρει το manual στο χερι και ας ξεκινησει να βλεπει τι γινεται εκει μεσα οταν του βγαζει προβλημα.Στην τελικη ας κανει κατι πολυ απλο.

Ας παει ολο τον υπολογιστη στο μαγαζι που δοκιμασε το τροφοδοτικο και ας του πει οτι υποπτευεται οτι εχει προβλημα το τροφοδοτικο,ας το δοκιμασουμε με καποιο αλλο και αν οντως ειναι το τροφοδοτικο το αγοραζω.Ας του πει ετσι να τελειωνει η υποθεση.

Edit αρα ακυρα τα μπιπ και η αλλαγη θυρας.Βρες κανενα συνοικιακο μαγαζακι και κανε αυτο που σου λεω πιο πανω.Μπορει και να πιασει.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αρκεί να μην είμαι ο ξανθός, αλλιώς δεν έχω πρόβλημα :Ρ

Ρε μπαγάσες ήμουν καθ οδόν σπίτι και δεν είδα το ποσταρίσματα.

A εδώ θα τα χαλάσουμε φίλτατε.

Ούτως ή άλλως ξανθός δεν είμαι. :Ρ

@Doc1355: Aυτη ειναι η σωστη φωτο: :devil:

AdoptionStock-GayCoupleChild.jpg

Aυτό μάλιστα!

Ο δεξιός μου μοιάζει πολύ... :P

Δημοσ.

Περί "2 Beep"

Ναι, ναί, δίκιο έχετε όταν διάβασα εκείνο το τοιχοπαραγραφίδιο των 10 γραμμών, σε κάποια ανάσα το έχασα το "οταν βγαλω την εξτρα τροφοδοσια απο την καρτα γραφικων" :P

Keep on ... searching (για ένα νέο PSU, εννοείται)

Δημοσ.

Πάντως οταν τελικά το λύσεις το πρόβλημα με το καλό, μην ξεχάσεις να ενημερώσεις και εδώ τι έφτεγε...

Δημοσ.

τελικαδοκιμασα αλλο τροφοδοτικο και δουλευε μια χαρα χωρις κανενα προβλημα..το εστηλα πισω το δικο μου στην e-shop και περιμενω να το ελεξουν..εχω την δυνατοτητα να φνοριζει καποιος να παρω αλλο τροφοδοτικο και οχι το ιδιο με αυτο που ειχα????

Δημοσ.

τελικαδοκιμασα αλλο τροφοδοτικο και δουλευε μια χαρα χωρις κανενα προβλημα..το εστηλα πισω το δικο μου στην e-shop και περιμενω να το ελεξουν..εχω την δυνατοτητα να φνοριζει καποιος να παρω αλλο τροφοδοτικο και οχι το ιδιο με αυτο που ειχα????

Γιατι δεν τους ρωτάς, μονο εκεινοι μπορούν να σου απαντήσουν σίγουρα.

Πάντως βρωμούσε απο μακρυά ότι είχε πρόβλημα το τροφοδοτικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...