Προς το περιεχόμενο

προβλημα με μοναδα εγγραφης

sinioris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ευχαριστώ φίλε μου για τον χρόνο σου με βοήθησες πολύ... παρόλα αυτά δεν έγινε τίποτα γιατί ήταν ήδη στο DMA !

Κατά την γνώμη σου μήπως πρέπει να ινσταλαρω τους drivers ξανά?

γιατί επαναλαμβάνω πως υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα να δημιουργήθηκε μετά το backup toy pc!

Mporei na paizei ayto to senario????????????

Δημοσ.

κανε οτι εκανες και για το cd-dvd drives που λεει ο washcloud και μετα παλι επανεκιννηση. αλλιως αλε pio mode επανεκινηση, ξανα dma mode και ξανα επανεκινηση, μπορει να εχει κολλησει. τελευταια επανεγκατασταση τον οδηγο για τον cd/dvd data controller που θα τον βρεις απο το site του κατασκευαστη της μητρικης σου.

Δημοσ.

^STORM, εγώ τα πιάνω αυτά που λες - ο φίλος μας όμως πάλι μάλλον όχι. Το δήλωσε ότι δεν ξέρει πολλά.

Και δεν νομίζω να παίζει να έχει "κολλήσει". Θα φαινόταν (εκτός κι αν κάτι δε διάβασε καλά).

Βασικά sinioris αφού έκανες πρόσφατα εγκατάσταση Windows, θα σου πρότεινα να την ξανακάνεις. Έτσι μπας και.

Μετά, η αμέσως καλύτερη πρόταση, είναι μάλλον (και δυστυχώς) να το δει τεχνικός. Όχι απαραίτητα τεχνικός δηλαδή-κάποιος που "ξέρει" αρκετά από πισιά αρκεί ίσως, αλλά υποθέτω πως αν υπήρχε ένας τέτοιος, θα είχες απευθυνθεί ήδη...

Δημοσ.

οκ παιδιά σας ευχαριστώ όλους...θα δω τι θα κάνω... μάλλον θα τον πετάξω απ το παράθυρο!

η καλύτερα θα τον πετάξω από την θύρα 4 στο γήπεδο... εκεί στο κόρνερ κοντά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...