giwrgos_p Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Γεια σας, θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να βάλω mac στο pc μου. Διάβασα κάποια θέματα που ειδή υπάρχουν αλλά επειδή δεν καταλαβαίνω και πολλά άνοιξα το θέμα. Ποια εκδοσή προτείνεται? Δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Θέλω να έχω και τα windows και τα mac γίνεται έτσι? Όποιος μπορεί και ξέρει ας δώσει μια βοήθεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το pc που θέλω να τα εγκαταστήσω είναι αυτό της υπογραφής μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Φίλε,έτσι και αλλιώς θα σε στείλουν εδώ οι μοντεράτορς http://www.insomnia.gr/topic/239712-mac-os-x-on-x86-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-mac-os-x-%CF%83%CE%B5-pc/ οπότε διάβασε το κι όλας και θα μάθεις ότι θες,στο τέλος μόνο αν δοκιμάσεις να το κάνεις θα μάθεις 100% σίγουρα αν γίνεται στο δικό σου Η/Υ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgos_p Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ξέρεις τι, αυτό το θέμα που μου έδωσες αναφέρεται νομίζω μόνο σε x86 άσε που είναι 250 σελίδες, Ευχαριστώ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Σε χ64 δεν μπαίνει,μπαίνει μόνο η 32bit έκδοση,εδώ ενδέχεται να τρέχει μόνο σε ένα πυρήνα. Απάντηση της μίας γραμμής για αυτό το πράγμα δεν έχει δυστυχώς,ή διαβάζεις ή δοκιμάζεις απ'ευθείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.