rafail1994 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Και δες και από το vision studio με ένα κατοστάρικο παραπάνω παίρνεις ένα σουπερ pc
babis_crx_vtec Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 φιλε Rafail στην συνθεση που εκανες στο plasio δεν εχεις βαλει μεσα ψυκτρα
babis_crx_vtec Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 τι αλλο εχεις να μου προτεινεις? Παιδια για δειτε αυτη την συνθεση
phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Να δοκιμάσεις με αυτή που συνοδεύει τον επεξεργαστή και βλέπεις αργότερα, εκτός κι αν σε παίρνει να χωρέσεις καμια Hyper 212 ή αν θες μια από τις καλύτερες αερόψυκτρες να πας στην Prolimatech Megahalems.
babis_crx_vtec Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 ''Να δοκιμάσεις με αυτή που συνοδεύει τον επεξεργαστή και βλέπεις αργότερα'' αυτο εδω ποιο να δοκιμασω? μπορεις να δεις την τελευταια συνθεση που εβαλα τωρα να μου πεις γνωμη
phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ο επεξεργαστής συνοδεύεται από ψύκτρα, τη stock της Intel, δεν είναι σκέτος και δεν είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις άλλη, εκτός κι αν θες κάτι περισσότερο αθόρυβο και να έχεις ακόμα χαμηλότερες θερμοκρασίες. Η σύνθεσή σου υστερεί σε gaming λόγω υποδεέστερης κάρτας γραφικών και θα προτιμούσα την Megahalems για ψύκτρα. Για το κουτί έχω ήδη πει την άποψή μου.
babis_crx_vtec Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 φιλε μου επειδη εχω μπερεδευτει,ποιος επεξεργαστης συνοδευεται απο ψυκτρα,αυτος που εχω βαλει στην συνθεση
phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Εκτός από αυτόν που πρότεινε ο VasPolys που είναι tray, όλοι οι υπόλοιποι που προτάθηκαν είναι σε box έκδοση και έχουν ψύκτρα μέσα στο κουτί τους.
babis_crx_vtec Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 αρα αυτος που εχω βαλει εγω στην συνθεση μου συνοδευεται απο ψυκτρα.....?
phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ναι. Δεν είναι κακό βέβαια να την αφήσεις στην άκρη και να πας σε κάτι καλύτερο, αποδοτικότερο και περισσότερο αθόρυβο, αρκεί να σε απασχολεί ο θόρυβος και το overclocking.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.