Προς το περιεχόμενο

Πότε να το πάρω;

Tomahawk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω το HTC Desire αλλα δε ξέρω πότε θα είναι η "κατάλληλη" περίοδος.

Ελεγα να το πάρω μέχρι τα τέλη Απριλίου, με αυτή τη τιμή βέβαια θα πήγαινα σε καλο μεταχειρισμένο, γύρω στα 280.

Σκέφτομαι όμως πως με την έλευση των διπύρηνων ίσως πέσουν οι τιμές στο άμεσο μέλλον οπότε ίσως αξίζει να περιμένω

μέχρι τον Μάη για να το πάρω σε καλύτερη τιμή (και καινούργιο ίσως εάν πέσει εκει γύρω στα 280).

Τι πιστεύετε εσείς;

Δημοσ.

Για καινούργιο δεν νομίζω να πάει πότε στα 280€. Καλύτερα να παρεις μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση στα 250€ αν βρεις.

Καινούργιο πάει 340€ από το πιο φθηνο Skroutz.

Δημοσ.

Ναι το έχω δει στο skroutz πόσο κάνει απλά ήλπιζα με τον ερχομό των καινούργιων να πέσει κάπως...

@Nikoskon Έχω αποφασίσει πως θέλω αυτό το κινητό απλά κοιτάω να δω πότε θα είναι πιο συμφέρουσα η αγορά βραχυπρόθεσμα!

Δημοσ.

εγώ πάω να το παραγγείλω αύριο πρωί πρωί. σε άσπρο χρώμα κιόλας ^_^

πολύ ωραίο κινητό.

δεν υπάρχει κατάλληλη περίοδος για εμένα γενικά σε ότι αφορά τα κινητά γιατί καινούρια θα βγαίνουν συνέχεια.

απλά γνώμη μου είναι πως αν το αφήσεις πολύ καιρό ακόμα ίσως το μετανιώσεις αργότερα που δεν το αγόρασες νωρίτερα (γιατί πιθανότατα κάτι άλλο μπορεί να σου τραβήξει το μάτι μέχρι τότε).

Δημοσ.

Η πιθανότητα να μου τραβήξει κάτι άλλο τη προσοχή είναι αρκετά μικρή γιατί μέχρι τα 250-260 που διαθέτω δεν έχω βρει καλύτερο ούτε πιστεύω θα βρω!

Θα κοιτάω τις αγγελίες και μέσα στον επόμενο μήνα θα το πάρω λογικά!

Το έπιασα στα χέρια μου και μου έδωσε πάρα πολύ ωραία αίσθηση, στιβαρό και ποιοτικό!

Πάρα τους φόβους που είχα με βόλεψε στο χέρι σε αντίθεση με το Desire HD που πρέπει να είσαι μπασκετμπολίστας για να σε βολέψει!!

Δημοσ.

Η πιθανότητα να μου τραβήξει κάτι άλλο τη προσοχή είναι αρκετά μικρή γιατί μέχρι τα 250-260 που διαθέτω δεν έχω βρει καλύτερο ούτε πιστεύω θα βρω!

Θα κοιτάω τις αγγελίες και μέσα στον επόμενο μήνα θα το πάρω λογικά!

Το έπιασα στα χέρια μου και μου έδωσε πάρα πολύ ωραία αίσθηση, στιβαρό και ποιοτικό!

Πάρα τους φόβους που είχα με βόλεψε στο χέρι σε αντίθεση με το Desire HD που πρέπει να είσαι μπασκετμπολίστας για να σε βολέψει!!

απλά ανέφερα σχετικά με τις πιο καινούριες συσκευές για καλό και για κακό....

ήθελα κινητό με κορυφαία ποιότητα κατασκευής ,android , κορυφαία χαρακτηριστικά και καλή τιμή = htc desire

θα το έχω στα χέρια μου από βδομάδα.

το hd όντως δεν βολεύει και ας έπαιζα και μπάσκετ :P .3,7-4 ιντσες είναι καλά έως αρκετά. μετά παραπάει πιστεύω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...