leonidas_fs Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 γεια χαρά παιδιά. Ξέρεις κανείς κανενα καλο πρόγραμμα ( κατα προτίμηση δοκιμασμένο ) που να είναι Δωρεάν και να κάνει μαζική αποστολή e-mail ? Να βάζω την λίστα που εχω με τα e-mail και να στέλνει ενα Newsletter..Ξέρει κανείς τίποτα ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 γεια χαρά παιδιά. Ξέρεις κανείς κανενα καλο πρόγραμμα ( κατα προτίμηση δοκιμασμένο ) που να είναι Δωρεάν και να κάνει μαζική αποστολή e-mail ? Να βάζω την λίστα που εχω με τα e-mail και να στέλνει ενα Newsletter..Ξέρει κανείς τίποτα ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τι εννοείς? Μέσω του Mail.app μπορείς να βάζεις πολλούς παραλήπτες στο email σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Υποθετω πως δεν σε κοβει το app που χρησιμοποιεις (το mail.app καλη ωρα) αλλα ο mail server μεσω του οποιου στελνεις τα mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε κάποια on-line υπηρεσία για αποστολή newsletters, όπως πχ, το http://mailchimp.com που, αν δεν κάνω λάθος, έχει και κάποιο δωρεάν πακέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ωπα παιδιά δεν με εχει κόψει κανένας. Απλα εχω 5-6 χιλιάδες ε-μαιλ σε ενα αρχειο και θέλω να στείλω σε ολα μαζί ενα newsletter και επειδή δεν το εχω κάνει μεσω του mac ρωτάω για κανενα καλό προγραμμα που να το κάνει αυτο σε mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.