Stamsidiro Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Καλημέρα σας, έχω πρόβλημα με τον εκτυπωτή μου. Μέχρι και πριν λίγες μέρες δούλευε κανονικά ενώ τώρα δεν εκτυπώνει! Έχω κάνει τα πάντα! Το έκανα uninstall κ το ξαναπέρασα, κατέβασα drivers απο το web. Τα παντα! Στέλνω αρχεία κ μένουν στην αναμονή! Ευχαριστώ!
maik42 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 ποιος hp ειναι; εχει lcd που να σου βγαζει κανενα σφαλμα;
Stamsidiro Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ειναι ο c4060 δεν βγαζει καμια ενδειξη στη οθονη του εκτυπωτη! Σαν να δουλευει κσνονικα! Φωτοαντιγραφο βγαζει κανονικα
maik42 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 το λογισμικο της hp στον υπολιγιστη σου τον βλεπει ως συνδεμενο; μηπως εχει καποιο προβλημα το καλωδιο; φανταζομαι οτι κατεβασες τους σωστους drivers για το λειτουργικο σου. η hp εχει και καποια update αυτα τα περασες;
Stamsidiro Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Εχω κανει τα παντα σωστα δοκιμασα κ με αλλο καλωδιο! Αυτο που με τρελαινει ειναι πως στο lap top μου δουλευει κανονικα
SPANK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Φίλε μου για να λειτουργεί ο εκτυπωτής κανονικά στο laptop σου τοτε ο εκτυπωτής δεν έχει κανένα πρόβλημα,οποτε κοιτάμε τι γίνεται σε επίπεδο software. Σιγουρέψου οτι όντως εχεις κατεβάσει τους σωστούς drivers για τον εκτυπωτή σου,και άλλαξε και usb θέση στον εκτυπωτή στο pc.
Stamsidiro Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Θα ξανακατεβασω drivers παντως το εχω δοκιμασει κ σε αλλες θυρες usb
FasTaker Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 καλυτερα κανε wipe οτι divers εχεις περασει κ βγαλε το καλωδιο usb. μετα περασε παλι τα drivers και μετα συνδεσε τον εκτυπωτη αυτο γινετε γιατι αν τα windows βρουνε usb device χωρις το μαμα driver περνανε δικα τους driver για την συσκευη κ μετα τρεχεις να το διορθωσεις.
GREGKERKYRA Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Βγάλε τους drivers με κάποιο πρόγραμμα που καθαρίζει ποιο βαθιά από ότι o unistaller των windows όπως το revo unistaller(σε advanced mode) σβήσε και ότι σου βγάλει σε registry και μετά κάνε restart και ξαναπέρασε drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.